Bildirim
250tl lık ekran kartı 5senelık karttan zayıf cıktı (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
psu n eğer gerçekten 300w ise 7770 yerine 7750 alabilirdin bende forumda araştırma yaptım konu açtım
http://forum.donanimhaber.com/m_87494760/f_//tm.htm#87542536 -
merhaba,
konu benim ne kullandigim ile alakali degil konuyu lutfen saptirmayin ben kucumseme maksatli birsey soylemedim. Burada yilladir bir suru arkadasa donanim toplanmasinda ve sorunlarla ilgili yardimci oluyoruz. Bu yorumlari yazarken bak bende bunlar var senin donanimlar ne kadar kotu demek yerine kullandigi sistemin yada parcanin gercek potansiyelini belirtmeye calisiyoruz.
Haliyle 780 kullanin kullanmayin konu o degil farkindaysaniz ilk kart ile 7770 arasinda daglar kadar fark oldugunu ama yine de iki kartında bu zamana gore dusuk gucte oldugunu belirten bir yorum yazdim. Bu da gosteriyor ki kart kotu degil
selamlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JagerB -- 6 Şubat 2014; 11:57:05 > -
http://www.vatanbilgisayar.com/guc-kaynagi/corsair-cp-9020050-eu-vs-serisi-550w-guc-kaynagi/productdetails.aspx?I_ID=63915
eğer bütçen daha düşük ise,
http://www.vatanbilgisayar.com/guc-kaynagi/ocz-ocz-zs550w-eu-zs-serisi-80plus-550w-guc-kaynagi/productdetails.aspx?I_ID=59914
Ayrıca hd 7770 çok güzel bir karttır seni asla üzmez.
-
Aynı oyunu bende 3 sene oynadım hala girer arada oynarım. hd7770 o oyunda 220fps verir. Video çeksen bile 220'nin altına düşmez. Senin diğer bileşenlerde bir sıkıntı var. -
psu düşük tmm ama e5200 o ekran kartı altında boğulur psu değiştir istediğini yine alamazsın bence -
Nedir bu Crossfire diye araştırdım
O nedir öyle ? CS işte sanki grafik varmış gibi Avrupanın en bilmem ne oyunu diye yazmışsınız
300W PSU ile 7770 zaten ayrı bir komedi imkansız gibi birşey -
Dünyada bu yıl 800 milyon dolar kar açıkladı adamlar arkadaş ondan bahsetmiş. Oyunun oynayıcısı çok 200 küsür milyon accounttan bahsediliyor. -
alpdev cahıllıgını barı arastırarak ortseydın :) 952milyon dolarla dunyanın en cok hasılat yapan oyunu oldu... chına amerıka eurpoa serverdakı oyuncu sayısını soylemıyorum bıle :) ayrıca 550 w psu aldım yıne degısıklık yok :) -
quote:
Orijinalden alıntı: AYKIRI.
Aynı oyunu bende 3 sene oynadım hala girer arada oynarım. hd7770 o oyunda 220fps verir. Video çeksen bile 220'nin altına düşmez. Senin diğer bileşenlerde bir sıkıntı var.
kardes zaten degısmedıgım bı tek ıslemcı kaldı..bır ekran kartı aldım almaz olaydım...parayhı bulunca onuda degısırız ne yapayım... bu ekran kartına darbogaz yapmıcak ucuz yollu anakart ıslemcı tavsıyen varmı -
2008 yılında piyasaya sürülmüş bir işlemciye 2012 yılında çıkmış bir ekran kartı takmışsınız ve bu ekran kartı harici 6-pin PCIx konnektörle birlikte 500W güç kaynağına ihtiyacı duymaktadır. Performansın yerlerde olması normal. -
quote:
Orijinalden alıntı: AvaLion
2008 yılında piyasaya sürülmüş bir işlemciye 2012 yılında çıkmış bir ekran kartı takmışsınız ve bu ekran kartı harici 6-pin PCIx konnektörle birlikte 500W güç kaynağına ihtiyacı duymaktadır. Performansın yerlerde olması normal.
guc kayngıda degıstım yıne degısıklık yok islemcı bolumune baslık actım artık tavsıyelere gore ıslemcı anakart ta degıscem baska degıscek bısı kalmadı :) -
Yapabiliyorsan işlemcine 3.5 Ghz. çıkarmayı dene darboğazdan bir nebze kurtarır. Bende e5200 ile GTX 560ti kullandım. 60 fps ile oynayabileceğim oyunları hep 30 fps altında kasarak oynadım. Sırf işlemcimi i5 3570k yapmamla birlikte ekran kartından tam performans almaya başlamıştım. -
quote:
Orijinalden alıntı: emrahcey
Yapabiliyorsan işlemcine 3.5 Ghz. çıkarmayı dene darboğazdan bir nebze kurtarır. Bende e5200 ile GTX 560ti kullandım. 60 fps ile oynayabileceğim oyunları hep 30 fps altında kasarak oynadım. Sırf işlemcimi i5 3570k yapmamla birlikte ekran kartından tam performans almaya başlamıştım.
ıslemcı tavsıyen varmı ama fıyatlara baktımda i3 ustune cıkmam zor...anakartıda var bu isin -
Anakartin ne model? Destekliyorsa 2. Elden Q6600 veya Q8200al
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeni kullanıcı adı. -- 8 Şubat 2014; 23:42:04 >
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X