Şimdi Ara

250tlye kadar klavye önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar. 250tlye kadar çıkabilirim fakat ne kadar ucuz olursa o kadar iyi olur. Birkaç klavyeye göz attım ama gidip mağazada inceleyebileceğim modeller değildi. O klavyelere gelirsek bunlar cooler master masterkeys lite l, corsair k55 ve gamepower warlock. Mekanik olması çok da önemli değil olursa da bu fiyatlara kaliteli bir mekanik olmasını beklemiyorum. Önemli olan sesin ne çok ne az çıkması ve tuş hissiyatı.

Masterkeysin görünüşü gayet hoşuma gitti ve tuş hissiyatı hakkında olumlu yorumlar var. Ancak ses testlerinde klavyeden çok fazla ses geliyormuş gibi geldi. Belki daha önce hiç mekanik klavye kullanmadığımdandır bilemiyorum. K55i pek beğenmedim ama yine de düşünebilirim. Gamepower warlock mekanik bir klavyeymiş ama ne kadar kaliteli olduğunu sizlere sormak durumundayım. Bu üçünden başka önerebileceğiniz klavye var mıdır ? Uzun süreli olması ve zaman içinde kalitesinin bozulmaması da ayrı bir etken.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• eğer sessiz bir ürün istiyosan corsair k55 i tercih edebilirsin yarı mekanik güzel bir klavyedir.eğer mekanik klavye istiyorum f/p olarak diyosan warlockta f/p olarak mekaniklerde iyi iş çıkarıyor fiyatına göre uzun süredir warlock kullanıyorum ama sessiz istediğin için mekanik alacaksan bile blue switchten uzak durman lazım.
  • Sessiz demeyelim de sesi geceleri yan odalara gidecek kadar olmasın yeter. Kesinlikle önceliğim mekanik değil kaliteli olması. Warlockun malzeme kalitesi nasıl uzun ömürlü duruyor mu ? Tuş hissiyatı da uzun ömürlü olmasından sonraki etken benim için.

• Drosulivis D kullanıcısına yanıt
    Warlocku bayadır kullanıyorum zaten mekanik klavyeler cherry mx switchlerin hepsi 50 milyon tıklanma ömrüne sahiptir uzunluk konusunda kesinlikle bir sıkıntısı yok çünkü mekanik hisli veya mekanik olmayan bi klavye değil gerçek mekanik bir klavye malzeme kalitesi şöyle tuşların bulundugu kısım metal bir çelik yüzeyi var alt tabakasında yani bana bir sağlamlık hissi veriyo ki ben zaten hor kullanan birisiyimdir aldığım şeyleri hiç bir bozulma aksama görmedim. Corsair daha sağlam bir marka fakat tuşların kullanım ömrü daha az corsair bu mekanik olmayan çoğu klavyede böyle.Eğer kalite arıyorsan corsair tercih edebilirsin fakat mekanik tatmak istiyorum ama sessiz olsun diyosan warlockun red switchini deneyebilirsin
  • Çok kararsızım... 300lere çıkınca logitech g213 ve razer cynosa var onlar hakkında bir düşünceniz var mı ?

benim görüşüm 150 - 300 tl arası olan klavyelerin tek farkları tasarım ve ergonomi gibime geliyor , razer cynosa güzel ve tam bir oyuncu klavyesidir fakat ufak tefek farklar için bukadar uçuk kaçık fiyat farkları vermeye gerek yok bence hani şöyle diyim devir mekanik klavye devri ,mekanik olmayıp 1000 - 2000 tl arası olan klavyelerde görebilirsin bunların farkları klavyelere özel olarak yerleştirilen optik algılayıcılardır ki klavyeyi pahalı yapan tek parça odur zaten ama 150 - 300 tl arası çok bir kalite farkı bekleme , gerçek kalite yüksek fiyatta yatar her zaman oyuzden en makul olanı seçip almanı tavsiye ediyorum.
  • bende senin gibi kararsız kaldığım oluyordu ama birşeyleri incelemeden tecrübe etmeden karar veremiyosun bir sürü mekanik olmayan oyuncu klavyeleri kullandım ama mekaniğe geçiş yaptım bana daha güzel geldi , blue switch kullanıyorum ben mesela o ses bana tatlı güzel geliyo.Klavye kullandığını hissettiriyo sana sessiz olmasını istemeseydin kesinlikle blue switch bir klavye onerırdım çünkü basım hissi çok farklı bir zevk veriyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    400 Liraya kulaklık önerisi
    5 yıl önce açıldı
    300 TL ye klavye önerisi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Blue switch klavyelerin sesinin çok olduğunu duydum ama sesi diğer odaları rahatsız etmeyecek kadarsa bir göz atabilirim. Önermek istediğiniz model neydi ?

