Şimdi Ara

32 Mbps'e Kadar 150 GB AKN - 52 TL Netspeed Tahhütsüz Yeni Tarifeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
114
Cevap
4
Favori
5.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yeni tarifelerimiz şu şekildedir.
    Tarifelerimizden şimdilik Denizli, Gaziantep ve Aydın il merkez ve ilçeleri faydalanabilmektedir. Tüm Türkiye'de hizmet vermek için çalışmalarımız devam etmektedir.

ADSL - 16 Mbps'e Kadar 50 GB AKN - 34 TL
    ADSL - 16 Mbps'e Kadar 75 GB AKN - 40 TL
    VDSL - 32 Mbps'e Kadar 100 GB AKN - 46 TL
    VDSL - 32 Mbps'e Kadar 150 GB AKN - 52 TL
    FİBER - 100 Mbps'e Kadar 200 GB AKN - 58 TL

Öncelikli amacımız sizlere en iyi hizmeti fiyat/performans oranını en yüksek seviyede tutup kaliteli ve kesintisiz hizmet sunmaktır. İnternet hizmetinde kalitenin ne kadar ucuza sunulabileceğini göstermek amacıyla tüm ADSL, VDSL ve FİBER internet paketlerinde hiç bir bağlayıcı sözleşme, taahhüt veya sabit telefon istemiyoruz. Detaylı bilgi ve başvuru için https://www.netspeed.com.tr/tarifeler/

• Kesinlikle uzak durulması gerek bir firma. Almayı düşünen arkadaşlar detaylı okusunlar.

Öncelikle konum Gaziantep.
    *Tarifem 32 mbitlik tarife, bize max 16 verebileceklerini söylediler sırf akn daha yüksek olsun diye alamayacağım hızın pakedini tercih ettim.
    *Hız ölçümü yapmak için siteye dahi giremiyorum.
    *Son hızımı ölçebildiğimde 2mbit download , 0.3 mbit upload hızım vardı AKK YOKKEN
    *2 aydan beri milyon kere internet koptu ve kendilerini aradığımda "a evet gün içinde 4 kere kopmuş, düzelteceğiz" dediler ve hiçbir düzeltme olmadı.(Sonraki 10 aramamda da aynıları yaşandı.)
    *2 aydır bırakın 720pde video izlemeyi 480de dahi izlenmiyor hiçbir şey.
    *Pek çok flash içeren siteyi yavaşlıktan dolayı açamıyor, çok acınası.
    *Onlardan önce aynı modemde 16 mbitlik TTNET kullanıyordum ve 15 14 mbit arası hız alıyordum, modemden kaynaklı değil.
    *Sürekli arıza kaydı açtıklarını söylüyorlar, sonra aradığınızda arıza kaydı yok diyorlar.
    *Son aramamda 2 gün içerisinde çözeceklerini, şebekeden kaynaklı olduğunu söylediler.Kendilerine çözülmezse iptal edeceğimi söyledim.
    Bugün ilk gün bitti ve hala acı çekiyoruz.
    *Yapılamayacak bir sorun varsa söyleyin ne siz uğraşın ne biz uğraşalım dememe rağmen hala yalan söylüyorlar ya da çözebilecekken çözmüyorlar.
    *Speedtest sitesine giremediğim için (siz düşünün artık) alternatif siteden aldığım hız sonucu AKK'ye girmedim:Hız testi sonucum

*Kısacası gün içerisinde 10 kere kopma , güvercinlerle iletilen veriler ve hiçbir şeyden haberi olmayan müşteri hizmetleri istiyorsanız netspeed tam size göre.
    *Ha ek olarak otomatik ödemeye verilemiyor bankadan, sitelerinden girip ödemek durumundasınız.
    *Mazoşist dostlarım bu firmayı kaçırmasın.

*+1 atarsanız bu firmayı tercih edecek kişiler için faydası olur.
  • bursa da olsaymış iyimiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: karmakan

bursa da olsaymış iyimiş

Merhaba,

Bursa ilinde 2017 yılı içinde hizmet vermek için çalışmalarımız devam etmektedir. Hizmet vermeye başladığımızda sizleri aramızda görmekten mutluluk duyarız.

