Şimdi Ara

256 sınırsız kota aşım ücreti geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
7.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaşlar 256 sınırsız kullanıcısıydım kampanya 28 şubat ta bitiyor ama bana bugün itibariyle telekomdan kota aşım ücreti geldi.53 ytl yarın telekom müdürlüğüne gidicem.Başka kota aşım ücreti gelen arkadaşlar varmı?

• Sen dua et haciz memurları gelmemiş. Telekom bu sağı solu belli olmaz
  • hadi buyrun cenaze namazına artık sınırsızlardandamı kota aşım ücreti alıyorlar bu hata olaiblirmi neresi sistem hatası korkun bu arablardan korkun
  • bu telekom herşey yapar daha dur bakalım neler görcez töbe töbe
  • Banada 90 ytl geldi , benim finaller oldugu için babam gitti telekoma , nolcak olm gene bi ton şey saydılar bayıldık parayı geldik dedi
  • Sabah gidip telekoma kapışıcaz yine bence hemen dönün 256 ya yoksa bu 1024 muhabbetine çok canlar yanacak.
  • Herhangi bir fatura gelmedi, ama 28 Şubat gelmeden iptal ettirmekte fayda var..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Valla şimdiye kadar telekom faturalarında yamuk görmedim İnşallahta görmem
  • Ben kotamı bile göremiyorum. Sınırlı kota aşmayım diye mp3 bile indirmiyorum. Neredeyse foruma girmicem

gine kota aşım ücreti geldi. 48 ytl
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gunay Kilic

Banada 90 ytl geldi , benim finaller oldugu için babam gitti telekoma , nolcak olm gene bi ton şey saydılar bayıldık parayı geldik dedi

256 Sınırsız olduğu halde 90 YTL geldi ve sende bu parayı verdin mi
  • ARKADAŞ DEDİĞİN 53 YTL BİR KEREDE BİZE GELDİ DAHA GELMEDİ
  • quote:

Orjinalden alıntı: kontendoo

Sen dua et haciz memurları gelmemiş. Telekom bu sağı solu belli olmaz

Valla Ya... Ne Yapacağı Belli Olmaz

• yuh yani diyecek bişey bulamıyorum

Telekom

• telekom yakında adsl kullanmayana adsl faturası bile gönderir
  • bu gidişler telekom alo demeyede para alacak fazladan
  • quote:

Orjinalden alıntı: diamondmonster

quote:

Banada 90 ytl geldi , benim finaller oldugu için babam gitti telekoma , nolcak olm gene bi ton şey saydılar bayıldık parayı geldik dedi

vermesin de ne yapsın onunla uğraşmaya kalksa hem maddi yönden hem psikolojik yönden daha fazla zararlı çıkar.. ülkemizde durum böyle malesef insanların hakkını aramaya cesareti kalmadı..

• quote:

Orjinalden alıntı: diamondmonster

quote:

Fatura resmi evraktır şahsa yapılmış sayılır eğer itiraz söz konusu ise fatura bedelini ödedikten sonra bölge idare mahkemesine vs. yetkili kurumlara başvuruda bulunulabilir.

Bu işlemlerle uğraşmak için iş yerinden izin alacaksın uğraşacaksın alacağın (eğer kazanırsan) para harcadığından daha az olacaktır ki buna kolay kolay kimse gelmez.

• Ugraşsak zaten bize daha pahalıya çıkcagı belliydi , daha fazla bahane duymamak için vermiş gelmiş parayı , allahtan sinirli filan değildi yoksa fena döverdi ordaki elemanı
  • gecmıs olsun. telekom degılmı sonucta herseyı yapar. arkadasın dedıgı gıbı ınternetı olmayana yollar faturayı. hatta bırak ınterneti, evinde telefonu olmayana bile yollar " sen nasıl ınternet kullanmıyorsun " diye. ceza olarak.
  • bence o gecikme bedeli gibi gözüküyor ben iki fatura biriktirip öyle ödüyorum mesela, bana da o kadar geliyo yaklaşık olarak :)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.