Şimdi Ara

palit 256MB GeForce 7950 GT (PCI-E) hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu kartı bi arkadaşım bana bu kartı 170ytlye bırakıyo sizce fiyat nasıl call of duty 4 crysis vb oyunlar oynucam yüksek çözünürlük istemiyorum.sistem pentium d 3.4 2gb 533mhz ram

• 7900GT olmalı die düşünüorum 7950 biras zor
  • özellikle sordum 7950 ya zaten kendiside diyo kartın sıfırı 300küsür dolar hayrına veriyo bana:)
  • al derim ama o sistem biraz da olsa darbogaz yapabilir.. fiyat cok uygun..
  • Gtx'e modlanabilir, iyi fiyat...Gerçi X1800XT'lerde var 150 ytl'ye...
  • ya bu işlemciye oc yapamazmıyız yapsak nekdar fayda sağlar pentium d 3.4
  • alayımmı arkadaşlar bu kartı son kez soruyorum al derseniz alıcam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu arada elimdeki asus x1600ü kaça satabilirim?
  • hadi ama son bişi söyleyinn
  • 180 civarı x1900xt ler satılıyor yada xtx ler onlardan almak daha mantıklı
  • al hocam al. baya işini görür.
  • fiyat normal aşırı ucuzda değil.. 1900xtx yada 512mb 1950xt de forumda o fiyatlara satılıyor.. denk kart sayılırlar eğer 7950 512mb ise..
  • Al bence fiyat fena değil.
  • al al iyidir
  • x1950xt bundan biraz daha hızlı.Ekstra olarak vivo var x1950xt de.Yani donanımsal olarak video oynatma,kodlama,yakalama desteği daha fazla. Onlara da bir bak istersen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhatti -- 8 Aralık 2007; 22:23:53 >
  • üstüne biraz daha para koyup x1950xt lere bakabilirsin bence
  • almıcaksan haber ver ben alayım :)
  • yaa arkadaş kartı satmaktan caydı bende şimdi harıl harıl kart araştırması yapıyorum Palit 256MB GeForce 8600 GT Sonic (PCI-E) nasıl bide bunun plus olanı var galiba nekdar performans farkı olurki 7950gt ye göre bu kart nasıl sizce?
  • quote:

Orjinalden alıntı: soldier_x

yaa arkadaş kartı satmaktan caydı bende şimdi harıl harıl kart araştırması yapıyorum Palit 256MB GeForce 8600 GT Sonic (PCI-E) nasıl bide bunun plus olanı var galiba nekdar performans farkı olurki 7950gt ye göre bu kart nasıl sizce?

arkadasim sen 7950gt ye takılmıssın git ondan bul al ozmn yaptığımız yorumları okumana gerek yok...
  • quote:

Orjinalden alıntı: soldier_x

yaa arkadaş kartı satmaktan caydı bende şimdi harıl harıl kart araştırması yapıyorum Palit 256MB GeForce 8600 GT Sonic (PCI-E) nasıl bide bunun plus olanı var galiba nekdar performans farkı olurki 7950gt ye göre bu kart nasıl sizce?

eğer dx10 düşünmüyosan x1900xt/xtx ve benzeri bi kart ara derim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.