|
Bildirim
|
Kesinlikle uzak durulması gerek bir firma. Almayı düşünen arkadaşlar detaylı okusunlar.
Öncelikle konum Gaziantep. *Tarifem 32 mbitlik tarife, bize max 16 verebileceklerini söylediler sırf akn daha yüksek olsun diye alamayacağım hızın pakedini tercih ettim. *Hız ölçümü yapmak için siteye dahi giremiyorum. *Son hızımı ölçebildiğimde 2mbit download , 0.3 mbit upload hızım vardı AKK YOKKEN *2 aydan beri milyon kere internet koptu ve kendilerini aradığımda "a evet gün içinde 4 kere kopmuş, düzelteceğiz" dediler ve hiçbir düzeltme olmadı.(Sonraki 10 aramamda da aynıları yaşandı.) *2 aydır bırakın 720pde video izlemeyi 480de dahi izlenmiyor hiçbir şey. *Pek çok flash içeren siteyi yavaşlıktan dolayı açamıyor, çok acınası. *Onlardan önce aynı modemde 16 mbitlik TTNET kullanıyordum ve 15 14 mbit arası hız alıyordum, modemden kaynaklı değil. *Sürekli arıza kaydı açtıklarını söylüyorlar, sonra aradığınızda arıza kaydı yok diyorlar. *Son aramamda 2 gün içerisinde çözeceklerini, şebekeden kaynaklı olduğunu söylediler.Kendilerine çözülmezse iptal edeceğimi söyledim. Bugün ilk gün bitti ve hala acı çekiyoruz. *Yapılamayacak bir sorun varsa söyleyin ne siz uğraşın ne biz uğraşalım dememe rağmen hala yalan söylüyorlar ya da çözebilecekken çözmüyorlar. *Speedtest sitesine giremediğim için (siz düşünün artık) alternatif siteden aldığım hız sonucu AKK'ye girmedim:Hız testi sonucum *Kısacası gün içerisinde 10 kere kopma , güvercinlerle iletilen veriler ve hiçbir şeyden haberi olmayan müşteri hizmetleri istiyorsanız netspeed tam size göre. *Ha ek olarak otomatik ödemeye verilemiyor bankadan, sitelerinden girip ödemek durumundasınız. *Mazoşist dostlarım bu firmayı kaçırmasın. *+1 atarsanız bu firmayı tercih edecek kişiler için faydası olur. |
|
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |