Şimdi Ara

250cc racer motor tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
3.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi günler 2 yıllık scooter kullanıcısıyımve racer tipi bir motora başlamayı düşünüyorum.sezona almak istediğim motor 250cc hyosung tu fakat olumlu tepkilere alamadım.250 cc hyosung ninja cbr tarzı motorlar düşünüyorum görüntüsüylede tatmin edebilmesi lazım.Kullanıcıların yorumlarını özellikle almak istiyorum.2010 model üstü düşünüyorum. Bütcem 7-8 bin TL arasında olucak.

• Cbr 250 r alabilirsin.. Sıfırı 11.000 tl liste fiyatı olması lazım.. 2. Ellerine internetten bakabilirsin..
  • ninja kullanan hyosung ve cbr yi beğenmez. Cbr kullanan hyosung ve ninjayı beğenmez. Hyosung kullananda cbr ve ninja'ya göre fiyatının ucuz olduğunu söylemekte. Cbr kullanıcı olarak 2010 ninja almanı tavsiye ederim. Ama düşerim kalkarım diyosan cbr al. Parçası daha ucuz. Hyosung cok kalitesiz bir motor değil fakat ninja ve cbr a göre evet kalitesi düşük. Fakat hyosung fiyat bakımından ve ivmelenme konusunda 300 ninja ile kapışır. Arasında en az titreşimi olan ninja. En iyi yakıt cbr da. Hepsi birbirine karşı azıcık üstünlüğü var. Zaten fiyatlarıda ona göre seyrediyor. Ama ninjanın karizmasini da düşünmek lazım :D
  • kerpeten123 K kullanıcısına yanıt
    Ninja al diğerlerine hiç bakma bile sonra teşekkür edeceksin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apocalipso

Ninja al diğerlerine hiç bakma bile sonra teşekkür edeceksin.
    bana kalırsa hocam, alacağın motor ss tipi istiyorsan cbr bu sınıfa girmiyor bence, ama şunu sana söylemem gerekir dostum, ben şahsen motoru ekonomik bir ulaşım aracı diye alıyorum, eğer araba kadar yakacaksa hiç düşünmeden gider 8-9 binliralık bir araba alırdım, o yüzden eğer motorunu günlük yaşamında kullanacaksan, ninja hyosung bunlar seni yorar çünkü yakarlar, benim tavsiyem az yaksın pekte ss olmasın dersen git cbr250r al onun dışında zaten az yakan ss tipi fazla seçeneğin yok, benim calibre 250rr var oda az yakar ama çok kalite bekleyemezsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnr.kh

bana kalırsa hocam, alacağın motor ss tipi istiyorsan cbr bu sınıfa girmiyor bence, ama şunu sana söylemem gerekir dostum, ben şahsen motoru ekonomik bir ulaşım aracı diye alıyorum, eğer araba kadar yakacaksa hiç düşünmeden gider 8-9 binliralık bir araba alırdım, o yüzden eğer motorunu günlük yaşamında kullanacaksan, ninja hyosung bunlar seni yorar çünkü yakarlar, benim tavsiyem az yaksın pekte ss olmasın dersen git cbr250r al onun dışında zaten az yakan ss tipi fazla seçeneğin yok, benim calibre 250rr var oda az yakar ama çok kalite bekleyemezsin...

Alıntıları Göster
    Kawasaki Ninja 250 r

• quote:

Orijinalden alıntı: MotoStunt

Kawasaki Ninja 250 r

Alıntıları Göster
    İlk başta yorumlara çok teşekkür ederim zaman ayırdınız.Cbr dediğiniz gibi ss lar arasında durmuyor.kalite ve güç olarak ninja nın iyi olduğunu öğrendim.hysung unda görüşünüşü ve digital ibresi çok cazip.2 silindir oluşu cbr ye göre yakıt tüketimi fazla fakat ben çalışmadığım zaman diliminde kullanıcam istanbuldayım.Motor kullanıcılarına sorduğumda sürüş kurslarına katılıp 600 cc başlamamı söylüyorlar.inatla 250cc başlıycam ne kadar doğru yapıyorum bilmiyorum ama böyle yapıcam.sym wolf 250cc düşünmemi grenajının az olduğunu motora daha hakim olacağımı belirttiler.Benim istediğim 2 silindir ve ses bu yanlış anlaşılmasın gösteriş amaçlı değil trafikte fark edilebilirlik açısından istiyorum.Düşüncelerim şimdilik 2010 model üstü hyosung gt250 r den yana olucak.11 bin tl gibi bir bütcem olsa kesinlikle ninja alırdım.Fakat kask ve diğer vücut ekipmanlarınada bin tl gidicek.bana 8-9 bin Tl ye mal olucak.

