Şimdi Ara

256 sınırsız ile 50+ gb download hedefliyorum ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
1.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben hiç bu kadar kastığımı hatırlamıyorum .140 gb nedemek
  • benim sorum var arkadaşlar, kotalıdan 256 sınırsıza geçilebiliyormu ?? ek bir ücret falan bişiler istiyorlarmı vs...
  • benım en fazla 30 oldu ama ogrencıyım okul zamanı 7/24 acık tutamıorm yazları50-70 arası oluyor
  • ondan sonra bide hız, kota vs. dersiniz.
    doany biliyor başına gelecegi koyuyor sınırı
  • quote:

Orjinalden alıntı: novalgine_plus

@replica 256 sınırsız ile mi 140 gb rekorun var ?

Hayır, mümkün mü öyle birşey? Ben 1024 kampanyasında 140 yapmıştım.
  • Keşke bizde de bu imkanlar olsa
  • sınırsız olunca böyle oluyomuş..

Replica tebrik ederim ablası senide..iyi download yapmışsın..
  • 256 kablo internet

• Rapidden premium üyeliğim var 256kb Adsl'de 25kb/s stabil hızla rahat 55gb download yapıyordum şu anda 256 kabloyla 28kb/s sabit hızla 65gb'ı devirdim.Eğer kaynak bulursanız sürekli bişiler indirirsiniz.Geçen ay inat edip orjinalden çekim 5dvdlik lost sezon 1i indirmiştim.Şimdi sezon 2sini arıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: cADDy

sınırsız olunca böyle oluyomuş..

Replica tebrik ederim ablası senide..iyi download yapmışsın..

Yok be abla, yazık bizee
  •  256 sınırsız ile 50+ gb download hedefliyorum !

256 limitsiz kablo. Mart'ın 10'u gibi bağlandı... 256 limitsiz internet 29 ytl, kablo tv 7 ytl toplam 36 ytl.

256 limitsiz adsl 49 ytl, telefon sabit ücreti 12.5 ytl, tolam 61.5 ytl

256 sınırsız ile 50+ gb download hedefliyorum !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serdar -- 7 Nisan 2007; 1:20:56 >

• benim ilk iki ay ücretsizdi ...zaten yeni bağlattım bu ay ilk kez fatura gelecek bakalım telefon faturası nasıl olcak?
  • Rekorum 53 gb fazlasını yapamadım.
  • 2048 e geçtim ancak tam performans alamıyorum.Yinede biraz indirdim.Hedef 500 gb...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebze -- 7 Nisan 2007; 3:09:46 >
  • yaparsın sıma canını.

Ben iki sefer 30gb ı geçmiştim 256 sınırsız ile.
  • mart ayında 1024 ile 18 gb down yapmışım
  • bence gereksiz download yüzünden sırf hırs ve inat için nete bu kadar yuklenmen yanlış senin gibiler yüzünden net bukadar yavaşlıyor gereksiz download a
  • quote:

Orjinalden alıntı: acy78

bence gereksiz download yüzünden sırf hırs ve inat için nete bu kadar yuklenmen yanlış senin gibiler yüzünden net bukadar yavaşlıyor gereksiz download a

kusura bakmada telekomun bu cimrilik halleri yüzünden zaten dl yapmaya izin vermiyor.
    zaten dl yapmakta bi yere kadar belli bi süre sonra indirecek pek bişey bulunmuyor

• quote:

Orjinalden alıntı: McCarty

quote:

Orjinalden alıntı: acy78

bence gereksiz download yüzünden sırf hırs ve inat için nete bu kadar yuklenmen yanlış senin gibiler yüzünden net bukadar yavaşlıyor gereksiz download a

kusura bakmada telekomun bu cimrilik halleri yüzünden zaten dl yapmaya izin vermiyor.
    zaten dl yapmakta bi yere kadar belli bi süre sonra indirecek pek bişey bulunmuyor

+1

belli bir süre sonra Nova indircek bişey bulamazsın..canın sıkılcak ama sen rekora koşuyosun..

• bende 1 nisanda256ya döndüm.evde olsam bende rekor kırardım çünkü rapid üyeliği aldım ama hafta sonları gelebiliyorum.bu arada bi şey farkettim.hızım 1024 gözüküyor ama downloadum 256 gibi.256 iken hız testim 216 falan çıkardı şimdi 240 çıkıyo.yıllarca kblarımı yemiş pis telekom.download ortalamam 29 civarı eskiden 26ydı.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.