Şimdi Ara

250TL'e KADAR TABLET TAVSİYESİNE ve BİLGİLERİNİZE ÇOK İHTİYAÇ VAR!! ACİL YARDM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sevgili arkdaşlarım teknoloji özürlü oldugumu belirterek istediğim kriterlere uygun 200lira dolaylarında olursa sevineceğim, max.250 tl' tablet tavsiyelerize ihtyacım var

Tablet alma sebebim önce Panasonic marka plasmamdan tablet aracılıgıyla HDMI baglantısı ile altyazılı yabancı film/dizi izleyebilmek , alt yazı akışlarında 1080p filmlerde gerek tabletten izlerken gerek plasmaya aktardıgımda sorun cıkmaması benim için çok önemli
    E-book tan yararlanmak bu yüzden ekranın görüntüyü yanlardan kesmeden oldugu gbi vermesi önemli, bu fiyat düzeyindeki tabletimin olabildiğince takılmaması donmaması hızlı olması önemli. Bu dogrultuda tablet önerebilirsiniz arkadaşlar

Öğrenmem gereken brkaç sey var aydınlatırsanız da cok memnun olurum,
    1- internetten siparişi düşünüyorum cogu tablette gözlemlediğim mini HDMI girişi(veya çıkışı ne dıyorsanız) var ve HDMI kablosu yanında hediye gelmıyor ben tablete uyacak mini girişle başlayıp plasmaya uyum saglayan normal boyut girişle biten HDMI kabloları teknomarketlerde bulabılır mıyım?
    2- 4.0 Andoid sandwich işletim sistemi ile 4.1 Adroid JellyBean işletim sistemleri ne fark ettirir? istediğim işletim sistemini tablet uyumluysa nasıl yükleyebilirim?
    3- işlemci ne kdr önemli A7, A8, A9 Cortex 1.5GHz 1.2GHz çift çekirdek tek çekirdek vs. işlemciler var, işlemciler acısından seçim yaparken neyi kritik almalıyım?
    4- Ram ne kdar önemli ben bu fiyata 1GBlık ram düşündüm,ram elerken neye dikkat etsem yeter?
    Cevaplayan ilgilenen arkdşlara şimdiden cookkk cokkk teşekkürler

• Öncelikle sıra sıra sorularını cevaplayayım:

1- Sorun olmaz bulunur o kablo
    2-artık bir çok tablet 4.1 . 4.0 olanlar eski tabletlerdir. almışken yeni sürüm almakta fayda var
    3-işlemci çok önemli kesinlik dual core olsun.
    4-o fiyata zaten 1 GB ramli bulunabilir. daha fazlası zor.

vatan bilgisayarda bulup özelliklerini çok beğendiğim, fakat internette hiç yorumunu bulamadığım bir tablet var. seninle paylaşayım.

http://www.vatanbilgisayar.com/tabletler/everpad-dc-702-dc-702-arm-cortex-a9-16ghz-1gb-ddr3-16gb-nand-disk-7-cam---and41/productdetails.aspx?I_ID=67703

• suvari25 kullanıcısına yanıt
    yanıt için teşekkür ederim arkadaşım, işlemcilerin tek çekirdek çift çekrdek olması ne kdr önemli? tek çekirdekli secersem performansı ve hızı bayagı düşük olur sanıyorum!?
    bir de çözünürlük var çoğu 800x480 , 800x600, 1024x600 bu şekilde filmlerin grüntü kalitesinde cok fark yaratır mı? görüntü ne kdr iyi olursa ne kdr keyif alırsam o kdr iyi bnm için önemli yani bilginiz varsa bu konuda da aydınlatrsanız sevınırım gercektn
    Atladıgım ufak br sey dha var ki Skype görüşmesi yapacagım kendı laptopumun kamerası 0.3 megapixel ve cok ktü görüntü saglıyor tabletin görütüsü iyi olsun istiyorum ama genelde ön kameralar 0.3 megapixel görüntü yne korkunç olur mu? onyo marka bı tablette denemiştim 0.3mpixel olmasına ragmen laptopumdan cokcok iyi idi
  • Ultimix 88 öneririm hdmı kablosu yanında hediye ve bu fiyat aralığındaki en iyi cihazdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: angelajasbjk

yanıt için teşekkür ederim arkadaşım, işlemcilerin tek çekirdek çift çekrdek olması ne kdr önemli? tek çekirdekli secersem performansı ve hızı bayagı düşük olur sanıyorum!?
    bir de çözünürlük var çoğu 800x480 , 800x600, 1024x600 bu şekilde filmlerin grüntü kalitesinde cok fark yaratır mı? görüntü ne kdr iyi olursa ne kdr keyif alırsam o kdr iyi bnm için önemli yani bilginiz varsa bu konuda da aydınlatrsanız sevınırım gercektn
    Atladıgım ufak br sey dha var ki Skype görüşmesi yapacagım kendı laptopumun kamerası 0.3 megapixel ve cok ktü görüntü saglıyor tabletin görütüsü iyi olsun istiyorum ama genelde ön kameralar 0.3 megapixel görüntü yne korkunç olur mu? onyo marka bı tablette denemiştim 0.3mpixel olmasına ragmen laptopumdan cokcok iyi idi

Tabletin ekranında film izleyeceksen çözünürlük tabiki önemli.

Herhangi bir satış mağazasına gidip tabletleri incelersen, çözünürlüğün ne kadar önemli olduğunu anlarsın.

tavsiyem 800*640 lara hiç bakma. çok kötü gözüküyor ekranları.

Dediğim gibi en iyisi kendi gözünle görmek olur.

ayrıca çift çekirdek olması önemli. Rahat bir kullanım için çift çekirdek şart.

@blackbird1996 un dediği gibi ultimix 88 i bulursan almalnı tavsiye ederim.

• cevaplarınız için çok teşekkür ederim,verdiğiniz markayı cidden düşünmeye başladım bu Codagen Ultmix88 i uygun fiyatla sipariş verebileceğim güvenilir bir internet sitesi verirseniz bana cok cok makbule geçecek sevgili @blackbird HDMI kablonun hediye geldiği siteyi bana özelden (isim verebiliyorsak buradan) yollar mısın
    ben bulamadım da kablonun hedıye yollandıgı siteyi tekrar cok sagolun arkadaşlar
  • arkdaşlar internettede takno marketlerde de kalmamış bu model baska önerebileceginiz varsa düşünürüm mesela Codagenin ultimix88gbi iyi bir modeli olabilir, IPS ekranlı baska br marka olabılır, veya Artes D821, Artes Q812, Piranha Business II Tab 9'' nasıllar sizce?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KONU SİLİNMİŞTİR
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1- evet bulabilirsin.
    2- fazla fark yok sayılır ama 4.1 olması daha iyi (bence) tabletin internet sitesinde yükleyebilirsin. forumda konuları var.
    3- A9 Cortex, 1.5 ghz, çift çekirdek olması daha iyi.
    4- 512 mb ram yetmez. kesinlikle 1 gb olmalı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.