Şimdi Ara

32 Mbps'e Kadar 150 GB AKN - 52 TL Netspeed Tahhütsüz Yeni Tarifeler (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
3
Favori
5.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • rizeye gelirse kesinlikle deneyeceğim taahhütte yok deniyor iptal ederiz zaten beğenmez isem bu vae sistemi sizde nasıl çalışıyor bilgi verebilirsiniz yani kontrol sizde değilse geçmenin bir anlamı yokta kaçamak cevap yerine düzgün cevap alabilirsem daha iyi olur rizede kullanıma girdiği zaman nasıl hizmet alıcam ve hangi kısımdan sonra sizin alt yapınızdan hizmet almaya başlayacağım ?
  • Fethiye'ye lazım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shegorath

rizeye gelirse kesinlikle deneyeceğim taahhütte yok deniyor iptal ederiz zaten beğenmez isem bu vae sistemi sizde nasıl çalışıyor bilgi verebilirsiniz yani kontrol sizde değilse geçmenin bir anlamı yokta kaçamak cevap yerine düzgün cevap alabilirsem daha iyi olur rizede kullanıma girdiği zaman nasıl hizmet alıcam ve hangi kısımdan sonra sizin alt yapınızdan hizmet almaya başlayacağım ?

Merhaba Shegorath,

Öncelikle bölgenizde hizmet vermeye başladığımızda sizleri aramızda görmekten mutluluk duyarız. Veri Akış Erişimi (VAE) kapsamında vermekte olduğumuz internet hizmetinde evinizden/işyerinizden santrale kadar olan kablo yerleşik operatörün kontrolünde olup bunun dışında kalan sistem ve altyapı firmamızın kontrolündedir.

İlginize teşekkür eder, İyi günler dileriz

Netspeed İnternet A.Ş
    Müşteri Temsilcisi

• quote:

Orijinalden alıntı: Balbasur

Fethiye'ye lazım

Merhaba Balbasur,

Muğla ili genelinde hizmet vermek için çalışmalarımız devam etmektedir.

Netspeed İnternet A.Ş
    Müşteri Temsilcisi
  • netspeedtr kullanıcısına yanıt
    benim yaşadığım yerde santral olup olmadğını nasıl anlayabilirim ? varmıdır bunun düzgün bir listesi kullanacağımız şeyin ne olduğunu tam anlamıyla bilmek istiyorum kontrolün ne kadarı sizde ne kadar yerleşik operatörde
  • yapa altyapısı vae altyapısı arasındaki fark nedir hangisi daha avantajlıdır ayrıca herhangi bir arıza durumunda denizlide ikamet edenler için kendi ekibinizimi gönderiyorsunuz yoksa telekoma arıza kaydı açıp sonuçlanmasınımı bekliyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: memet0864

yapa altyapısı vae altyapısı arasındaki fark nedir hangisi daha avantajlıdır ayrıca herhangi bir arıza durumunda denizlide ikamet edenler için kendi ekibinizimi gönderiyorsunuz yoksa telekoma arıza kaydı açıp sonuçlanmasınımı bekliyorsunuz

Merhaba,

VAE ile YAPA farkı aşağıdaki şemada gösterildiği gibidir.

