Şimdi Ara

250tlye kadar klavye önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha bu ay masaüstüne geçiş yaptım ondan önce laptopların yanında kullanmak için bir klavyem vardı ama tabi ahım şahım bir şey değildi. Demem o ki hiç bilek destekli klavye kullanmadığımdan bilek desteğini gözüm aramıyor. Razer cynosanın aydınlatması çok hoşuma gitti içim biraz da ona kayıyor ama membran klavyeye 320tl verilir mi sizce ? Yoksa ona benzer aydınlatması olan cooler masterı düşünmeye başladım. Aydınlatma çok önemli değildi fakat inceleme videolarını izledikçe gerçekten hoşuma gittiler.

Unutmadan ekleyeyim cooler masterı sadece klavye olarak bulabileceğim bir site var mı ? İtopyada var ama stokları bitmiş. @lostbraın @mttzn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drosulivis -- 24 Nisan 2018; 22:17:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Drosulivis D kullanıcısına yanıt
    @Coolermaster_Türkiye yetkili arkadaşlarımız stokların ne zaman geleceği hakkında bilgi verecektir. Büyük ihtimalle gümrük ile alakalı sorunlar yaşanıyordur. Bazı sıkıntılardan dolayı sorunsuz ürünlerde gümrükte uzun süre kalabiliyor ama eminim yakın zamanda stoklarda olacaktır. Zaten 2017 yılı içerisinde en çok tercih edilen ürün desek yanlış olmaz Cooler Master MasterKeys L Lite için.

Razer Cynosa güzel bir ürün evet haklısın ama 320TL etmesi için RGB aydınlatma ve rahat bir padden fazlasını içerisinde barındırıyor olması gerekir :) Ben o fiyatlara tavsiye etmem 260TL civarı olsa belki ;)
  • Drosulivis D kullanıcısına yanıt
    eğer ikisi arasında kesin karar vereceksen cooler masterdan seçimini yap cynosa'ya okadar para vermene gerek yok işini görecektir ;)
  • Kademeli olarak gitmeye karar verdim. Öncelikle masterkeysden başlayıp mekaniğe doğru yol alıcam. Cynosayı mağazaya gidip görmeyi düşünüyorum. Ama büyük ihtimalle tercihim masterkeysden yana olacak. İkinize de verdiğiniz tavsiyeler için teşekkür ederim.

• Masterkeys lite güzel klavye hissi hosuma gitmisti benim de 250 bütçem vardi bilek desteksiz kullanamadigim icin almadim. K55 aldim ama mekanik degil,kardesim de gidip razer blackwidow chroma v2 aldi benim klavye çöp kaldi hissi hosuma gitmemeye basladi ayrica software ini acinca klavyede lag oluyor software olmadan kullanmak gerek. K55 i satip blue switch bir klavye alacagim :) diger odadan kardesimin klavyesini duymuyorum ki asiri sesli bir klavye,kapinin önünden biraz duyuluyor. Sesin pek problem olacagini sanmiyorum

• Bu bilek desteği denildiği kadar rahatlık sağlıyor mu ? Razer haricindekiler sanki biraz sert duruyor da.

• quote:

Orijinalden alıntı: Drosulivis

Bu bilek desteği denildiği kadar rahatlık sağlıyor mu ? Razer haricindekiler sanki biraz sert duruyor da.
    Evet razer hariç sertler,razerinki deri gibi yumuşak chroma v2 deki. Rahatliktan ziyade alisma meselesi başta logitech mk520 vardi klavye mouse seti pc yi aldigim yer hediye etti simdi bilek destekli klavye ve küçük mouse kullanmak durumundayim çünkü öyle alistim. Mk520 den sonra g103 vardi simdi k55. K55 i begendim ama blue switch bir klavyenin tusuna basana kadar :) Bilek desteksiz hiç uzun süre kullanmadim o yüzden rahatligi konusunda ne gibi bir degisiklik oluyor bilemem ama bilek desteğiyle kac saat oynarsam oynayim herhangi bir bilek agrisi yorulmasi olmuyor,bilek desteksiz kullananlarda ağri oluyorsa etkisi vardir kiyaslama yapamiyorum bilek desteksiz kullanmadigim icin,bilek destegini çikarinca klavye kücük gibi geliyor bi eksiklik oluyor tuşlar cok yukarida kaliyor gibi hissediyorum hic rahat edemiyorum ama bilek destekli alismasaydim keske pahali oluyorlar. 250 tl bütçem vardi masterkeys lite alabilirdim itopyada 189 lira ve hissini begenmistim,g103 yerine g105 kullanabilirdim,ck104 de olabilirdi hicbirini alamadim. Ck108 alacagim muhtemelen,alismasaydim o fiyata hyperx alloy fps alirdim o da çok iyiydi ama alamiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-45B2DF028 -- 27 Nisan 2018; 6:37:57 >

