Şimdi Ara

Hem ekran kartı hem anakarta ikinci ekran koymak..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ekran kartım r9 280x tek çıkışlı buna asıl monitörümü koydum.Anakartada ikinci ekran bağladım ama çalışmıyor sizce anakart ve ekran kartına ayrı monitörler çalıştırmaz mı ?

• anakartın onboard girişine takamazsın görüntü vermez 2 başlı dvı girişi alman gerek 2 sinede monitörünü tabilirsin ekran kartında hdmı girişide var diğer montirörün hdmı girişi varsa onuda direk hdmı girşine tak
  • ekran kartında dört tane çıkış var hocam.

niye macera arıyorsun.
    diğer monitörüde uygun bi yere tal olsun bitsin.
  • o ekran kartında tek cıkıs olduguna emınmısın? ayrıca 2. monıtoru isteme amacın nedir? o ekran kartında display porttan tutta hdmı ya kadar portlar vardır
  • BarbarosTUGRUL kullanıcısına yanıt
    Analog monitorle kullanıyorsa, analog çıkışta tek ekrana izin veriliyor. Bir ekran VGA dan bağlayayım, bir ekran da DVI çıkışından çeviriciyle VGA alayım olmuyor. Ekran kartlarında tek ramdac olduğu için aynı anda tek analog bağlantı olur. Monitörlerin ikisi de vga girişli ise sorun olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ayn fikirde degilim sizinle cunku bahsettiginiz sekilde 6 tane led tv tek masaustu gibi calısıyor bızzat ben kurdum menu board yaptım 6 sıda mini display porttan vga cevırıcı ile calısıyor hemde 4 yıldır ayrıca işyerindede vga ve hdmı to vga cevirici ile cevrılmıs analog monıtor kullanılıyor problemsız sanırım baska bır problemden bahsetmek ıstedınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeki1981

ekran kartında dört tane çıkış var hocam.

niye macera arıyorsun.
    diğer monitörüde uygun bi yere tal olsun bitsin.

Ekran kartının tek vga çıkışı var hocam.

Ekran kartım resimdeki... Monitör tüplü olduğu için hdmi felan çıkışı yok heralde hdmi to vga almam lzm (:

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En iyi pci ekran kartı nedir?
    24 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdmGdk

Analog monitorle kullanıyorsa, analog çıkışta tek ekrana izin veriliyor. Bir ekran VGA dan bağlayayım, bir ekran da DVI çıkışından çeviriciyle VGA alayım olmuyor. Ekran kartlarında tek ramdac olduğu için aynı anda tek analog bağlantı olur. Monitörlerin ikisi de vga girişli ise sorun olur.

Tek dvi cıkışı var ekran kartının hocam.Takacağım tüplü monitörü dvi to hdmi ile dönüştürem çalışır mı ki ?
  • öncelikle bilgiler için tesekkür ederim lakin genelleme yapmak dogru degıl, ozellikle "Maalesef onboard ekran kartı ile harici ekran kartı aynı anda kullanılamıyor." demeniz doğru olmamiş, neden cunku hybrit crosfıre gibi teknolojiler ile kullanılabiliyor. yanı kullanılan bileşene göre durum değişiklik gösterebilir. ben kısaca sunu soylerım arkadas tuplu monitorunu bosta kalan bir porta cevırıci alarak 2 monitor seklinde rahatca kullabılır. işin özu budur. resımde gosterilen ekran kartı eyefinity teknolojisiyle en az 3 monitoru coklu ekran ekran olarak calıstırabılır
  • ayrıca ne demek istediğinizi anladığımı belirtmek amaçlı olarak acıklayıcı olması adına asagıdaki gorseli eklıyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.