• quote:

Orijinalden alıntı: kerpeten123

İlk başta yorumlara çok teşekkür ederim zaman ayırdınız.Cbr dediğiniz gibi ss lar arasında durmuyor.kalite ve güç olarak ninja nın iyi olduğunu öğrendim.hysung unda görüşünüşü ve digital ibresi çok cazip.2 silindir oluşu cbr ye göre yakıt tüketimi fazla fakat ben çalışmadığım zaman diliminde kullanıcam istanbuldayım.Motor kullanıcılarına sorduğumda sürüş kurslarına katılıp 600 cc başlamamı söylüyorlar.inatla 250cc başlıycam ne kadar doğru yapıyorum bilmiyorum ama böyle yapıcam.sym wolf 250cc düşünmemi grenajının az olduğunu motora daha hakim olacağımı belirttiler.Benim istediğim 2 silindir ve ses bu yanlış anlaşılmasın gösteriş amaçlı değil trafikte fark edilebilirlik açısından istiyorum.Düşüncelerim şimdilik 2010 model üstü hyosung gt250 r den yana olucak.11 bin tl gibi bir bütcem olsa kesinlikle ninja alırdım.Fakat kask ve diğer vücut ekipmanlarınada bin tl gidicek.bana 8-9 bin Tl ye mal olucak.

Alıntıları Göster
    Bence Hyosung GT250R'a hiç bulaşma, Megelli ondan çok daha iyi bir motor, yakında Facebookda Barkın abi (Altın elbiseli adam) tanıtımını yapacak.
    Daha önce Hyosung'u incelemişti, videosunu izlemeni tavsiye ederim.

Bu da Megelli 250R

https://www.facebook.com/altinelbiseliadam
    http://twitter.com/AltnElbsAdm

Kawasaki Ninja, Megelli 250R ile birlikte yoldaki görünüşü ve kısa incelemesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi draconist -- 25 Kasım 2013; 13:35:36 >

• ben şahsen honda cbr 250r almanı tavsiye ederim çok iyi çok yakışıklı bi motor
  • quote:

Orijinalden alıntı: draconist

Bence Hyosung GT250R'a hiç bulaşma, Megelli ondan çok daha iyi bir motor, yakında Facebookda Barkın abi (Altın elbiseli adam) tanıtımını yapacak.

Bu da Megelli 250R

Neye dayanarak bunu soyluyorsunuz anlamadim? Megelli su an piyasadaki tum cinlilerden kotu.ingiliz olduguna bakmAyin rezildir. Hyosung 250 cc de rakipsiz bunu kafaniza sokun. Tartismak isteyelere açigim

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DBBDAD18F

quote:

Bu da Megelli 250R

Neye dayanarak bunu soyluyorsunuz anlamadim? Megelli su an piyasadaki tum cinlilerden kotu.ingiliz olduguna bakmAyin rezildir. Hyosung 250 cc de rakipsiz bunu kafaniza sokun. Tartismak isteyelere açigim

Alıntıları Göster
    2 Yıldır GT250R kullanıyorum ve bakımları haricinde motoruma hiçbir masraf yapmadım. Düzgün kullanıldığı sürece herşeyi ile sürücüsünü tatmin edecek bir motor bence.. Cbr250 ve ninja250 yanında daha zayıf görünüyor ebat olarak, özellikle cbr250. Düzgün bir takım lastik takarsan kullanımı çok güzel ve keyif verici. Ben tavsiye ederim dostum sana..

• Kesinlikle kawasaki ninja görüntüsü şekli diğerlerinden cok iyi ayrıca çift silindir cbr den daha atak bir makina
  • quote:

Orijinalden alıntı: ölümüne çArşı ulan

Kenan Sofuğlu motor derslerinde bu motoru kullanıyor, diğer motorları seçmemesinin bir nedeni olabilir, ayrıca Hyosung'u kendim de kullandım, virajlarda büyük sıkıntı çektim. Ama Megelli kullanmış değilim, uzun zamandır yorumları ile takip ettiğim bir araç, (motosiklet.net dahil) genel kanı Hyosung'dan daha iyi olduğu yönünde.

Hyosung'un gidişine, şekline lafım yok, lakin kalan özellikler ölümcül değil diyorsanız çok yanılıyorsunuz, ha ben bunu alırım lastikleri değiştirip dünyanın parasını verip fren disk sistemini de değiştiririm, en sonunda da amortisör takarım, hatta direksiyonun rahat dönmesi için modifiye de yaparım diyorsanız tamam, motor o zaman adam oluyor.

