Şimdi Ara

İŞLEMCİ VE EKRAN KARTIM DARBOĞAZ YAPAR MI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR FX 6100 3,30 İLE SHAPPİRE 2GB 7850 256 BİT DARBOĞAZ YAPAR MI ACABA

www.vatanbilgisayar.com
    Sapphire Hd7850 O.c. Gddr5 2gb 256bit Amd Radeon Dx11.1 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    http://www.vatanbilgisayar.com/hd7850-oc-gddr5-2gb-256bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti.html#yorumlar

www.vatanbilgisayar.com
    Amd Fx X6 6100 Soket Am3+ 3.3ghz 14mb Önbellek 32nm İşlemci fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    http://www.vatanbilgisayar.com/amd-fx-x6-6100-soket-am3-33ghz-14mb-onbellek-32nm-islemci.html

LİNKTEKİ PARÇALAR

• Yapmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok düşük fps alıyorum mesela assasin creed de 15 fps 20 ortalama ile
  • yakupeskn kullanıcısına yanıt
    Tek bir oyuna baglamayin

• mesela nfs rivalsta 30 fps yukarı çıkmıyor
  • Ultra ayarlarda oynama medium olarak ayarlarsan daha akıcı olabilir, işlemci ve gpu hız aşırtma yaparsan oyununa göre değişmekle birlikte 10 - 20 fps artırabilirsiniz.

• Ultra ayarlarda açmaya çalışmıyorsundur umarım?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ilemciyi 5 ghz ye kadar çekerim ama ekran kartına yapmayı bilmiyorum maalesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakupeskn

ilemciyi 5 ghz ye kadar çekerim ama ekran kartına yapmayı bilmiyorum maalesef

internette bolca çalışma mevcut örnek çalışma aşağıda

• Msi Afterburner programini kullanabilirsin Programi indir ve kur Marka fark etmez hepsinde calisiyor .Gpu ve Memory Clocku en yuksege cikaricaksin
    Ekran kartına Voltaj vermeden tabi ha ben voltaj veririm yaparim diyorsan sen bilirsin. Ben r7 240 overclocklu şekilde 1080p de highda gta5 oynuyorum dusun

• quote:

Orijinalden alıntı: MehmetFB07

Msi Afterburner programini kullanabilirsin Programi indir ve kur Marka fark etmez hepsinde calisiyor .Gpu ve Memory Clocku en yuksege cikaricaksin
    Ekran kartına Voltaj vermeden tabi ha ben voltaj veririm yaparim diyorsan sen bilirsin. Ben r7 240 overclocklu şekilde 1080p de highda gta5 oynuyorum dusun

Voltaj vermem ama fan hızı sabit kalsın mı ve voltaj vermek ne işe yarar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.