32 Mbps'e Kadar 150 GB AKN - 52 TL Netspeed Tahhütsüz Yeni Tarifeler

Netspeed İnternet A.Ş
    Müşteri Temsilcisi

• ayın 5 inden beri netspeed 100 mbit tarifesi kullanıyorum gayet memlunum ama dün biraz canım sıkıldı kotayı doldurduğum için indirme hızı 24 mbite yükleme hızı 1 mbite düştü sistemin bu şekilde olduğunu bildiğim herhangi bir sıkıntım yok asıl süpriz firma adil kullanım kotasını upload + download olarak hesaplıyor örneğin 200 gb akk li bir paketini1z var 120 gb download yaptınız 80 gb upload yaptınız diyelim hemen akk ye girip hızınız düşüyor yani upload akk yi etkiliyor dün firma yetkilisi ile görüştüm diğer firmalarda da durum bu şekilde dedi ama benim bildiğim diğer firmalarda durum sadece download kotası akk ye dahil ve nitekim bugün diğer firma müşteri temsilcileri ile görüştüm durum şöyle yerleşik operatör turk telekomda upload akk ye dahil değil hatta akk sonrası upload hızını bile düşürmüyorlar vodafone doping superonline turknet v.b vae sistem kullanan firmalarda da upload akk ye dahil değil akk sonrası upload hızı 1 mbite düşüyor sadece vae kullanan firmalardan vodafone akk sonrası upload hızınıda düşürmüyor bu durumun değerlendirilmesini firmadan talep ediyorum

• İzmir de hizmete başlandı mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.G

İzmir de hizmete başlandı mi?

Ağustos ayına kadar hizmet vericeklerini açıkladılar 1 sayfa önce ama daha herhangi bir başlangıç yok sanırım.

Bende beklemedeyim açıkcası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NaRcoss

ayın 5 inden beri netspeed 100 mbit tarifesi kullanıyorum gayet memlunum ama dün biraz canım sıkıldı kotayı doldurduğum için indirme hızı 24 mbite yükleme hızı 1 mbite düştü sistemin bu şekilde olduğunu bildiğim herhangi bir sıkıntım yok asıl süpriz firma adil kullanım kotasını upload + download olarak hesaplıyor örneğin 200 gb akk li bir paketini1z var 120 gb download yaptınız 80 gb upload yaptınız diyelim hemen akk ye girip hızınız düşüyor yani upload akk yi etkiliyor dün firma yetkilisi ile görüştüm diğer firmalarda da durum bu şekilde dedi ama benim bildiğim diğer firmalarda durum sadece download kotası akk ye dahil ve nitekim bugün diğer firma müşteri temsilcileri ile görüştüm durum şöyle yerleşik operatör turk telekomda upload akk ye dahil değil hatta akk sonrası upload hızını bile düşürmüyorlar vodafone doping superonline turknet v.b vae sistem kullanan firmalarda da upload akk ye dahil değil akk sonrası upload hızı 1 mbite düşüyor sadece vae kullanan firmalardan vodafone akk sonrası upload hızınıda düşürmüyor bu durumun değerlendirilmesini firmadan talep ediyorum

Hayda bu olmadı işte.

Böyle bir saçmalık olamaz yıl 2017 kablo altyapıda AKK kullanımına upload dahil edilmesi ne demek ?

Böyle bir saçmalık olamaz.

Açıkcası geçmeyi düşünüyordum Türknet`ten ama böyleyse bu iş yatar.

Ne kaldı o zaman 200 GB AKK sunulmasının kişilere ? Mobil altyapı değilk bui bildiğimiz adsl/vdsl bakır altyapı hatta fiberden bile sunuluyor.

Şu upload hızlarını 4-5 megabit sunucak bir tane babayiğit yok telekom altyapısında anlamak mümkün değil.

Donanımhaber platformunda onlarca müşteri temsilcisi var 1 tanesidemi firma yetkilisine efendim kullanıcılar upload hızlarınıda önemsiyor buna göre bir çalışma yapsak diyemiyor mu ?

25 megabit Limitsiz / 5 Megabit Upload adam akıllı bir paket çıkarıp tek fiyattan sunsalar kısa zamanda ilerleme kaydederler ama nerde arkadaş.

Yada fazla upload isteyen kullanıcılar 5 megabit upload 10 TL - 10 Megabit Upload 20 TL şeklinde ekstra fiyatlar ile sunulsa ne var.