İlginize teşekkür ederiz.

Netspeed İnternet A.Ş.
    Müşteri Temsilcisi
  • karmakan kullanıcısına yanıt
    Türk Telekom'dan toptan kiralıyorlar galiba VAE sistemi şekilde hizmet sunuyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NitroNos

Türk Telekom'dan toptan kiralıyorlar galiba VAE sistemi şekilde hizmet sunuyorlar.

Merhaba,

Netspeed üzerinden aldığınız internet hizmeti yerleşik operatöre ait santral binalarında bulunan netspeed internet a.ş'ye ait cihazlarda sonlanır. Bu aşamadan sonra hizmetinizi tamamen netspeed tarafından rezerve edilmiş kapasite üzerinden kullanırsınız. Bu kapasite başka sağlayıcı firmalar ile paylaşılmaz ve tamamı yedeklidir üstelik ihtiyaç duyuldukça bu kapasiteler netspeed tarafından anında artırılabilir.

Bölgenizde hizmet vermeye başladığımızda sizlere hizmet vermekten mutluluk duyarız aldığınız hizmetin size uygun olmadığını düşündüğünüz anda almakta olduğunuz hizmeti sorunsuz bir şekilde iptal edebilirsiniz; bunun için size cayma bedeli vb başlıklar altında hiç bir ücret yansıtılmaz.

İlginize teşekkür ederiz.

Netspeed İnternet A.Ş.
    Müşteri Temsilcisi

• TurkNetin YAPA benzeri çalışıyor firma anladığım kadarıyla. Umarım en kısa sürede her ile yayılabilirsiniz. Gerçekten kullanıcı dostu fiyatlardan verebilecek firmalara ihtiyaç duyulmakta..
  • quote:

Orijinalden alıntı: J.McNulty

TurkNetin YAPA benzeri çalışıyor firma anladığım kadarıyla. Umarım en kısa sürede her ile yayılabilirsiniz. Gerçekten kullanıcı dostu fiyatlardan verebilecek firmalara ihtiyaç duyulmakta..

Merhaba,

İlginiz ve temennileriniz için teşekkür ederiz.

Netspeed İnternet A.Ş.
    Müşteri Temsilcisi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nemrut17

Bazı firmalar gibi kota bitince GB başına 2 TL, 0.5 krş gibi paralar alacakmısınız?

Merhaba,

Hiçbir şekilde tarifelerimizde kota üzerinden ayrı fiyatlandırmalar ile karşılaşmazsınız. Netspeed fiyat politikasında tamamen şeffaftır. Bizden hizmet alan abonelerimiz hiç bir zaman sürpriz ve beklenmeyen ödemeler ile karşılaşmazlar. Çok yakında AKN'siz tarifelerimizle size hizmet vermek için sabırsızlanıyoruz.

İlginiz için teşekkür ederiz.

Netspeed İnternet A.Ş.
    Müşteri Temsilcisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: netspeedtr

quote:

Bazı firmalar gibi kota bitince GB başına 2 TL, 0.5 krş gibi paralar alacakmısınız?

Merhaba,

Hiçbir şekilde tarifelerimizde kota üzerinden ayrı fiyatlandırmalar ile karşılaşmazsınız. Netspeed fiyat politikasında tamamen şeffaftır. Bizden hizmet alan abonelerimiz hiç bir zaman sürpriz ve beklenmeyen ödemeler ile karşılaşmazlar. Çok yakında AKN'siz tarifelerimizle size hizmet vermek için sabırsızlanıyoruz.

Netspeed İnternet A.Ş.
    Müşteri Temsilcisi

Yanıt için teşekkürler.
    İzmire gelirseniz denemek isteriz.

İyi akşamlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: netspeedtr

quote:

Merhaba,

Netspeed İnternet A.Ş.
    Müşteri Temsilcisi

Yanıt için teşekkürler.
    İzmire gelirseniz denemek isteriz.

İyi akşamlar.

İlginize biz teşekkür ederiz. İyi akşamlar dileriz.

