Şimdi Ara

32 Mbps'e Kadar 150 GB AKN - 52 TL Netspeed Tahhütsüz Yeni Tarifeler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
3
Favori
5.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sayın Firma Yetkilisi Hızlarda akk sonrası
    50 Mbit/sn üzeri 100 Mbit/sn Arası 24 Mbit/sn hıza düşer diyor 50 ila 100 Mbit arası diyor
    siz neden 100 Mbit alan bir müşteriye akk sonrası hızınız 24 Mbite düşecektir diye söylüyorsunuz Normalde o hızın 32 Mbit olması gerekmiyor mu

tarife hızı 100 Mbit/sn üzeri 500 Mbit/sn

akk sonrası düşecek hız 32 Mbit/sn

sizin sitenizde bu yazıyor ama neden bu şekilde bir paketiniz yok
    Son olarak SAKARYA Hizmet veriyor musunuz
  • @TnTTuRK
    firma yetkilisi değilim ama durum şu şekildedir..
    4 Mbit/s - 8 Mbit/s arası artık 3 Mbit/s
    8 Mbit/s - 16 Mbit/s arası artık 5 Mbit/s
    16 Mbit/s - 24 Mbit/s arası artık 8 Mbit/s
    24 Mbit/s - 50 Mbit/s arası artık 16 Mbit/s
    50 Mbit/s - 100 Mbit/s arası artık 24 Mbit/s
    100 Mbit/s - 500 Mbit/s arası artık 32 Mbit/s
    500 Mbit/s - 1000 Mbit/s arası artık 64 Mbit/s
    yani yetkili arkadaş doğru söylemiş..
    kullandığınız paket 100 mbite kadar olan paket ise akk sonrası hız 24 e düşer
    kullandığınız paket 101 ve üzerine kadar bir paket ise hız 32 ye düşer

aynı ızdırabı bende yaşıyorum..24 mbite kadar vdsl kullanıcısıyım.hızım 8 e düşüyor.25 ya da üzeri bir pakete geçebilirsem hızım 16 ya düşecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: cakgalkarlos

Superonline taahhütüm temmuz sonunda bitecek, dediğinize göre Ağustos ayında Ankara'da hizmet vermeye başlayacaksınız, kesin ise bu dediğiniz beklerim Ağustos ayını. Umarım gecikme olmaz da sizle çalışırız..

Merhaba,

Sizleri aramızda görmekten mutluuk duyarız, Ankara ilimizde hizmet verebilmek için planlanan tarih yaklaşık olarak 2017 Ağustos - Temmuz ayı olarak öngörülmektedir.

İlginize teşekkür ederiz

Netspeed İnternet A.Ş
    Müşteri Temsilcisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xtracer

@TnTTuRK
    firma yetkilisi değilim ama durum şu şekildedir..
    4 Mbit/s - 8 Mbit/s arası artık 3 Mbit/s
    8 Mbit/s - 16 Mbit/s arası artık 5 Mbit/s
    16 Mbit/s - 24 Mbit/s arası artık 8 Mbit/s
    24 Mbit/s - 50 Mbit/s arası artık 16 Mbit/s
    50 Mbit/s - 100 Mbit/s arası artık 24 Mbit/s
    100 Mbit/s - 500 Mbit/s arası artık 32 Mbit/s
    500 Mbit/s - 1000 Mbit/s arası artık 64 Mbit/s
    yani yetkili arkadaş doğru söylemiş..
    kullandığınız paket 100 mbite kadar olan paket ise akk sonrası hız 24 e düşer
    kullandığınız paket 101 ve üzerine kadar bir paket ise hız 32 ye düşer

aynı ızdırabı bende yaşıyorum..24 mbite kadar vdsl kullanıcısıyım.hızım 8 e düşüyor.25 ya da üzeri bir pakete geçebilirsem hızım 16 ya düşecek

Merhaba,

Yaptığınız açıklama doğrudur. Teşekkür ederiz.

Netspeed İnternet A.Ş
    Müşteri Temsilcisi

• quote:

Orijinalden alıntı: TnTTuRK

Sayın Firma Yetkilisi Hızlarda akk sonrası
    50 Mbit/sn üzeri 100 Mbit/sn Arası 24 Mbit/sn hıza düşer diyor 50 ila 100 Mbit arası diyor
    siz neden 100 Mbit alan bir müşteriye akk sonrası hızınız 24 Mbite düşecektir diye söylüyorsunuz Normalde o hızın 32 Mbit olması gerekmiyor mu

tarife hızı 100 Mbit/sn üzeri 500 Mbit/sn

akk sonrası düşecek hız 32 Mbit/sn

sizin sitenizde bu yazıyor ama neden bu şekilde bir paketiniz yok
    Son olarak SAKARYA Hizmet veriyor musunuz

