Şimdi Ara

256 sınırsız kota aşım ücreti geldi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
7.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: xander

bence o gecikme bedeli gibi gözüküyor ben iki fatura biriktirip öyle ödüyorum mesela, bana da o kadar geliyo yaklaşık olarak :)

gecikme değil dostum.Geçikme olsa kota dökümanı gelmez bir dünya uğraşıcaz şimdi,telekoma gttim kimsenin kimseden haberi yok.Koymuşlar fosilleri oraya gelde laf anlat
  • quote:

Orjinalden alıntı: prokizya

quote:

Orjinalden alıntı: diamondmonster

quote:

Orjinalden alıntı: Gunay Kilic

Banada 90 ytl geldi , benim finaller oldugu için babam gitti telekoma , nolcak olm gene bi ton şey saydılar bayıldık parayı geldik dedi

256 Sınırsız olduğu halde 90 YTL geldi ve sende bu parayı verdin mi

Fatura resmi evraktır şahsa yapılmış sayılır eğer itiraz söz konusu ise fatura bedelini ödedikten sonra bölge idare mahkemesine vs. yetkili kurumlara başvuruda bulunulabilir.

Bu işlemlerle uğraşmak için iş yerinden izin alacaksın uğraşacaksın alacağın (eğer kazanırsan) para harcadığından daha az olacaktır ki buna kolay kolay kimse gelmez.

ne alakası var, bir hata varsa anında düzeltiyorlar yeterki müşteri hizmetlerine adam akıllı derdinizi bildirin iade 1 ay sonraki faturadan hemen yapılır. Napalım diyerekten ödeme yapmakta ne demek. Hakkınızı savunun kardeşim. Mahkemeye filan da gerek yok teknoloji çağındayız. arayın müş hizmetlerini şikayet edin olmadımı şikayetimvar.com'a yazın şikayetinizi bakın nasıl çözülüyor durum. (tabii eğer bi haksızlık varsa) ama hiçbişey yapmadan "aman uğraşamam" diyerek ödenmesi gereken rakamın 2 katını ödemek enayilikten başka bişey değil. Ben uzun süre müşteri hizmetlerinde çalışan biri olarak 1 ytl.'den 1000 ytl'ye iadenin ne kadar ciddi yapıldığını bilirim. Eğer bir hata varsa mutlaka düzelir, yeterki doğru kanallara müracat edilsin!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alec___ -- 28 Ocak 2007; 15:31:48 >

• quote:

Orjinalden alıntı: bymyself

Sabah gidip telekoma kapışıcaz yine bence hemen dönün 256 ya yoksa bu 1024 muhabbetine çok canlar yanacak.

evet tuzak olabilir
  • yaw sinir kaptım..telekom en az 10 YTL vergi yazıyo ya
  • Şu anda gelmemesi lazım aslında yahu, daha bir ay var.

Dilekçeleri 25 Şubat'tan itibaren alacaklar, ben bir gecikme yapıp fazladan para alacaklarını tahmin ediyorum ya hadi hayırlısı..
  • Daha önce forumdaki arkadaşları uyarmıştım, 256 sınırsızdan 1024 limitliye geçmeyin diye. Bu adamların bir hesabı olmasa sizi düşünüpte kampanya yapacak değiller. Ancak bir parmak bal tatlı geldi ve birçok arkadaş limitli tarifeye geçiş yaptı. Şimdide görüyorumki bu tür problemlerle karşılaşıyorlar. Ne diyelim geçmiş olsun. Yinede gidip hakkınızı aramanızda fayda var. İmzaladığınız sözleşmeleri bilemiyorum ama haklı durumda iseniz (sözleşmeye göre) bu işin peşini bırakmayın. Gerekirse işi mahkeme aşamasına taşımaktanda çekinmeyin. Unutmayın kazanan siz olursanız telekom hem yaptığınız tüm masrafları karşılamak zorunda kalacak, hemde diğer mağdurlar için bu bir misal oluşturacaktır.
  • ttnet bu, bir şey söylemeye gerek yok aslında...
  • Bende bugün eski tarifeye döndüm 256/64.Dilekçe verdim adam hemen eski tarifeye geçirdi.5 ay kullandık 1mbit sınırsız iyiydi valla şimdi bu çok yavaş geldi:) Gelen Faturada kota aşımı 15.000küsür mb diye görünüyor ama herhangibir ek ücret almadılar 5 ay boyunca hep 49ytl geldi.Bende gecerken baya tereddüt etmiştim malum güvenmek zor tt'ye ama şaşırtıcıdırki bir yamuk olmadı :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozguror

Bende bugün eski tarifeye döndüm 256/64.Dilekçe verdim adam hemen eski tarifeye geçirdi.5 ay kullandık 1mbit sınırsız iyiydi valla şimdi bu çok yavaş geldi:) Gelen Faturada kota aşımı 15.000küsür mb diye görünüyor ama herhangibir ek ücret almadılar 5 ay boyunca hep 49ytl geldi.Bende gecerken baya tereddüt etmiştim malum güvenmek zor tt'ye ama şaşırtıcıdırki bir yamuk olmadı :)