Netspeed İnternet A.Ş.
    Müşteri Temsilcisi

• Şirketinizin kurucuları kimler geçmişi var mı? Destekleyiciler kim

Böyle bir yazı hazırlarsanız arkasında kim var görürüz ve ona göre güvenebiliriz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alimmm78

Şirketinizin kurucuları kimler geçmişi var mı? Destekleyiciler kim

Böyle bir yazı hazırlarsanız arkasında kim var görürüz ve ona göre güvenebiliriz

Merhaba,

Buradan hizmetlerimiz ile ilgili bilgiler verebiliyoruz. Diğer sorular ile ilgili olarak https://www.netspeed.com.tr/hakkimizda/ linkine tıklayarak ön bilgi alabilirsiniz. Daha detaylı bilgi almak isterseniz netspeed iletişim formunu kullanabilirsiniz.

Netspeed İnternet A.Ş.
    Müşteri Temsilcisi

• netspeedtr kullanıcısına yanıt
    Uydunette 1 yıl daha tahattütüm var ondan arayıp boşa uğraştırmamayım sizi de

Başka arkadaşlara yardımcı oluruz diye yazayım demiştim

• quote:

Uydunette 1 yıl daha tahattütüm var ondan arayıp boşa uğraştırmamayım sizi de

Başka arkadaşlara yardımcı oluruz diye yazayım demiştim

Taahhüt süreniz dolduğunda size hizmet vermekten mutluluk duyarız.

İyi akşamlar dileriz.

Netspeed İnternet A.Ş.
    Müşteri Temsilcisi
  • selam arkadaşlar yeni abone olmayı düşünenler için belki yardımcı olur dün 17.35 gibi netspeed firmasına başvuruda bulunduk bugün saat 14.05 de telekom ekipleri geldi kablo işlemlerini yaptılar 35 dk kadar sürdü daha sonra netspeed firmasını aradım kullanıcı bilgilerini istedim 15.19 da sms ile bilgiler geldi internet aktif oldu şuan için sıkıntı yok akşam saatlerinde tekrar kontrol edeceğim değerler şu şekilde

• netspeedtr kullanıcısına yanıt
    Yaz tatilinde iki-üç ay bağlatmak istiyorum yazlık için

20 hazirandan - 10 eylüle kadar

En ucuz paketi bağlatsan sadece haziran

Temmuz

Ağustos

Eylül diye 34.4 den 136 Tl mi ödeyeceğim toplam

Sonra iptal ettireceğim

Başka hiçbir ücret yok demi

Daha önce hüç tahattütsüz bi şey kullanmadım

• Tarifeler güzelmiş, Marmara bölgesine uğrama ihtimali var mı ?
  • quote:

Yaz tatilinde iki-üç ay bağlatmak istiyorum yazlık için

20 hazirandan - 10 eylüle kadar

En ucuz paketi bağlatsan sadece haziran

Temmuz

Ağustos

Eylül diye 34.4 den 136 Tl mi ödeyeceğim toplam

Sonra iptal ettireceğim

Başka hiçbir ücret yok demi

Daha önce hüç tahattütsüz bi şey kullanmadım

Merhaba,

Evet kullanabilirsiniz aylık tarife ücretinden başka herhangi bir ek ücret ödemezsiniz.

İlginize teşekkür eder İyi akşamlar dileriz.

Netspeed İnternet A.Ş.
    Müşteri Temsilcisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: sniper23

Tarifeler güzelmiş, Marmara bölgesine uğrama ihtimali var mı ?

Merhaba,

Marmara bölgesinde hizmet vermek için çalışmalarımız devam etmektedir. Çalışmalar bittiğinde size hizmet vermekten mutluluk duyarız.

İlginize teşekkür eder İyi akşamlar dileriz.

Netspeed İnternet A.Ş.
    Müşteri Temsilcisi
  • @NaRcoss
    hocam saat başı,özellikle akşam 6-24 arası hız testleri yaparmısınız önümüzdeki günlerde.çünkü turknette yaşanan malum hız kısıtlama olayı varmı onu öğrenmek istiyorum..
    @netspeedtr
    öncelikle çalışmalarınızda başarılar diliyorum.bu tür firmaların olması biz kullanıcılar için bir avantajdır.
    muğla ve ilçelerinde hizmet vermeye ne zaman başlarsınız.bodrumda ikamet ediyorum
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.