Merhaba,

100 Mbps'e kadar hız olan tarifelerimizde AKN sonrası hız 24 Mbps'dir. 100 Mbps Üstü tarifelerde ise AKN sonrası hız 32 Mbps'dir. Aktif olarak abone alımına açık en yüksek hızlı tarifemiz 100 Mbps'dir. Detaylı bilgi için https://www.netspeed.com.tr/tarifeler/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

İlginize teşekkür ederiz

Netspeed İnternet A.Ş
    Müşteri Temsilcisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netspeedtr -- 9 Mayıs 2017; 21:34:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: jugador07

şu an hangi illerde hizmet veriyorsunuz?

Merhaba,

Şu anda pilot bölgelerimiz olan Denizli, Gaziantep ve Aydın il Merkez ve İlçelerinde hizmet vermekteyiz.

--------------------------------------------------------------------------------------------------
    2017 Yılı 8. ayına kadar hizmet verilmesi planlanan illerimiz

ANKARA - İZMİR - ÇANKIRI - KASTAMONU - UŞAK - ÇORUM - BOLU - KIRIKKALE - BARTIN - KARABÜK - HATAY

(MERKEZ VE İLÇELER DAHİL TÜM İL GENELİNDE HİZMET VERİLECEKTİR)

--------------------------------------------------------------------------------------------------
    2017 Yılı 12. ayına kadar hizmet verilmesi planlanan illerimiz

ERZURUM - ERZİNCAN - AĞRI - KARS - VAN - BURSA - YALOVA - BİLECİK - KÜTAHYA

2018 Yılı 6. ayına kadar hizmet verilmesi planlanan illerimiz

ADANA - NİĞDE -OSMANİYE - KAHRAMANMARAŞ - TRABZON - ARTVİN - GİRESUN - RİZE - SAMSUN - AMASYA -
    ORDU - TOKAT - SİNOP - KAYSERİ - MALATYA - NEVŞEHİR - KIRŞEHİR - YOZGAT - AKSARAY - SİVAS

Bu illerimizde VAE kapsamında hizmet verilecektir. 2019 yılından itibaren Penetrasyon oranı yüksek olan illerimizde YAPA şeklinde hizmet vermek için çalışmalara başlanacaktır.

İlginize teşekkür eder İyi akşamlar dileriz.

Netspeed İnternet A.Ş.
    Müşteri Temsilcisi

• @netspeedtr
    önümüzdeki 2 senelik çalışma planınızd dahil olan şehirleri yazmışsınız,maalesef bulunduğum şehir muğlayı göremedim.
    bu konu hakkında bir yardımınız olabilirmi acaba.taahütsüz olması burdaki birçok yazlıkçı ( bodrum-marmaris fethiye vb. turizm ilçeleri ) için çok faydalı olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xtracer

@netspeedtr
    önümüzdeki 2 senelik çalışma planınızd dahil olan şehirleri yazmışsınız,maalesef bulunduğum şehir muğlayı göremedim.
    bu konu hakkında bir yardımınız olabilirmi acaba.taahütsüz olması burdaki birçok yazlıkçı ( bodrum-marmaris fethiye vb. turizm ilçeleri ) için çok faydalı olacaktır.

Merhaba,

Muğla ili ile ilgili 2018 yılı içinde hizmet vermeyi planlamaktayız. Netspeed olarak 2019 Yılında Türkiye'nin yaklaşık %90'ında hizmet verebilmek için çalışmalarımız devam etmektedir.

İlginize teşekkür eder İyi akşamlar dileriz.

Netspeed İnternet A.Ş.
    Müşteri Temsilcisi
  • Sınırsız tarifeleriniz ne zaman açıklanacak.

Umarım Adsl deki full sınırsız AKK sız yada kotasız tarifeniz 46tl fiyatından daha yüksek olmaz. Olursa 32mbps vdsl tarifesindeki Akk sonrası düşecegimiz hızdan daha pahalı bi fiyat mantiken olmayacagını varsayıyorum yanlış bi mantıksa söyleyinde bende düşünme şeklimi değiştireyim

Siz olsanız; 16mbps AKK ,gb yok = 70tl
    32mbps 100gb akk AKK sonrası 16mbps = 46 tl

En fazla 52tl ye full sınırsız akk sız gb sız taride çıkarın ADSL de tüm adsl müşterilere size gelsin Müşteri sayısını az çok tahmin edebilirsiniz

Saygılarımla.

