Şimdi Ara

251 TL PHANTEKS PH-CB-CMBO_BK Extension Cable Combo Pack_24P/8P/8V/8V, 500mm Length, Black Aksesuar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.483
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Full tower kasalar için genellikle elzem.

Nzxt Project X2 kasamda psuyu alta aldığımda, ki normali bu, ATX12V kablo arkadan yetişmiyor, zamanında kes yapıştırla kendim yapmıştım, sonrasında frozencpu'dan satın aldım.

Tabii diğer kablolarda da sıkıntı çıkabiliyor, Türkiye'de bulabildiğim tüm 2li ön panel usb3.0 kabloları da kısa gelmişti, Aliexpress'ten almak zorunda kalmıştım. Artık böyle kolay erişmek, çok daha güzel tabii.

• Beyaz uzatmadan bir adet sipariş verdim. Haber verenlere ve bilgi paylaşanlara teşekkürler ve selamlar olsun  

• Teşekkürler sipariş ettim. Bu tür kabloların Amper uyumsuzluğundan dolayı eridğini veya ciddi sorunlara yol açtığını okumuştum. İnşallah başımıza bir şey gelmez.

• YasiN® Y kullanıcısına yanıt

tabii test etmeden bilinmez ama ne idüğü belirsiz bir marka değil phanteks. sitesinde 18awg kullandıklarını belirtmişler. izolasyon direnci falan çok iyi kablonun. Çok sıcak ortamda işini daha da sağlama almak isteyenler bakır saflığı yüksek 16awg kabloları alıp kendisi yaptırabiliyor. Tabi bunlar teorik değerler. Bazı bir pin dokunmakla dokunmamak arasında kalınca da orada atlamalar soketi eritebiliyor. Kabloya yine bir şey olmuyor ama bunda %99 bir şey olmaz. %1de artık her an her şey olabilir ihtimali :D

www.phanteks.com
    Phanteks Innovative Computer Hardware Design
    https://www.phanteks.com/Extension-Combo.html
  • YasiN® Y kullanıcısına yanıt
    3 senedir kullanıyorum. Bir sorun yaşamadım.
    İlk kullandığım zamandan.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.