Şimdi Ara

250tl lık ekran kartı 5senelık karttan zayıf cıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    4gb ram
    1tb 7200rpm hdd sıstemım var .....gforce 9500gt kullanıyordum..oynadıgım oyunda fps yukseltmek ıcın atı radeon sapphıre HD7770 aldım tum guncellemelerı yaptım...eskı kartta 100 cıvarı gezen fps 80lerde dolasır oldu sorun nedır....

• yokmu koca sıtede bılgı sahıbı
  • quote:

Orijinalden alıntı: hussky

yokmu koca sıtede bılgı sahıbı
    2 kart arasında dağlar kadar fark var. Oynadığın oyunla ilgili problem olabilir. Hem 9500gt ile 100 fps hangi oyunda alıyorsun merak ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertcnoz

2 kart arasında dağlar kadar fark var. Oynadığın oyunla ilgili problem olabilir. Hem 9500gt ile 100 fps hangi oyunda alıyorsun merak ettim

Alıntıları Göster
    cs1.6 falandır
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiesTorN

cs1.6 falandır

Alıntıları Göster
    bılemedın avrupanın en yuksek hasılat yapan onlıne oyunu Crossfıre...bos yorumlar yerıne bılgı sahıbı ısek yorum yapalım....CS ymis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hussky -- 6 Şubat 2014; 1:09:10 >
  • hussky H kullanıcısına yanıt
    Dalga geçiyorsun heralde hd7770 geforce 9500 ü 10 a katlarhttp://gpuboss.com/gpus/Radeon-HD-7770-vs-GeForce-GT-9500 sorunun ya oyunla ilgili yada ekran karrtı driveriyle ilgili. En son beta olmayan driveri kur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sercan226 -- 6 Şubat 2014; 1:15:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sercan226

Dalga geçiyorsun heralde hd7770 geforce 9500 ü 10 a katlarhttp://gpuboss.com/gpus/Radeon-HD-7770-vs-GeForce-GT-9500 sorunun ya oyunla ilgili yada ekran karrtı driveriyle ilgili. En son beta olmayan driveri kur.
    drıverlar dogru surum yuklu...oyun hala eskı kartla aynı grafık ayarlarda..... bu sıteden bılgılı ınsan cıkmadı ama baska yerden soylenen guc kaynagımın 300 w olmasının yetersız geldıgı..... ekran kartınn sıtesınde onerılen 450w aceba performansa bu kadar etkı edermı ?

ayrıca benım 9500gt 1gb 128 bıt bu verdıgın lınkte farklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hussky -- 6 Şubat 2014; 1:19:33 >

• quote:

drıverlar dogru surum yuklu...oyun hala eskı kartla aynı grafık ayarlarda..... bu sıteden bılgılı ınsan cıkmadı ama baska yerden soylenen guc kaynagımın 300 w olmasının yetersız geldıgı..... ekran kartınn sıtesınde onerılen 450w aceba performansa bu kadar etkı edermı ?

ayrıca benım 9500gt 1gb 128 bıt bu verdıgın lınkte farklı

Alıntıları Göster
    tabiki eder. bu arada crossfire zaten cs çakması.ilk önce eski kartın driverini temizlemen lazımdı.psu çok önemli 300w ile olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_KeReMM

tabiki eder. bu arada crossfire zaten cs çakması.ilk önce eski kartın driverini temizlemen lazımdı.psu çok önemli 300w ile olmaz.

Alıntıları Göster
    eskı drıverlerı sıldım...... teknık olarak benım eksık yaptıgım bırsey yok arkadaslar....donaım olarak psu yetersız sanırım ama ben bu kadar etkı edecegını dusunmemıstım 100lıra daha gırdı yanı
    Şunu baştan söyleydin kardeş 300 watt yetersiz o ekran kartı için minimum 450-500 watt öneriliyor bu ekran kartı için. Fazla kullanma o güç kaynağını mazallah yakarsın ekran kartını.
  • quote:

Şunu baştan söyleydin kardeş 300 watt yetersiz o ekran kartı için minimum 450-500 watt öneriliyor bu ekran kartı için. Fazla kullanma o güç kaynağını mazallah yakarsın ekran kartını.
    kartı bugun taktım zaten yarın yol gozuktu gıdıp alıcam bı psu....tavsıyen varmı ucuz yollu..bıde tam yazılan gucu vermıyo dıyolar ona gore
  • quote:

kartı bugun taktım zaten yarın yol gozuktu gıdıp alıcam bı psu....tavsıyen varmı ucuz yollu..bıde tam yazılan gucu vermıyo dıyolar ona gore

Alıntıları Göster
    Saçma sapan şeyler yazıp milletin aklını bulandırmayın 7770'i 300w'lık tenekeye emanet ederseniz olacağı o.Ayrıca e5200 7770'i besleyemez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VETERINARY