Sırf bu virajlardaki sıkıntısı nedeniyle motosikletin gidonunu yükseltme modifiye işlemine girenler var, isterseniz motosiklet.net'ten konuyu size hemen bulurum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ölümüne çArşı ulan

Kenan Sofuğlu motor derslerinde bu motoru kullanıyor, diğer motorları seçmemesinin bir nedeni olabilir, ayrıca Hyosung'u kendim de kullandım, virajlarda büyük sıkıntı çektim. Ama Megelli kullanmış değilim, uzun zamandır yorumları ile takip ettiğim bir araç, (motosiklet.net dahil) genel kanı Hyosung'dan daha iyi olduğu yönünde.

Hyosung'un gidişine, şekline lafım yok, lakin kalan özellikler ölümcül değil diyorsanız çok yanılıyorsunuz, ha ben bunu alırım lastikleri değiştirip dünyanın parasını verip fren disk sistemini de değiştiririm, en sonunda da amortisör takarım, hatta direksiyonun rahat dönmesi için modifiye de yaparım diyorsanız tamam, motor o zaman adam oluyor.

Sırf bu virajlardaki sıkıntısı nedeniyle motosikletin gidonunu yükseltme modifiye işlemine girenler var, isterseniz motosiklet.net'ten konuyu size hemen bulurum.

Megelli,sporcumuza ucret veriyor reklamdan öte birsey degil. Megelli ucuz ve parcalari kotudur acemiler icin iyidir. Onlarca ss surdum 250r in gidonu tam bir ss (aktif bir gsr600 kullanicisiyim bir onceki k8). Velhasili kelam mt.net kullanicilarini pek umursamiyorum sadece bu forumda ve mtde pulvo47 isimli bir kullanici var,kendisini saygim var. Demek istedigim ben denedim kullandim ve cok begendim

• Hyosung 250rc araştırmanı öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WSSC

Hyosung 250rc araştırmanı öneririm.
    yzf r125 kullanıyorum tavsiye ederim. kokluyor mubarek. ninja ve cbr 250 dende daha kalıplı geldi bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: _redandblack

yzf r125 kullanıyorum tavsiye ederim. kokluyor mubarek. ninja ve cbr 250 dende daha kalıplı geldi bana

Alıntıları Göster
    tecrübelerini paylaşayanlara çok teşkkür ediyorum tavsiyelerinizi gerçekten dikkate alıyorum araştırma içerisindeyim sürekli ninja 250 tamam iyi bir motor ama bütce sınırımın olduğunu hatırlatmak isterim. 8bin TL geçemem +1bin TL kask kıyafet ekipmanlara gidicek bu işi ciddi yapmak istiyorum 600 cc geçicem bunun için kendimi iyi yetiştirebiliceğim bir motor olmasını istiyorum megelli markasının yeni başlayan biri için uygun olmadığını düşünüyorum yedek parça ve servis açısından ama gerçekten görüntüsüyle duruşuyla mükemmel motor size göre yanlış düşünüyorda olabilirim.gt 250 r lerdeki viraj sorunu kullanıcılardan duyuyorum fakat bu kadar büyük sıkıntı olmıycağını tahmin ediyorum öyle bir durumda hala niye kullanmaya devam ediyorlar o düşündürüyor.sym wolf kafamı karıştırdı olabilicekler arasında onunda görüntüsü tatmin etmiyor açıkçası ilk ss tipi motorum olucağından ince eleyip sık dokuyorum hayal kırıklığına uğramak istemiyorum umarım kendimi ifade edebilmişimdir.Tekrar çok teşekkür ediyorum kullanıcı yorumlarını bekliyorum.

• quote:

slm dostum kokluyor derken hocam, cbr 125 ten 1 litre çok yakıyor verilere göre, 3,23 ile 3,70 arasında tüketim cbr 2,5 arasında nasıl kokluyor tam olarak denediniz mi ? ne kadar merak ettim.
  • cnr.kh kullanıcısına yanıt
    tam olarak denemedim. benzin bitince test edeceğim bakalım nekadar gidecek. ben sürekli yüksek devirde kullanıyorum bana az yakıyor gibi geliyor :D @cnr.kh
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnr.kh

quote:

slm dostum kokluyor derken hocam, cbr 125 ten 1 litre çok yakıyor verilere göre, 3,23 ile 3,70 arasında tüketim cbr 2,5 arasında nasıl kokluyor tam olarak denediniz mi ? ne kadar merak ettim.

usta hesapladım km de 17 kuruş yakıyor tam. sürekli asılarak kullandım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.