evet sesi biraz fazladır click sesi özelliği barındıran bir switchtir çünkü, yani klavyeye basış hızınada bağlı ama ses diğer odalara gidebilme şansı var ama hissi çoğu switchten çok farklı eğer mekanik alacaksan ben şahsen gamepowerdan başlamanı tavsiye ediyorum 250 ile 150 tl ye alacagın klavye sadece makro ve yazılım farkından başka bir şey olmaz , 250 tl dede 50 milyon tıklayacaksın 150 tl dede ve sağlamlığıda gayet iyi.
  • Fiyatı bu kadar düşük mekanik klavye görünce insan biraz tereddüt ediyor. Keşke deneyebilme imkanım olsaydı. Peki red ve blue switch arasından hangisi oyun için daha iyi olur ?

red switch 45 cN , blue switch 50cN basınç ister tuşu algılaması için oyun için bu konuda tabikide red switch öneririm. Çünkü sessizlik ve oyunlarda ultra algılamaya yönelik çıkarılmış switchlerdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taskannn_ -- 23 Nisan 2018; 18:36:57 >
  • Peki önerinizi düşüneceğim. Gamepower olmazsa bu dediğiniz başka bir klavye var mı ?

Bütçeyi biraz daha arttırabiliyorsan Motospeed CK108 klavyesini bi incelemeni öneririm.
  • 360a çıkmayı düşünmüyorum. En iyisi bir süre daha düşüneyim. Şu anlık gamepower warlock ve masterkeys lite arasında kaldım.

ozaman tavsiyem warlock red switch ten yana Çok bi fiyat farkı yok aralarında kalite ve uzun kullanım bakımından warlock daha üstün gibi duruyor :)
  • Motospeed ck104 hakkında ne düşünüyorsunuz ?

başarısız bir üretim kaliteli fakat üretimi çok hatalı tuşlar dipdipe oldugu ıcın yanlıs tusa basma ımkanın bol ve blue switch yani baya ses çıkarır ve bilek desteği bulundurmuyo artık oyuncu klavyelerınde en onemli şey haline geldi.ck104 ten memnun kullanıcı sayısı azdır diye tahmin ediyorum.
    Merhaba, yaklaşık 1 yıldır ürün inceleme yapıyorum Youtube ağırlıklı ama yazılı incelemede çıkartıyorum. Bu süreçte elimden 7 8 adet mekanik klavye geçti ve şuan 2 haftadır Gamepower Warlock kullanıyorum devamında James Donkey 610 almayı planlıyorum bu böyle devam edecek kısacası :) Olaya dönecek olursak Cooler Master Masterkeys Lite L ile Warlock kıyaslanmaması gerekir. Evet mekanik ama bu tarz ucuz mekanik klavyelerin amacı zaten ucuz olması için bir taraflardan kırparak ortaya çıkartılıyor. 160TL'ye aldığım bir ürün için tatmin edici ama Cooler Master'ın bahsedilen ürünü kat ve kat daha iyidir. Klavyede arkadaşın dediği gibi de Cherry MX Red veya Blue switch yok. Daha ucuz ve yaygın bir switch markası olan Outemu switch var. Hissiyatları birbirinden epey farklıdır ama kesinlikle kötü demek hata olur. Tercihinizi bence bildiğiniz markadan yapın.
  • Yanlış bilgidir yorumu dikkate almayın.

Hatalı üretim? Red seçeneği bulunmakta? Dip dibe olmasından dolayı yanlış tuşa basmak mı, lütfen saçmalama! Bilek desteği kullanmak istemeyen bir kesin var es geçmemek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mttzn -- 24 Nisan 2018; 0:44:31 >
  • mttzn kullanıcısına yanıt
    bu dediğin olay kişinin fiziksel biçimine ve kişinin kullanım zevkine göre değişir motospeedin klavyede daha iyi iş çıkardığı klavyeler var ck104 e göre ve bizzat elimle inceledim tuşlar çok sık geldi ve oyunlardayken önemli yerlerde yanlış tuşa basma ihtimali kesinlikle var ordada belirttim kaliteli fakat bana göre dizaynı hatalı üretim dedim şahsen ben bilek desteği olmayan bi klavye kullanmam arkadaşımızda böyle düşünüyor diye kesinlikle bilek desteği önemli dedim :)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.