Hocam telefonla mı geçmiştin 1024'e? Nasıl geçtin, dilekçede ne yazdın bir anlat da biz de yapalım ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yolas

quote:

Bende bugün eski tarifeye döndüm 256/64.Dilekçe verdim adam hemen eski tarifeye geçirdi.5 ay kullandık 1mbit sınırsız iyiydi valla şimdi bu çok yavaş geldi:) Gelen Faturada kota aşımı 15.000küsür mb diye görünüyor ama herhangibir ek ücret almadılar 5 ay boyunca hep 49ytl geldi.Bende gecerken baya tereddüt etmiştim malum güvenmek zor tt'ye ama şaşırtıcıdırki bir yamuk olmadı :)

Hocam telefonla mı geçmiştin 1024'e? Nasıl geçtin, dilekçede ne yazdın bir anlat da biz de yapalım ?

1024'e geçerken telefonla geçmiştim.Tekrar 256sınırsıza geçmek için bağlı olduğun telekom'a gidiyorsun hazır dilekçeler var onları doldurup kimlik fotokopisiyle veriyorsun teslim ettiğin adam işlemi hemen gerçekleştiriyor.

• Telekom dedinmi 3 kere düşünücen
  • Bende bugün dilekçe vermek için gittim.Dedim böyle böyle dönüş yapıyorum.Adam pişkin bir şekilde demezmi bana dönüş yapıcaksında bakalım varmı dönüş,ben nasıl yani falan oldum denyo herif ondan bile haberi yok gitti müdürüne sordu tamam varmış diyor.Akşama hemen geçtim 256 ya.Napıcaz biz bu telekom çalışanlarını yaa
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Yolas

quote:

1024'e geçerken telefonla geçmiştim.Tekrar 256sınırsıza geçmek için bağlı olduğun telekom'a gidiyorsun hazır dilekçeler var onları doldurup kimlik fotokopisiyle veriyorsun teslim ettiğin adam işlemi hemen gerçekleştiriyor.

Hocam sağolasın... Hat babamın üstüne sanırım onun başvurması lazım. Söyleyeyim de şubatın 10'nuna kadar geçsin o da. Yoksa güme gideriz valla Telekomun işine güven olmaz.

• telekom bu yakında internet bağlantısı olmayan evlerde limit aşım faturası göndermeye başlarsa şaşırmayın :((((
  • quote:

Orjinalden alıntı: tknljdnys

Bende bugün dilekçe vermek için gittim.Dedim böyle böyle dönüş yapıyorum.Adam pişkin bir şekilde demezmi bana dönüş yapıcaksında bakalım varmı dönüş,ben nasıl yani falan oldum denyo herif ondan bile haberi yok gitti müdürüne sordu tamam varmış diyor.Akşama hemen geçtim 256 ya.Napıcaz biz bu telekom çalışanlarını yaa

burası telekom giriş var çıkış yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: bymyself

quote:

Orjinalden alıntı: xander

bence o gecikme bedeli gibi gözüküyor ben iki fatura biriktirip öyle ödüyorum mesela, bana da o kadar geliyo yaklaşık olarak :)

gecikme değil dostum.Geçikme olsa kota dökümanı gelmez bir dünya uğraşıcaz şimdi,telekoma gttim kimsenin kimseden haberi yok.Koymuşlar fosilleri oraya gelde laf anlat

kota dökümanı geliyor 1024 6gb kotalılara....o yüzden kota dökümanı gelmesi normal...o gecikme zammıdır
  • quote:

telefon babamın adına, dilekçeyi babama imzalatıp götürsem olmaz mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicolo Paganini -- 2 Şubat 2007; 21:14:57 >
  • Sözleşmede yazılmış bir cümle vardı eğer okuduysanız. Eğer herhangi bir ay kotayı aştığınızda 27 şubatta otomatikman 256 sınırsıza yönlendirileceksiniz gibi bir cümle.

Ben yarın telekomu arayıp böle otomatik bir geçiş olacak mı diye sorucam. Olucaksa 27 sine kadar kullanırım 1024 ü babalar gibi.
  • kota aşım ücreti sınırsız bağlantıya TT net ten başka nerde görülebilir ki
  • quote:

Orjinalden alıntı: Loop

Sözleşmede yazılmış bir cümle vardı eğer okuduysanız. Eğer herhangi bir ay kotayı aştığınızda 27 şubatta otomatikman 256 sınırsıza yönlendirileceksiniz gibi bir cümle.

Ben yarın telekomu arayıp böle otomatik bir geçiş olacak mı diye sorucam. Olucaksa 27 sine kadar kullanırım 1024 ü babalar gibi.

konuştuktan sonra burayada yazarsan sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.