Selam arkadaşlar 256 sınırsız kullanıcısıydım kampanya 28 şubat ta bitiyor ama bana bugün itibariyle telekomdan kota aşım ücreti geldi.53 ytl yarın telekom müdürlüğüne gidicem.Başka kota aşım ücreti gelen arkadaşlar varmı?
Sen dua et haciz memurları gelmemiş. Telekom bu sağı solu belli olmaz
hadi buyrun cenaze namazına artık sınırsızlardandamı kota aşım ücreti alıyorlar bu hata olaiblirmi neresi sistem hatası korkun bu arablardan korkun
bu telekom herşey yapar daha dur bakalım neler görcez töbe töbe
Banada 90 ytl geldi , benim finaller oldugu için babam gitti telekoma , nolcak olm gene bi ton şey saydılar bayıldık parayı geldik dedi
Sabah gidip telekoma kapışıcaz yine bence hemen dönün 256 ya yoksa bu 1024 muhabbetine çok canlar yanacak.
Herhangi bir fatura gelmedi, ama 28 Şubat gelmeden iptal ettirmekte fayda var..
Valla şimdiye kadar telekom faturalarında yamuk görmedim İnşallahta görmem
Ben kotamı bile göremiyorum. Sınırlı kota aşmayım diye mp3 bile indirmiyorum. Neredeyse foruma girmicem
gine kota aşım ücreti geldi. 48 ytl
quote:
Orjinalden alıntı: Gunay Kilic
Banada 90 ytl geldi , benim finaller oldugu için babam gitti telekoma , nolcak olm gene bi ton şey saydılar bayıldık parayı geldik dedi
256 Sınırsız olduğu halde 90 YTL geldi ve sende bu parayı verdin mi
ARKADAŞ DEDİĞİN 53 YTL BİR KEREDE BİZE GELDİ DAHA GELMEDİ
quote:
Orjinalden alıntı: kontendoo
Sen dua et haciz memurları gelmemiş. Telekom bu sağı solu belli olmaz
Valla Ya... Ne Yapacağı Belli Olmaz
yuh yani diyecek bişey bulamıyorum
Telekom
telekom yakında adsl kullanmayana adsl faturası bile gönderir
bu gidişler telekom alo demeyede para alacak fazladan
quote:
Orjinalden alıntı: diamondmonster
quote:
vermesin de ne yapsın onunla uğraşmaya kalksa hem maddi yönden hem psikolojik yönden daha fazla zararlı çıkar.. ülkemizde durum böyle malesef insanların hakkını aramaya cesareti kalmadı..
quote:
Orjinalden alıntı: diamondmonster
quote:
Fatura resmi evraktır şahsa yapılmış sayılır eğer itiraz söz konusu ise fatura bedelini ödedikten sonra bölge idare mahkemesine vs. yetkili kurumlara başvuruda bulunulabilir.
Bu işlemlerle uğraşmak için iş yerinden izin alacaksın uğraşacaksın alacağın (eğer kazanırsan) para harcadığından daha az olacaktır ki buna kolay kolay kimse gelmez.
Ugraşsak zaten bize daha pahalıya çıkcagı belliydi , daha fazla bahane duymamak için vermiş gelmiş parayı , allahtan sinirli filan değildi yoksa fena döverdi ordaki elemanı
gecmıs olsun. telekom degılmı sonucta herseyı yapar. arkadasın dedıgı gıbı ınternetı olmayana yollar faturayı. hatta bırak ınterneti, evinde telefonu olmayana bile yollar " sen nasıl ınternet kullanmıyorsun " diye. ceza olarak.
bence o gecikme bedeli gibi gözüküyor ben iki fatura biriktirip öyle ödüyorum mesela, bana da o kadar geliyo yaklaşık olarak :)