benim sorum var arkadaşlar, kotalıdan 256 sınırsıza geçilebiliyormu ?? ek bir ücret falan bişiler istiyorlarmı vs...
yokmu bana cevap veren ???
@shadowtr...Geçişlerde hiçbir ücret ödemiyorsun...Yanlız geçişi ay sonlarına denk getirmeye çalış, hızı hemen düşürüyorlar ama kotan ay sonuna kadar işlemeye devam ediyor...Yeni aydan itibaren sınırsız oluyorsun yani...
dostum geçersin tabi neden geçemeyeceksin sadece o tarifeyi ödersin o kadar
quote:
Orjinalden alıntı: cADDy
quote:
Orjinalden alıntı: McCarty
quote:
Orjinalden alıntı: acy78
bence gereksiz download yüzünden sırf hırs ve inat için nete bu kadar yuklenmen yanlış senin gibiler yüzünden net bukadar yavaşlıyor gereksiz download a
kusura bakmada telekomun bu cimrilik halleri yüzünden zaten dl yapmaya izin vermiyor. zaten dl yapmakta bi yere kadar belli bi süre sonra indirecek pek bişey bulunmuyor
+1
belli bir süre sonra Nova indircek bişey bulamazsın..canın sıkılcak ama sen rekora koşuyosun..
sadece dün gece indirmek için sıralıdğım toplam download 31 gb 7 gb da öle var 38 gb 40 gb de
geriye kalıo bi 10 gb olmazsa kediy abla senden bişiler çekerim yapcak bişi yok
fotoşop la yaparsın
quote:
Orjinalden alıntı: why_living
fotoşop la yaparsın
bu işin fotoşhopu olmaz adam gibi download yapmak lazım
valla indire indire hdd de yer kalmadı babam dio napıyon bu akdar hdd yi ben 80 i zor dolduruyom sen 120 yi şak diye doldurdun diyo artık yaza 800 gb alıcam o zaman bi yıllık download planı yapıcam ve sürekli indircek ahaha.
quote:
Orjinalden alıntı: novalgine_plus
quote:
Orjinalden alıntı: cADDy
quote:
Orjinalden alıntı: McCarty
quote:
bence gereksiz download yüzünden sırf hırs ve inat için nete bu kadar yuklenmen yanlış senin gibiler yüzünden net bukadar yavaşlıyor gereksiz download a
kusura bakmada telekomun bu cimrilik halleri yüzünden zaten dl yapmaya izin vermiyor. zaten dl yapmakta bi yere kadar belli bi süre sonra indirecek pek bişey bulunmuyor
+1
belli bir süre sonra Nova indircek bişey bulamazsın..canın sıkılcak ama sen rekora koşuyosun..
sadece dün gece indirmek için sıralıdğım toplam download 31 gb 7 gb da öle var 38 gb 40 gb de
geriye kalıo bi 10 gb olmazsa kediy abla senden bişiler çekerim yapcak bişi yok
cnbc-e de güzel diziler var onlardan indirebilirin..yada güzel bikaç film falan bul..
indir indir nereye kadar yahu benim rekor 4.5 gb
ortalama bende 15 g veri indirigandi yapıyudum mart ayına kadar ama mart ayında çoşmuşum....
quote:
dostum geçersin tabi neden geçemeyeceksin sadece o tarifeyi ödersin o kadar
ne bilim bu ttnet 256 ya abonelik almayı durdurmuştu ya bir ara, o yüzden... eyvalalh saolun @Rapator ve @acy78
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme