Şimdi Ara

256 -1024 ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hızı 256 sınırsızdan 1024 sınırsıza yükseltilen kullanıcılardan biriyim ...
    İlk günler herşey normaldi 1024 ile normal hızlarında dl yapabiliyordum
    ancak sabah attığım formattan sonra artık 25kb/sn üzerinde bir hızla download
    yapamıyorum ve hız testinde hızım 226kbps çıkıyor
    benimle aynı sorunu yaşıyanlar varmı ??? yoksa problem bende mi _??
    modem:zyxel p660-hw

• tt yi aradım anadolu yakasında problem varmış ilgileniyorlarmış tespit edilmiş problem ...
  • aynı sorun 7 Ağustostan beri benimde başımda, hızım 1024 görünmesine rağmen indirme yaparken veya hız testlerinde 256 kbps çıkıyo 23-25 kb/s arası indirme yapıyorum, yanlız bu son iki gündür IDM'yle birşey indirirken en fazla 30 kb/s görmeye başladım heralde haftada 5 kb/s düzeltme yapıyorlar, bu gidişle Ekim Ayında 1024 hızıyla indirme yapabileceğim oleyyy.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EDE16CD6E -- 14 Ağustos 2007; 19:47:09 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: tub1s

Hızı 256 sınırsızdan 1024 sınırsıza yükseltilen kullanıcılardan biriyim ...
    İlk günler herşey normaldi 1024 ile normal hızlarında dl yapabiliyordum
    ancak sabah attığım formattan sonra artık 25kb/sn üzerinde bir hızla download
    yapamıyorum ve hız testinde hızım 226kbps çıkıyor
    benimle aynı sorunu yaşıyanlar varmı ??? yoksa problem bende mi _??
    modem:zyxel p660-hw

iyiakşamlar kardeşim şimdi sorun ttnet olabilir ama bu ttnetin zamanında dağıttığı modemlerdede çok sorun çıkıyor (modem:zyxel)

sana bir tavsiyem var en kısa zamanda (modem:zyxel) değiştirmen kaliteli bir modem al rahat et

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RAGGA -- 14 Ağustos 2007; 19:43:26 >

• bu model ttnet in verdiği değil ayrı aldım ben ve kalitlei bir modem çokda memnunum ...
    P660HW-T1
  • quote:

Orjinalden alıntı: tub1s

bu model ttnet in verdiği değil ayrı aldım ben ve kalitlei bir modem çokda memnunum ...
    P660HW-T1

memnunsan no problem kardeş
  • @tub1s,

Son durum nedir? Var mı bir değişiklik? Benimki hala aynı da. Bir de mümkünse modemin Status'den
    Margin ve Line Attenuation değerlerini yazabilir misin?(Kendiminkiyle karşılaştırcam) Şehir ve Semt olarak bulunduğun bölgeyide yazarsan uzaklığı öğrenmiş oluruz?
  • Bende hız artımı modemde gözüküyor ama uygulamada gözükmüyor. DL hızı hâlâ 26-27.
    Modem markası Zoom X5, İst Anadolu yakasında oturuyorum.
  • Başka anadolu'da olupta 256 hızında seyir eden modemi ise 256/1024 gösteren varmı? Anadolu yakasında genelmi bu sorun nedir? 3 hafta oldu neredeyse sabırla bekliyoruz neden bu hız hala aynı, modeme süs diye niye komuşlar 1024'ü. Arıyoruz boyuna aynı cevabı verip duruyorlar, üç haftada bi sorun düzeltilmezmi koskoca anadolu yakasında ya.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.