Daha AKK hızlarıyla ilgili dahi yeni adımlar atıldı ve anca uygulandığını varsayarsak, sanırım bizlerin düşüncelerine ait bazı çalışmalar anca 5-10 yıl sonra belki uygulamaya sokulacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Martin -- 26 Mayıs 2017; 21:21:32 >

• kuşadasında varmı?
  • quote:

ayın 5 inden beri netspeed 100 mbit tarifesi kullanıyorum gayet memlunum ama dün biraz canım sıkıldı kotayı doldurduğum için indirme hızı 24 mbite yükleme hızı 1 mbite düştü sistemin bu şekilde olduğunu bildiğim herhangi bir sıkıntım yok asıl süpriz firma adil kullanım kotasını upload + download olarak hesaplıyor örneğin 200 gb akk li bir paketini1z var 120 gb download yaptınız 80 gb upload yaptınız diyelim hemen akk ye girip hızınız düşüyor yani upload akk yi etkiliyor dün firma yetkilisi ile görüştüm diğer firmalarda da durum bu şekilde dedi ama benim bildiğim diğer firmalarda durum sadece download kotası akk ye dahil ve nitekim bugün diğer firma müşteri temsilcileri ile görüştüm durum şöyle yerleşik operatör turk telekomda upload akk ye dahil değil hatta akk sonrası upload hızını bile düşürmüyorlar vodafone doping superonline turknet v.b vae sistem kullanan firmalarda da upload akk ye dahil değil akk sonrası upload hızı 1 mbite düşüyor sadece vae kullanan firmalardan vodafone akk sonrası upload hızınıda düşürmüyor bu durumun değerlendirilmesini firmadan talep ediyorum

Merhaba NaRcoss,

Upload tüketiminin AKN'ye dahil edilmesi ile ilgili yaşadığınız sıkıntıyı ilgili birimlere ilettik. Talebiniz olumlu karşılanmış ve upload tüketiminin AKN'ye dahil edilmemesi ile ilgili çalışmalar başlatılmıştır. Bununla ilgili yazılım ve sistem değişikliği yapılması gerektiğinden çalışmaların sonuçlanması ile birlikte Upload tüketimi AKN'ye dahil edilmeyecektir.

Anlayışınız İçin Teşekkür Ederiz.
    Netspeed İnternet A.Ş.
    Müşteri Temsilcisi

• quote:

Orijinalden alıntı: Jack Martin

quote:

Hayda bu olmadı işte.

Böyle bir saçmalık olamaz yıl 2017 kablo altyapıda AKK kullanımına upload dahil edilmesi ne demek ?

Böyle bir saçmalık olamaz.

Açıkcası geçmeyi düşünüyordum Türknet`ten ama böyleyse bu iş yatar.

Ne kaldı o zaman 200 GB AKK sunulmasının kişilere ? Mobil altyapı değilk bui bildiğimiz adsl/vdsl bakır altyapı hatta fiberden bile sunuluyor.

Şu upload hızlarını 4-5 megabit sunucak bir tane babayiğit yok telekom altyapısında anlamak mümkün değil.

Donanımhaber platformunda onlarca müşteri temsilcisi var 1 tanesidemi firma yetkilisine efendim kullanıcılar upload hızlarınıda önemsiyor buna göre bir çalışma yapsak diyemiyor mu ?

25 megabit Limitsiz / 5 Megabit Upload adam akıllı bir paket çıkarıp tek fiyattan sunsalar kısa zamanda ilerleme kaydederler ama nerde arkadaş.

Yada fazla upload isteyen kullanıcılar 5 megabit upload 10 TL - 10 Megabit Upload 20 TL şeklinde ekstra fiyatlar ile sunulsa ne var.

Daha AKK hızlarıyla ilgili dahi yeni adımlar atıldı ve anca uygulandığını varsayarsak, sanırım bizlerin düşüncelerine ait bazı çalışmalar anca 5-10 yıl sonra belki uygulamaya sokulacaktır.

Merhaba Jack Martin,

Upload tüketiminin AKN'ye dahil edilmesi ile ilgili yaşadığınız sıkıntıyı ilgili birimlere ilettik. Talebiniz olumlu karşılanmış ve upload tüketiminin AKN'ye dahil edilmemesi ile ilgili çalışmalar başlatılmıştır. Bununla ilgili yazılım ve sistem değişikliği yapılması gerektiğinden çalışmaların sonuçlanması ile birlikte Upload tüketimi AKN'ye dahil edilmeyecektir.

