Şimdi Ara

256 MB RAM VE WİNDOWS 7 ULTİMATE?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
5.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kurulmuş olan sistem belki ıkına sıkına başlayabilir ama hiç kurulmamış bir sistemde kurulum başlamaz. Örneğin setup'ı geçmek için 512 ram takıp kurarsın sonra 256 sını sökersin çalışabilir çatlaya patlaya. Ama sadece 256 ile kurulumu başlatamazsın. Denedim ordan biliyorum.
  • windows 98 e geçiş yap derim
  • ben windows 95'i 8+8 16 mb edo ram ile kullanıyordum tavsiy ederim canavar gibi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2smoke

Kurulmuş olan sistem belki ıkına sıkına başlayabilir ama hiç kurulmamış bir sistemde kurulum başlamaz. Örneğin setup'ı geçmek için 512 ram takıp kurarsın sonra 256 sını sökersin çalışabilir çatlaya patlaya. Ama sadece 256 ile kurulumu başlatamazsın. Denedim ordan biliyorum.

Dediğin şeyler benim de aklıma gelmişti. Ayrıca ben de virtual pc ile Windows Home Server yüklemek istediğimde en az 512 mb RAM lazım demişti. Bende toplam 512 Mb RAM vardı zaten.
  • aynı özelliklerde masaüstü bil. var xp yi kur derim bende xp sp2 kurulu bil. çok kasmıyo ama nod32 yi bi kurdum bilgisayar çok fena yavaşladı belki full sürümü olduğu için olabilir . xp yi kur derim
  • Windows 2000 kur gitsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalıçapknı

aynı özelliklerde masaüstü bil. var xp yi kur derim bende xp sp2 kurulu bil. çok kasmıyo ama nod32 yi bi kurdum bilgisayar çok fena yavaşladı belki full sürümü olduğu için olabilir . xp yi kur derim

xp var zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: tsunamie

quote:

aynı özelliklerde masaüstü bil. var xp yi kur derim bende xp sp2 kurulu bil. çok kasmıyo ama nod32 yi bi kurdum bilgisayar çok fena yavaşladı belki full sürümü olduğu için olabilir . xp yi kur derim

xp var zaten

Sen o sistemle xp'ye devam arkadaşım boşuna kasma :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanpayi -- 10 Ekim 2011; 15:58:54 >
  • arkadaşlar ben laptopu aldığım zaman içinde xp vardı ve patlayarak çalışıyodu nerdeyse sürekli mavi ekran çıkıyo böle olmasına sebep olan şey sistemin 64 bit olması adamlar kafayı yemiş bu sisteme xp 64 bit kurulurmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslanpayi

quote:

quote:

xp var zaten

Sen o sistemle xp'ye devam arkadaşım boşuna kasma :D

aynen bilader maceraya gerek yok

• Xp istemiyorsan ya başka bir OS'a geç ya da klasik bir Windows kur. Yenilere geçersen sorun yaşarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prinergy

windows 98 e geçiş yap derim

• windows üstünden sanal belleği yükseltip yine windows üstünden kurabilirsin 1gb ram var bende en az 2gb diye uyarı veriyodu bazı oyunlar acilmiyolardı bunu yaptim acilip canavar gibi calisiyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: freedomfighter

windows üstünden sanal belleği yükseltip yine windows üstünden kurabilirsin 1gb ram var bende en az 2gb diye uyarı veriyodu bazı oyunlar acilmiyolardı bunu yaptim acilip canavar gibi calisiyolar

o sadece wmvare vitualbox virtual pc gibi sanal makine kuran yazılımlarda işe yaramıyormu yani sanal belleği yükseltiyor dimi bence rami yükseltmez
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: freedomfighter

windows üstünden sanal belleği yükseltip yine windows üstünden kurabilirsin 1gb ram var bende en az 2gb diye uyarı veriyodu bazı oyunlar acilmiyolardı bunu yaptim acilip canavar gibi calisiyolar

o sadece wmvare vitualbox virtual pc gibi sanal makine kuran yazılımlarda işe yaramıyormu yani sanal belleği yükseltiyor dimi bence rami yükseltmez

sence öyleyse deneme benim için problem yok
  • bu sisteme bence android 2.3.6 kur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cryptography

Hocam sahibinden de ram alıp kullanmak daha mantıklı
    2 gb yada 4gb butçeye göre alıp notebook a taktığınızda uçurucaktır.
    Windows 7 home premium kurarsanız ve ayarlardan efektleri kaparsanız pc canavar gibi çalışır hocam

Hocam ta 5 yıl geçmiş pcyi çoktan değiştirdim zaten ;)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Win98 akar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.