Şimdi Ara

256 sınırsız ile 50+ gb download hedefliyorum ! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
1.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: shadowtr

benim sorum var arkadaşlar, kotalıdan 256 sınırsıza geçilebiliyormu ?? ek bir ücret falan bişiler istiyorlarmı vs...

yokmu bana cevap veren ???
  • @shadowtr...Geçişlerde hiçbir ücret ödemiyorsun...Yanlız geçişi ay sonlarına denk getirmeye çalış, hızı hemen düşürüyorlar ama kotan ay sonuna kadar işlemeye devam ediyor...Yeni aydan itibaren sınırsız oluyorsun yani...
  • dostum geçersin tabi neden geçemeyeceksin sadece o tarifeyi ödersin o kadar
  • quote:

Orjinalden alıntı: cADDy

quote:

Orjinalden alıntı: McCarty

quote:

Orjinalden alıntı: acy78

bence gereksiz download yüzünden sırf hırs ve inat için nete bu kadar yuklenmen yanlış senin gibiler yüzünden net bukadar yavaşlıyor gereksiz download a

kusura bakmada telekomun bu cimrilik halleri yüzünden zaten dl yapmaya izin vermiyor.
    zaten dl yapmakta bi yere kadar belli bi süre sonra indirecek pek bişey bulunmuyor

+1

belli bir süre sonra Nova indircek bişey bulamazsın..canın sıkılcak ama sen rekora koşuyosun..

sadece dün gece indirmek için sıralıdğım toplam download 31 gb 7 gb da öle var 38 gb 40 gb de

geriye kalıo bi 10 gb olmazsa kediy abla senden bişiler çekerim yapcak bişi yok

• fotoşop la yaparsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: why_living

fotoşop la yaparsın

bu işin fotoşhopu olmaz adam gibi download yapmak lazım

• valla indire indire hdd de yer kalmadı babam dio napıyon bu akdar hdd yi ben 80 i zor dolduruyom sen 120 yi şak diye doldurdun diyo artık yaza 800 gb alıcam o zaman bi yıllık download planı yapıcam ve sürekli indircek ahaha.
  • quote:

Orjinalden alıntı: novalgine_plus

quote:

Orjinalden alıntı: cADDy

quote:

Orjinalden alıntı: McCarty

quote:

bence gereksiz download yüzünden sırf hırs ve inat için nete bu kadar yuklenmen yanlış senin gibiler yüzünden net bukadar yavaşlıyor gereksiz download a

kusura bakmada telekomun bu cimrilik halleri yüzünden zaten dl yapmaya izin vermiyor.
    zaten dl yapmakta bi yere kadar belli bi süre sonra indirecek pek bişey bulunmuyor

+1

belli bir süre sonra Nova indircek bişey bulamazsın..canın sıkılcak ama sen rekora koşuyosun..

sadece dün gece indirmek için sıralıdğım toplam download 31 gb 7 gb da öle var 38 gb 40 gb de

geriye kalıo bi 10 gb olmazsa kediy abla senden bişiler çekerim yapcak bişi yok

cnbc-e de güzel diziler var onlardan indirebilirin..yada güzel bikaç film falan bul..

• indir indir nereye kadar yahu
    benim rekor 4.5 gb
  • ortalama bende 15 g veri indirigandi yapıyudum mart ayına kadar ama mart ayında çoşmuşum....

256 sınırsız ile 50+ gb download hedefliyorum !
  • quote:

dostum geçersin tabi neden geçemeyeceksin sadece o tarifeyi ödersin o kadar

ne bilim bu ttnet 256 ya abonelik almayı durdurmuştu ya bir ara, o yüzden... eyvalalh saolun @Rapator ve @acy78
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.