Bildirim
Klavye Önerisi (Bütçe 500 TL)
Apera MT23 Xiaomi ile Uyumlu 67W Turbo Hızlı Şarj Aleti Kablo Dahil Yarım Saatte Doldurur : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DBW14ZJV
15 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Corsair alırdım herhalde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim hocam. Aslında gönlümde K70 var ama bütçemi aşıyor..quote:
Orijinalden alıntı: naak98
Corsair alırdım herhalde -
Başka düşüncesi olan? Teşekkürler! -
Razer Ornata ilk mesajda yazdığınız diğer 3 klavyelerin dengi değil kesinlikle. Laptop klavyesine benzeyen iğrenç birşey (bence).
Red switch tercih ederseniz sizin listenizden Corsair K68 derim. Brown switch tercih ederseniz de Asus Rog Claymore kalıyor tabi listenizden.
Liste haricinde tavsiye isterseniz üzerine biraz daha koyup 680TL civarına Asus Rog Strix Flare alabilirsiniz benim şu ana kadar kullandığım en ergonomik, en iyi RGB ye sahip klavye. Ben de red switch i rahat kullanamadığım için bu klavyemi satıp birkaç gün önce Corsair K95 brown switch siparişi verdim.
Uzun lafın kısası klavyenin modelinden çok switchlerine dikkat edin derim. -
Değerli yorumların için teşekkür ederim hocam.quote:
Orijinalden alıntı: Argonath LXI
Razer Ornata ilk mesajda yazdığınız diğer 3 klavyelerin dengi değil kesinlikle. Laptop klavyesine benzeyen iğrenç birşey (bence).
Red switch tercih ederseniz sizin listenizden Corsair K68 derim. Brown switch tercih ederseniz de Asus Rog Claymore kalıyor tabi listenizden.
Liste haricinde tavsiye isterseniz üzerine biraz daha koyup 680TL civarına Asus Rog Strix Flare alabilirsiniz benim şu ana kadar kullandığım en ergonomik, en iyi RGB ye sahip klavye. Ben de red switch i rahat kullanamadığım için bu klavyemi satıp birkaç gün önce Corsair K95 brown switch siparişi verdim.
Uzun lafın kısası klavyenin modelinden çok switchlerine dikkat edin derim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X