Şimdi Ara

aynı anakarta 2 farklı ekran kartı takmak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
7.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba, iş için, bilgisayarıma 3 monitor takmam lazım. şu anki ekran kartımda, 2 çıkış var.
    ben basit ofis işleri için, eski dandik bir ekran kartı alsam, 1 monitörü de ona bağlasam sizce olur mu? amd nvidia dikkat edilmeli mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• takarsın ama aynı anda görüntü alamazsın aralarında geçiş yapman gerekir. En iyisi görüntü çoklayıcı almak.
  • hocam benim aynı anda görüntü alabilmem lazım. görüntü çoklayıcı dediğiniz nedir? 1 çıkışı 2 çıkış haline getiren çoklayıcılar mı?

• anakartınız ne? anakartınızın dahili bir gpu varsa, ondan da görüntü alabilirsiniz
  • celalcaner2 kullanıcısına yanıt
    evet ama ekran kartının da 3 monitör çıkışını destekliyor olması lazım. bunun ekran kartındaki çıkış portu sayısıyla bi ilgisi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaenerysStormborn

anakartınız ne? anakartınızın dahili bir gpu varsa, ondan da görüntü alabilirsiniz
    hocam onboard ekran kartı mevcut intel hd 630. tabi benim işlere yeterli geliyor. 2 tane monitor çıkışı var ve kullanıyorum

daha eski dandik bir kart taksam, onun da çıkışına 1 monitor taksam olur mu?

tabii ki olur hocam. benim arkadaşım 2. monitörünü öyle kullanıyordu. bir monitörü harici bir monitörü dahili ekran kartına takıyordu. ama burada dahili ekran kartı sadece görüntü aracı olarak kullanılıyor. örneğin ana ekran kartının render ettiği bir pencereyi, dahili ekran kartının görüntü verdiği monitöre de taşıyabiliyorsunuz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tam aradığım şey bu hocam. monitörler arası pencereleri taşıyabilmem gerekiyor.

Evdeki ekran kartımda 4 monitor çıkışı var, direk olarak hepsini aynı karta bağladım hiç sıkıntı yaşamadan, ama iş yerinde 2 tane çıkış var:/

Bir de şöyle bir sıkıntım var. Onboard ekran kartı hd630, ben muhtemelen bundan daha dandik bir ekran kartı alacağım:D
    yok be hocam, 200 300 liralık bi kart yetecektir
  • Bu gün denedim ve başarılı oldu. 2 tane monitor, hd630un çıkışlarına takıldı. ardından nvidia gt 710 taktım (ki baya dandik bir kart)

nvidiaya taktığım monitöre de görüntü geldi👍👍

• 4 veya 5 monitor takacağız hocam ama bu kadarına...
  • Bende yapsam mi aslında 1080 de çıkış çok da elimde ki diğer kartı değerlendirmek adına ikinci monitörü hd6750 ye taksam basarili olur mu acaba

• WmGMD W kullanıcısına yanıt
    psu yeter diyorsan ve anakartta iki kart için de yer varsa elbette yapabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaenerysStormborn -- 7 Aralık 2018; 2:13:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaenerysStormborn

psu yeter diyorsan ve anakartta iki kart için de yer varsa elbette yapabilirsin
    Saolun boş bir zamanımda deneyeyim en iyisi güç kaynağının sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum, anakart dada fazladan slot var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.