Anlayışınız İçin Teşekkür Ederiz.
    Netspeed İnternet A.Ş.
    Müşteri Temsilcisi

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.G

İzmir de hizmete başlandı mi?

Merhaba Mr.G,

Aktif abone alımına açık hizmet verdiğimiz illerimiz ve yakın bir zamanda hizmet vermeyi planladığımız altyapı haritamıza linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.

https://www.netspeed.com.tr/netspeed-internet-altyapisi/

İlginize teşekkür ederiz.

Netspeed İnternet A.Ş.
    Müşteri Temsilcisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netspeedtr -- 27 Mayıs 2017; 0:17:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: doktorsap

kuşadasında varmı?

Merhaba doktorsap,

Aktif abone alımına açık hizmet verdiğimiz illerimiz ve yakın bir zamanda hizmet vermeyi planladığımız altyapı haritamıza linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Netspeed İnternet A.Ş.
    Müşteri Temsilcisi
  • netspeedtr kullanıcısına yanıt
    İzmirde var gorunuyor ama kac mbps alabileceğimi göremiyorum?

• quote:

Orijinalden alıntı: netspeedtr

quote:

Orijinalden alıntı: doktorsap

kuşadasında varmı?

Merhaba doktorsap,

Netspeed İnternet A.Ş.
    Müşteri Temsilcisi

aydında aktif altyapı var görünüyor ama aydının kuşadası ilçesinde varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: netspeedtr

quote:

Orijinalden alıntı: NitroNos

Aslında somut konuşursanız daha iyi olur açıklayayım.
    2017 Yılında hangi il ve ilçelerde YAPA hizmetiniz mevcut ve 2017 sonuna kadar şu şu il ve ilçelerde hedefleriniz var mıdır?
    2018'de hangi il ve ilçelerde hizmet verecekseniz bilgi verirseniz ona göre 24 ay taahhüt verdikten sonra gelmeniz pek bir anlam ifade etmiyor.

İyi çalışmalar dilerim.

Merhaba,

--------------------------------------------------------------------------------------------------
    2017 Yılı 8. ayına kadar hizmet verilmesi planlanan illerimiz

ANKARA - İZMİR - ÇANKIRI - KASTAMONU - UŞAK - ÇORUM - BOLU - KIRIKKALE - BARTIN - KARABÜK - HATAY

(MERKEZ VE İLÇELER DAHİL TÜM İL GENELİNDE HİZMET VERİLECEKTİR)

--------------------------------------------------------------------------------------------------
    2017 Yılı 12. ayına kadar hizmet verilmesi planlanan illerimiz

ERZURUM - ERZİNCAN - AĞRI - KARS - VAN - BURSA - YALOVA - BİLECİK - KÜTAHYA

2018 Yılı 6. ayına kadar hizmet verilmesi planlanan illerimiz

ADANA - NİĞDE -OSMANİYE - KAHRAMANMARAŞ - TRABZON - ARTVİN - GİRESUN - RİZE - SAMSUN - AMASYA -
    ORDU - TOKAT - SİNOP - KAYSERİ - MALATYA - NEVŞEHİR - KIRŞEHİR - YOZGAT - AKSARAY - SİVAS

Bu illerimizde VAE kapsamında hizmet verilecektir. 2019 yılından itibaren Penetrasyon oranı yüksek olan illerimizde YAPA şeklinde hizmet vermek için çalışmalara başlanacaktır.

İlginize teşekkür eder İyi akşamlar dileriz.

Netspeed İnternet A.Ş.
    Müşteri Temsilcisi

Bursa, Bilecik ve oradan Kütahya demişsiniz; Eskişehir'i neden atladınız? :(

• Ankaraya ne zaman. Hizmet vermeyi düşünüyorsunuz?

Türknet binamda bakor altyapı olmadığı gerekçesiyle ibternet bağlayamadı.

Binada dslam kutu var. Ttnet vdsl2 hizmet veriyor. Bu şartlarda ttnet size altyapı kullandırtıyor mu?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.