Kotasız ve AKK sız internet temennisiyle

• quote:

Orijinalden alıntı: Hakko_76

Sınırsız tarifeleriniz ne zaman açıklanacak.

Umarım Adsl deki full sınırsız AKK sız yada kotasız tarifeniz 46tl fiyatından daha yüksek olmaz. Olursa 32mbps vdsl tarifesindeki Akk sonrası düşecegimiz hızdan daha pahalı bi fiyat mantiken olmayacagını varsayıyorum yanlış bi mantıksa söyleyinde bende düşünme şeklimi değiştireyim

Siz olsanız; 16mbps AKK ,gb yok = 70tl
    32mbps 100gb akk AKK sonrası 16mbps = 46 tl

En fazla 52tl ye full sınırsız akk sız gb sız taride çıkarın ADSL de tüm adsl müşterilere size gelsin Müşteri sayısını az çok tahmin edebilirsiniz

Saygılarımla.

Kotasız ve AKK sız internet temennisiyle

Merhaba,

Sınırsız tarifelerimiz ile ilgili çalışmalar devam ediyor fiyat performans oranı en üst seviyede tutarak ekonomik ve sürdürülebilir bir fiyat politikası ile sınırsız bir tarifeyi sizlere sunmak için çalışıyoruz.

İlginize Teşekkür Ederiz.

Netspeed İnternet A.Ş
    Müşteri Temsilcisi

• yine çakallık peşinde gidiyor firmalar ozaman 50 mbit tarife koyun
    50 Mbit/sn üzeri 100 Mbit/sn 24 Mbit/sn düşer ben 50 den 100 e kadar olanı istemiyorum ki direk
    100 Mbit/sn üzeri 500 Mbit/sn 32 Mbit/sn trafıeyı ıstıyorum hattım vdsl2 de 135Mbit destekliyor bende en az 100mbit ver üzeri istiyorum neden 50 ile 100 arasındakı hatta mahkum olayım ben dırek 100 ve ustunu ıstıyorum o hatta da kotadan sonra hızını 32 ye dusuruyorsunuz ben o tarıfeyı ıstıyorum fıyatı ne onu soyleyın
    btk belırlemıs sızde fıyat belırleyıp satmak duser belırleyın fıyatı musterı alıyorsa alır almıyorsa almaz kalıte hız kımde ıyı ıse musterı onu alsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: TnTTuRK

yine çakallık peşinde gidiyor firmalar ozaman 50 mbit tarife koyun
    50 Mbit/sn üzeri 100 Mbit/sn 24 Mbit/sn düşer ben 50 den 100 e kadar olanı istemiyorum ki direk
    100 Mbit/sn üzeri 500 Mbit/sn 32 Mbit/sn trafıeyı ıstıyorum hattım vdsl2 de 135Mbit destekliyor bende en az 100mbit ver üzeri istiyorum neden 50 ile 100 arasındakı hatta mahkum olayım ben dırek 100 ve ustunu ıstıyorum o hatta da kotadan sonra hızını 32 ye dusuruyorsunuz ben o tarıfeyı ıstıyorum fıyatı ne onu soyleyın
    btk belırlemıs sızde fıyat belırleyıp satmak duser belırleyın fıyatı musterı alıyorsa alır almıyorsa almaz kalıte hız kımde ıyı ıse musterı onu alsın

Merhaba,

Talep ve önerilerinizi ilgili birimlerimize ilettik. İlginize teşekkür ederiz.

Netspeed İnternet A.Ş
    Müşteri Temsilcisi

• İzmir`e az kaldı sanırım gelicekler beklemedeyiz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • netspeedtr kullanıcısına yanıt
    100Mbit üzeri paketler koymamanızın bir sebebi veya önünde bir engel var mı? Merak ettiğim için soruyorum birçok ülkede 200-300Mbit gibi paketler varken Türkiye'de sadece Vodafone'nin 200Mbit pakedi var diğer firmalarda ise 100Mbit üzeri kullanmak istiyorsan illa 1000Mbit alıcaksın çok saçma bi durum.
  • Admin ADSL de sınırsız akksız kotasız paketleriniz ne zaman belli olacak Ağustos ayına kadar açıklayında ona göre bölgeme geldiğinizde geçmek için düşüneyim

Önerim : 5 mbpse kadar = 34tl
    6 mbpse kadar = 36tl
    8 mbpse kadar = 40tl
    10 mbpse kadar = 42tl
    12 mbpse kadar = 44tl
    16 mbpse kadar = 46tl

bunların dışındaki Adsl full sınırsız kotasız akk sız tarifeleri ve fiyatlar gerçekci olmaz. Adsl ve diğer vdsl, fiber arasındaki uçurum bi nebzede engellemek adil ve vicdanı rahat tarife ve fiyatlar önerilerim dedir . Tabi bunu yapabilecek bir babayiğit iss çıkarmı orası muamma :)

Saygılarımla .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jack Martin

İzmir`e az kaldı sanırım gelicekler beklemedeyiz.

