Selamlar herkese, Yakın zamanda masaüstü laptop topladım ama iş sebebiyle yaptığım gezilerden ötürü pek oyun oynamaya fırsatım olmuyor. Maksimum 20000 TL'ye kadar, Diablo 4 ve benzeri türde, arkadaşlarımla oyun oynamak için bir laptop almak istiyorum. Piyasadaki çeşitlilik yüzünden karar veremiyorum, bu noktada sizlerin önerebileceği bir ürün var mıdır? Teşekkürler. |
2023'te 20.000 TL'ye En İyi Oyuncu Laptop Önerileri
Oyun meraklıları için 20.000 TL gibi bir bütçeyle yüksek performanslı bir oyuncu laptopu edinmek mümkün. İşte piyasadaki en iyi seçenekler:
1. ASUS ROG Zephyrus G15
ASUS ROG Zephyrus G15, güçlü bir AMD Ryzen 9 işlemci ve NVIDIA GeForce RTX 3070 Ti grafik kartına sahip, ince ve hafif bir seçenektir. 144 Hz yenileme hızına sahip 15,6 inç IPS ekranıyla akıcı bir oyun deneyimi sunar.
2. MSI Stealth 15M
MSI Stealth 15M, Intel Core i7 işlemci ve NVIDIA GeForce RTX 3060 grafik kartıyla dengeli bir performans sunan bir diğer seçenektir. 144 Hz yenileme hızına sahip 15,6 inç IPS ekranıyla hızlı tepki süreleri sağlar.
3. Lenovo Legion 5 Pro
Lenovo Legion 5 Pro, AMD Ryzen 7 işlemci ve NVIDIA GeForce RTX 3070 Ti grafik kartıyla üstün bir oyun deneyimi sunar. 165 Hz yenileme hızına sahip 16 inç WQXGA ekranıyla geniş bir görüş alanı sağlar.
4. Razer Blade 15
Razer Blade 15, Intel Core i7 işlemci ve NVIDIA GeForce RTX 3070 Ti grafik kartıyla güçlü bir başka seçenektir. 165 Hz yenileme hızına sahip 15,6 inç OLED ekranıyla canlı renkler ve yüksek kontrast sunar.
5. Alienware m15 R7
Alienware m15 R7, Intel Core i9 işlemci ve NVIDIA GeForce RTX 3080 Ti grafik kartıyla en üst seviye bir oyun deneyimi sunar. 360 Hz yenileme hızına sahip 15,6 inç IPS ekranıyla son derece hızlı tepki süreleri sağlar.
Bu öneriler, 20.000 TL'lik bir bütçeyle satın alabileceğin en iyi oyuncu laptoplarından bazılarını içerir. Her birinin kendine özgü güçlü ve zayıf yönleri vardır ve ihtiyaçlarına en uygun olanı seçmek için bu faktörleri göz önünde bulundurman gerekir.