Şimdi Ara

ASUS 256 MB ATİ 9550 GE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ASUS 256 MB ATİ 9550 GE ekran kartim var. Kendi driver cdsinden yükleme yaptıgımda 9550 series görüyordu karti. Yeni 5.12 ati driverlerini yükleyince 9600 Series oldu kart. Bu karti kullanip böyle bişey yaşayan var mi.

Bir de AGP 4 veya 8 çalışması çok büyük bir farklılık yaratıyor mu. Kacta calistigini nereden görebilirim. (Yeni Control Center yüklü)
    Şimdiden teşekkürler cevap veren arkadaşlara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Font_Drakula -- 14 Aralık 2005, 14:05:13 >

• ARkadaşım bildiğim kadarıyla bu ekran kartında kullanılan chipsetler 9600 serisi ile aynı olduğu için 9600Xt modellerine dahi modlanabiliniyordu, sorun teşkil eden bir durum değil yani. Zaten ekran kartı 8x olduğu için otomatik olark algılaması lazım sistemin algılamazsa, biostan ayarlayabilirsin
  • Agp hızları için , ATI Control Center den bilgi merkezi ya da SMARTGART bölümünden bilgi alabilirsin
  • bende saphire ati radeon vpu var orjinal kutundan o/c progrramı ile birlikte geldi ilk olarak 1. bilgisayarıma taktım bilgisayar cel 1.7 384 mb ram 80 gb hdd via kat266 ana kart agp 4 x inan eski kartım (geforce2 mx200) gibi çalışıyordu başta hiç fark göremedim daha sonra diğer bilgisayara taktım kart fırladı gitti 1024*768 de normal detayda süper oynuyor gerçi biraz remler bu makinede düşük 256 mb ram var ama pek kasmıyor kasa soğutmasıda biraz zayıf 1 - 2 saat oynadıkta sonra oyunda yavaşlamalar oluyor ama oda soğutma ve remlerin düşük olmasından kaynaklanıyor olabilir. ben de bu hafta 512 mb 400 mhz ram siparişi verdim birde kasa içi havalandırma fanını devreye sokacağım sonucu sana yazarım ama 400 mhz lik remler ve 8 x agp bende bayaa fark oluşturdu. normal detayda gayet akıcı oynuyor. buda bana yeterli birazcık oc ile ve yeterli soğutma ile 1024*768 full detay oynarım gibi geliyor ama full detayda pek bir fark göremedim ben 6600 gt de var aralaırnda uçuk bir fark yok hele nfs2 deki yağmurun yağış sahnesindeki damlalar 9550 saphirede daha net daha gözüme hoş göründü. inşallah sende istediğin görüntüye ulaşırsın bu akşamda medal of honnoru bilgisayara yükleyip birde ondaki görüntüleri bir deneyeceğim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sapphire HD 4850 1gb 256 bit
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.