Merhaba,

İzmir ilimiz için çalışmalarımız sonuçlanmak üzeredir.

İlginize teşekkür ederiz.

Netspeed İnternet A.Ş
    Müşteri Temsilcisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: LastBanderam

100Mbit üzeri paketler koymamanızın bir sebebi veya önünde bir engel var mı? Merak ettiğim için soruyorum birçok ülkede 200-300Mbit gibi paketler varken Türkiye'de sadece Vodafone'nin 200Mbit pakedi var diğer firmalarda ise 100Mbit üzeri kullanmak istiyorsan illa 1000Mbit alıcaksın çok saçma bi durum.

Merhaba,

100 Mbit ve üstü hızlar ile ilgili yerleşik operatör kaynaklı kısıtlamalar mevcuttur. Kısıtlamaların kaldırılması durumunda 100 Mbps ve üzeri tarifeler kullanıma açılabilir. Ancak şimdilik bu yönde herhangi bir çalışma olmadığını tarafınıza üzülerek bildirmek isteriz.

Netspeed İnternet A.Ş
    Müşteri Temsilcisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakko_76

Admin ADSL de sınırsız akksız kotasız paketleriniz ne zaman belli olacak Ağustos ayına kadar açıklayında ona göre bölgeme geldiğinizde geçmek için düşüneyim

Önerim : 5 mbpse kadar = 34tl
    6 mbpse kadar = 36tl
    8 mbpse kadar = 40tl
    10 mbpse kadar = 42tl
    12 mbpse kadar = 44tl
    16 mbpse kadar = 46tl

bunların dışındaki Adsl full sınırsız kotasız akk sız tarifeleri ve fiyatlar gerçekci olmaz. Adsl ve diğer vdsl, fiber arasındaki uçurum bi nebzede engellemek adil ve vicdanı rahat tarife ve fiyatlar önerilerim dedir . Tabi bunu yapabilecek bir babayiğit iss çıkarmı orası muamma :)

Saygılarımla .

Merhaba,

Sizlere en ekonomik sınırsız tarifeleri sunabilmek için ilgili kurum ve kuruluşlar ile görüşmelerimiz devam etmektedir.

Netspeed İnternet A.Ş
    Müşteri Temsilcisi

• quote:

Orijinalden alıntı: netspeedtr

quote:

Merhaba,

100 Mbit ve üstü hızlar ile ilgili yerleşik operatör kaynaklı kısıtlamalar mevcuttur. Kısıtlamaların kaldırılması durumunda 100 Mbps ve üzeri tarifeler kullanıma açılabilir. Ancak şimdilik bu yönde herhangi bir çalışma olmadığını tarafınıza üzülerek bildirmek isteriz.

Netspeed İnternet A.Ş
    Müşteri Temsilcisi

Anladım teşekkürler, bir soru daha sorucaktım kendi fiber altyapınız bulunuyor mu? Ve kendi fiber altyapınız olması durumunda istediğiniz gibi paket çıkarabiliyormusunuz? Yoksa 100Mbit üzeri hızlar için hiçbi türlü izin verilmiyoru mu? Vodafon 200Mbit'lik hizmeti kendi altyapısı bulundugu yerlerde sunuyorda bu sebeple sordum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: netspeedtr

quote:

Merhaba,

Netspeed İnternet A.Ş
    Müşteri Temsilcisi

Anladım teşekkürler, bir soru daha sorucaktım kendi fiber altyapınız bulunuyor mu? Ve kendi fiber altyapınız olması durumunda istediğiniz gibi paket çıkarabiliyormusunuz? Yoksa 100Mbit üzeri hızlar için hiçbi türlü izin verilmiyoru mu? Vodafon 200Mbit'lik hizmeti kendi altyapısı bulundugu yerlerde sunuyorda bu sebeple sordum.

Merhaba,

Netspeed olarak öncelikli hedefemiz tüm Türkiye'de hizmet verebilmek sonraki aşamada kendi fiber altyapımız ile hizmet vermektir. Ancak mecvut fiber hizmetimiz yerleşik operatör altyapısı üzerinden verilmektedir. Kendi fiber altyapısı ile hizmet veren operatörlerde hız limiti operatörün inisiyatifinde olup Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumunun onayı ile hizmete sunulabilmektedir.

İyi günler dileriz

Netspeed İnternet A.Ş
    Müşteri Temsilcisi

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.