• Hepinize teşekkür ederim benim sorularım bu kadardı hala daha kararsız olmakla beraber masterkeys alıcam gibi gözüküyor.

• Masterkeys Lite L Combo modeli hem bütçenizi karşılıyor, hemde klavye mouse ihtiyacınızı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coolermaster_Türkiye

Masterkeys Lite L Combo modeli hem bütçenizi karşılıyor, hemde klavye mouse ihtiyacınızı.
    Tekli olarak alamiyor muyuz bu klavyeyi?

• Evet satılıyor ama şuan stok sorunu olabilir biraz sabırlı olursa yakın zamanda stoklarda olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mttzn

Evet satılıyor ama şuan stok sorunu olabilir biraz sabırlı olursa yakın zamanda stoklarda olacaktır.
    Alayim dedim de bulamadim bir türlü. N11 de var ama ne kadar güvenilir bilemedim yorum da yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-45B2DF028 -- 30 Nisan 2018; 22:28:36 >
  • Forumdaki bir arkadaştan Hydra R6 aldım. Pc de oyun oynamasam da görüntüsünü beğendiğim RGB bir klavye odaya karanlık da ayrı bir hava katıyor. Dezavantaj olarak sadece biraz sesli onun haricinde güzel klavye ışıklar dans etsin istiyorsan tavsiye ederim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drosulivis

Hepinize teşekkür ederim benim sorularım bu kadardı hala daha kararsız olmakla beraber masterkeys alıcam gibi gözüküyor.
    Hocam benim g103 te beni yarı yolda bıraktı bende düşünüyorum da. James donkey in 616 ve 619 modelleri gözüme çarptı ve direk mekanik klavyeler fiyatları da 160 200 arası siz aldınız mı klavye yoksa hala bakıyor musunuz sormak istedim

• James Donkey 616 mekanik klavye değil bilgin olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mttzn

James Donkey 616 mekanik klavye değil bilgin olsun.
    James Donkey 616 Mem-Mechanical RGB Aydınlatmalı Gaming Klavye Genel 

Mem-mekanik membranlı mekanik hisli demek imiş bilgilenmiş oldum teskkurler o zaman 209 a 619 kaldı bi araştırmak lazım teskkurler :)

• Rica ederim. James Donkey RGB bir mekanik yapsa zaten yok satacak ama nedense yapmıyorlar.
  • Daha almadım memlekete dönünce alıcam ve hala daha kararımı değiştirecek bir klavye bulamadım. Combo yerine tekli klavye bulsam tadından yenmez.

• Logitech G213 almanı şiddetle tavsiye ederim tuşlarının yapısı basış hissi herşey harika eli çok terleyen bir insan olmama rağmen elim tuşlardan hiç kaymıyor kablosu örgülü dayanıklı görünüş olanak zaten RGB led aydınlatma var tavsiyemdir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • G213 kullaniyorum 5 aydir.mekanik degil ama kesinlikle mekanik hissi veriyor.Tuslar arasi konumlandirma çok iyi.Diger bir tusa dokunma gibi bir olay söz konusu degil.Parmaklar tam oturuyor klavyeye.İsiklandirmasi efsane akşam kullaniyorsan özellikle.Kablosu baya sağlam ve uzun kopmaya yirtilmaya baya dayanikli.Kullandigim süreçde hicbir silinme aşinma sorunu yasamadim klavyede tavsiye ederim.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.