Saçma sapan şeyler yazıp milletin aklını bulandırmayın 7770'i 300w'lık tenekeye emanet ederseniz olacağı o.Ayrıca e5200 7770'i besleyemez.
    zaten bılmedıgımız ıcın burdayız luzumsuz yorum yapmayın yazmıstık...
    Bunu alırsan başın ağrımazhttp://www.vatanbilgisayar.com/G%C3%BC%C3%A7%20Kayna%C4%9F%C4%B1/xigmatek-cpa-0500bdd-u52-tauro-serisi-80plus-500w-guc-kaynagi/productdetails.aspx?I_ID=64756

Bu arada işlemcide baya eski bir işlemci darboğaz edebilir ama tam emin değilim. Daha ucuza everest frizby filan güçkaynağı bulursun ama gerçekten hiç önermem onları. Fakat istersen önce işlemcinin darboğaz etmediğinden emin ol darboğaz ediyorsa boşa almış olursun güç kaynağını. hd7730 rahat o işlemciye olurdu ama hd7770 baya güçlü bir ekran kartı keşke almadan önce konu açıp danışsaydın bilenlere.

• quote:

Bunu alırsan başın ağrımazhttp://www.vatanbilgisayar.com/G%C3%BC%C3%A7%20Kayna%C4%9F%C4%B1/xigmatek-cpa-0500bdd-u52-tauro-serisi-80plus-500w-guc-kaynagi/productdetails.aspx?I_ID=64756

Bu arada işlemcide baya eski bir işlemci darboğaz edebilir ama tam emin değilim. Daha ucuza everest frizby filan güçkaynağı bulursun ama gerçekten hiç önermem onları. Fakat istersen önce işlemcinin darboğaz etmediğinden emin ol darboğaz ediyorsa boşa almış olursun güç kaynağını. hd7730 rahat o işlemciye olurdu ama hd7770 baya güçlü bir ekran kartı keşke almadan önce konu açıp danışsaydın bilenlere.
    kartın fıyatı 260tl olmus ben 10gunluk faturası ıle 130tl ye aldım o yuzden sorma sansım olmaddı.... darbogaz yapıp yapmadıgını nasıl ogrenebılırım @sercan226

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hussky -- 6 Şubat 2014; 1:52:20 >

• quote:

aynı kartı E5200 2.50 ghz 300w ıle kullanıyorum durumdan hıc memnun degılım 2 gune kadar psu yukseltıp denıcem yoksa yazıklar olsun yaptıkları karta....

Lüzumsuzluk yapan senden başka kimse yok.Kendi hatalarını başka yerde ara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VETERINARY

quote:

aynı kartı E5200 2.50 ghz 300w ıle kullanıyorum durumdan hıc memnun degılım 2 gune kadar psu yukseltıp denıcem yoksa yazıklar olsun yaptıkları karta....

Lüzumsuzluk yapan senden başka kimse yok.Kendi hatalarını başka yerde ara.

arkadasım ne kadar bos vaktın var senın.... burası paylasım alanı bılmedıklerımız ogrenmek adına...cok bılıyosan bas gıt gırme konuya... yardımcı olan ınsan evlatları var
  • Bilenlere sormak lazım çünkü darboğaz yapıp yapmayacagını anlamanın tam bir ölçüsü yok. Bu arada birisine yazarken alıntı yaparak yaz yoksa eğer konunu takip etmiyorlarsa sen yeni mesaj yazınca insanların haberi olmaz.
    100 fps mi ne oynuyorsun sen mario mu? mario ise normal o fps :) saka bi yana yeni aldigin ekran karti da eskisi de artik cok dusuk gucteler. Haliyle fps sandigindan aslinda cok daha dusuk bu arada 7770 her acidan senin soyledigin 9500gt den iyidir fazlasiyla.

kartin daha iyi olup olmamasini bi yana birakip soruna gelelim,

yazdigin sistem bilesenleri dusuk seviyede, 2 ihtimalin var. Ya psu guc besleyemiyor dusuk watt yada islemcin ekran kartina yetmiyor.

bilgilerine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JagerB -- 6 Şubat 2014; 8:43:26 >
  • cpu darboğazı olsa bile eski karta göre % 250-300 performans artmalı idi.başka oyunları deneyip yazar mısınız sonucu? Şayet artış var ise sorun oyunda yada o oyun için driver sorunu arayınız.psuda performansa etki edebilir.eğer tüm oyunlarda böyle ise sistemi acronis vs ile yedekle.sonra temiz windows kurulumu ve kartı dene.artış varsa yeni windowsla devam et.şayet yoksa kartı çıkar eskisini tak.eski yedegi geri al.ancak psunu 500 watt gerçek psu ile değistir.yoksa eldeki bulgurdan olursun.yada birinden ödünç psu al öyle dene.sonuç değişirse o kadar uğraşmana gerek kalmaz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.