Yeni Ford Courier 1.0 Otomatiği Alınır Mı?
Arkadaşlar merhabalar. Yeni 1.0 ecoboost ve 7 ileri otomatik şanzıman tercih edilir mi sizce? Yeni nesilde hangi şanzımanı kullanmışlar, bu şanzıman alınır mı vs bir bilgiye ulaşamadım. Araştırmaya devam ederken buradan bilgili arkadaşlara sormak istedim. Aracın şanzımanı hakkında bilgi almak istiyorum. Teşekkürler
THX 550 Subwoofer Uğultu Sorunu?
Arkadaşlar merhabalar. Eniştemin yıllardır deposunda duran efsaneyi kullanmaya başladım fakat kumandadan güç verdiğim anda hafif sesi açılmış müzik seviyesinde NNNNNNNNNNN diye bir uğultu geliyor. Sadece Subwooferdan geliyor. Kolonlarda hafif tıslama var ama yanında oturunca hissedilen cinsten değil. Bunu cihaz içindeki eski komponentler değiştirilerek vs çözmek mümkün mü?
Aylar sonra gelen edit; Arkadaşlar cihaz 15-16 senelik bir cihaz olduğu için lehim ve kapasitör sorunu olmuş. Armut üzerinden ankarada elektronik ile ilgilinen bir arkadaşın mesajı ile cihazı teslim ettim. Ve Güç soketinin lehimlerinden genel kontrole kadar her şeyi halledip verdi. Başlangıçta soğukken biraz uğultu yaptıktan sonra kesiliyor. Bunun sebebi de opamplarmış ve eski cihaz olduğu için çok pahalı olabileceğini söyledi. Cihazın içinin açıldığı videolar izledim. Her yere onlarca kapasitör koymuşlar. Amplifier da subwoofer içinde olduğu için kutunun iç sıcaklığını çok artırıyor ve lehimlere ve tabii ki kapasitör ömürlerine zarar veriyor. Audiophile olanların zaafını kullandıkları için ses kapasitörleri ile elden geçirmek güzel olabilir ama 3 değil 5 değil. Çok maliyetli olur. Japon kapasitörü ile devam. Bir ara açıp içindeki hepsini değiştireceğim ama ekipman lazım onun için de bakalım hayırlısı :D
Tüketici Hakem Heyeti Kararına Açılan Dava
Arkadaşlar lehime çıkan sonuca karşı taraf dava açmış. Ben onlara karşı yazdığım dilekçemi nereye teslim edeceğim? Çankaya tüketici mahkeme heyetine yazmıştım. Adliye ye mi gideceğim, kimisi dışkapı adliye diyor. Kafam karıştı. Bir bilginiz var mı ?
Standart ve Lig Farkı?
Arkadaşlar merhabalar. Ben de oyuna başlamak istiyorum ama öyle sil baştan kafası bana uymuyor. Standart oynayayım o zaman dedim fakat buildler anladığım kadarıyla hep lig üyeleri için yapılıyor. Ne farkı var bunların? Arc Witch Elementalist gibi bir build buldum ama ne yapsam bilemedim. Bana bir rehber gibi bir şeyler gönderme şansınız var mı ? okuyup bir anlayayım önce istiyorum ama.
Erteleme İptal Sebebi?
Arkadaşlar merhabalar. Ben üniversite okuyorum şu an fakat yaşımdan ötürü askere gitmem gerekiyor. Yukarıda belirttiğim başlıktaki soruya ne cevap vereceğimi bilemedim. Temmuz, Ağustos, Eylül başta olarak başvurumu yapmak istiyorum ama bunların farkı nedir? 2.dönem de ders kaydı yapabiliyor olmak istiyorum maksadım da yaz ayına denk gelmesi. Farklarıın anlayamadım.
- Askerlik görevimi yerine getirmek istiyorum.
- Hem öğrenimime devam edip hem de askerlik görevimi yerine getirmek istiyorum.
MediaMarkt'dan Ürün Almayın
|
Turknet Keçireön/Bademlik Mah Kopma Sorunu
|
Modem mi yoksa altyapı mı sorun?
|
|
Unexpected Store Exception Minidump
|
Son Giriş: 8 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.473
İkinci El Bölümü Mesajları: 201
Konularının görüntülenme sayısı: 35.370 (Bu ay: 449)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2.019 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware