Şimdi Ara

32 Mbps'e Kadar 150 GB AKN - 52 TL Netspeed Tahhütsüz Yeni Tarifeler (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
3
Favori
5.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gece 2-8 arası istediğin kadar indir akn yi aşmış dahi olsan. Teorik olarak bir gecede 270gb indirebiliyorsun daha ne istiyorsunuz anlamadım ki? Aktivasyon ücreti 60 tl demiş eğer 6 ay taahhüt verirsen o da yok demişler. 6 ay diyor arkadaşlar 6 yıl gibi algılamayın. Bu arada telefon hattına da gerek yok diyor. Ben her ay telefona en kötü 22-24 tl arası veriyorum. TT de taahhütüm bitti ve 16mbit 75akn ye 80 tl civarı bayılıyorum. Totalde 110tl yi buluyor nerdeyse 16mbit hızlı paket??? Şehrimde TT den başka şirket olmadığı için heriflere mahkum kaldım. Taahhüt veresim de yoktu. Bu konuya tesadüfen denk geldim. Ağustosta Kırıkkaledeyiz deyince az daha bekleyim deyip hattımı dondurdum. (nakil bekliyorum hala) Daha ne olacaktı anlamadım ben? Ha yok ben 6 ay dahi taahhüt vermem diyorsanız 60tl yi bir kereye mahsus bu adamlara veririm TT ye vereceğime daha iyi.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • ALBAY kullanıcısına yanıt
    Evinde gerçek fiber varmı? Okumanız varsa orada VDSL değil fiber diyor. Asıl bilmeyen sizlersiniz.

• ALBAY kullanıcısına yanıt
    Fiber altyapınız varmı??? Yoksa üzgünüm ki 16 Mbps'den devam edeceksiniz...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NITRO

Evinde gerçek fiber varmı? Okumanız varsa orada VDSL değil fiber diyor. Asıl bilmeyen sizlersiniz.

Yeni siteye taşındım. Fiber altyapı var ama bır kısımda bozukluk olduğu için tt yi bekliyoruz. 100-200 mbit arası rahat hız alırsınız dediler. Nakil işlemi devam ettiği için hattı bilerek dondurdum. Merak etme bir senin okuma yazman yok. Türknetin şikayet sayfalarını okumanı tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALBAY -- 8 Haziran 2017; 13:58:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yetercell

Hop albayım yavaş. Yeni sitenizde dairenize kadar fiber kablo geliyor mu? Dairenize kadar fiber olması gerekiyor. VDSL bağlantılarda fiberle aynı hızı verir ancak fiber değildir. Şirketin bu kampanyası fiber olanlara...

Ne alaka anlamadım? Sitenin girişine kadr fiber kablo sonra 20 metre bakır kablo eve kadar ama ttdeki mühendis 100-200mbit arası hız alırsınız dedi. Bu hızı gördükten sonra niye fiber paket alamayalım? 1 gigabit net vericem dedi. Port doldukça 1 gigabit verilecek dedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yetercell

Hop albayım yavaş. Yeni sitenizde dairenize kadar fiber kablo geliyor mu? Dairenize kadar fiber olması gerekiyor. VDSL bağlantılarda fiberle aynı hızı verir ancak fiber değildir. Şirketin bu kampanyası fiber olanlara...

Bu arada 58 tl lik tarifenin neresinde fiber yazıyor ben göremedim?

• Topik de Sıkça sorulan sorular olsa fena olmazdı..
    Öncelikle Firmanıza yürekten başarılar d,liyorum.

S-1) 100Mbit paketi VDSL ile alabiliyoruz dimi. (Apartmanda FTTB var. Yani 100Mbit hızında sıkıntı yok)
    S-2) 4Mbit Upload Hızı 50-100MBit paketler için olsa gerek dimi?
    S-3) AKK sonrası Upload hızları ne durumda oluyor?
    S-4) Bu CGN dedikleri sanal ip havuz olayı sizde de varmı? Yoksa modemdeki ip ile internetimizdeki ip aynı mı?
    S-5) Sitenizde bahsettiğiniz internet tarifeleri dışından (Ev telefon ücreti Yalın hat ücreti vs. gibi) ücretler çıkacakmı?
    S-6) Afyonkarahisar da sanırım hizmetiniz olmayacak. Olsun en azından bu soruları merak edenler vardır. (Benim gibi)
  • quote:

Orijinalden alıntı: netspeedtr

quote:

Orijinalden alıntı: NitroNos

Aslında somut konuşursanız daha iyi olur açıklayayım.
    2017 Yılında hangi il ve ilçelerde YAPA hizmetiniz mevcut ve 2017 sonuna kadar şu şu il ve ilçelerde hedefleriniz var mıdır?
    2018'de hangi il ve ilçelerde hizmet verecekseniz bilgi verirseniz ona göre 24 ay taahhüt verdikten sonra gelmeniz pek bir anlam ifade etmiyor.

İyi çalışmalar dilerim.

Merhaba,

--------------------------------------------------------------------------------------------------
    2017 Yılı 8. ayına kadar hizmet verilmesi planlanan illerimiz

ANKARA - İZMİR - ÇANKIRI - KASTAMONU - UŞAK - ÇORUM - BOLU - KIRIKKALE - BARTIN - KARABÜK - HATAY

(MERKEZ VE İLÇELER DAHİL TÜM İL GENELİNDE HİZMET VERİLECEKTİR)

--------------------------------------------------------------------------------------------------
    2017 Yılı 12. ayına kadar hizmet verilmesi planlanan illerimiz

ERZURUM - ERZİNCAN - AĞRI - KARS - VAN - BURSA - YALOVA - BİLECİK - KÜTAHYA

2018 Yılı 6. ayına kadar hizmet verilmesi planlanan illerimiz

ADANA - NİĞDE -OSMANİYE - KAHRAMANMARAŞ - TRABZON - ARTVİN - GİRESUN - RİZE - SAMSUN - AMASYA -
    ORDU - TOKAT - SİNOP - KAYSERİ - MALATYA - NEVŞEHİR - KIRŞEHİR - YOZGAT - AKSARAY - SİVAS

Bu illerimizde VAE kapsamında hizmet verilecektir. 2019 yılından itibaren Penetrasyon oranı yüksek olan illerimizde YAPA şeklinde hizmet vermek için çalışmalara başlanacaktır.

İlginize teşekkür eder İyi akşamlar dileriz.

Netspeed İnternet A.Ş.
    Müşteri Temsilcisi

Sivasa gelin ilk müşteriniz ben olacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_alp

Topik de Sıkça sorulan sorular olsa fena olmazdı..

S-1) 100Mbit paketi VDSL ile alabiliyoruz dimi. (Apartmanda FTTB var. Yani 100Mbit hızında sıkıntı yok)
    S-4) Bu CGN dedikleri sanal ip havuz olayı sizde de varmı? Yoksa modemdeki ip ile internetimizdeki ip aynı mı?
    S-5) Sitenizde bahsettiğiniz internet tarifeleri dışından (Ev telefon ücreti Yalın hat ücreti vs. gibi) ücretler çıkacakmı?
    S-6) Afyonkarahisar da sanırım hizmetiniz olmayacak. Olsun en azından bu soruları merak edenler vardır. (Benim gibi)

selam hocam firma bildiğim kadarıyla forumu takibi bıraktı ama ben bir kullanıcı olarak size yardımcı olabilirim belki faydam dokunur

1- Ben şuan 100 mbit vdsl olarak kullanıyorum 100 metre ötede fiber dolap var o şekilde bağlantı sağlıyorum
    2- 50 ve 100 mbit pakette upload 4 mbit
    3- AKK sonrası upload hızı 1 mbite düşüyor Gece 2-8 arası tekrar 4 mbit oluyor
    4- CGN olayı yok
    5- Ben 1 ay önce yalın olarak abone oldum herhangi bir ücret yoktu şimdi bağlantı ücreti 60 tl olmuş ve iptal bedeli olarak 30 tl ücret istiyorlar ama yalın ücret yok hatta 6 ay tahaüt verirsen bağlantı ücreti ve tahaüt ücreti almıyorlar
    6- ............

• quote:

Orijinalden alıntı: NaRcoss

quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_alp

Topik de Sıkça sorulan sorular olsa fena olmazdı..

selam hocam firma bildiğim kadarıyla forumu takibi bıraktı ama ben bir kullanıcı olarak size yardımcı olabilirim belki faydam dokunur

1- Ben şuan 100 mbit vdsl olarak kullanıyorum 100 metre ötede fiber dolap var o şekilde bağlantı sağlıyorum
    2- 50 ve 100 mbit pakette upload 4 mbit
    3- AKK sonrası upload hızı 1 mbite düşüyor Gece 2-8 arası tekrar 4 mbit oluyor
    4- CGN olayı yok
    5- Ben 1 ay önce yalın olarak abone oldum herhangi bir ücret yoktu şimdi bağlantı ücreti 60 tl olmuş ve iptal bedeli olarak 30 tl ücret istiyorlar ama yalın ücret yok hatta 6 ay tahaüt verirsen bağlantı ücreti ve tahaüt ücreti almıyorlar
    6- ............

100mbit vdsl ile 100mbit fiber arasında kalite farkı olabilir mi hocam? Bizim sitenin dışına kadar fiber geliyor ama 20metre bakır kablo ile evlere geliyormuş yani 100mbit alırsınız dendi ama fiber paket alamıyor muyuz şimdi? İlla vdsl mi oluyor? Tam anlamadım ben olayı. Üstteki diğer arkadaş kafamı karıştırdı şimdi. Sonuçta 100mbit 100mbittir diye düşünüyorum ben.

Edit: Ben vdsl kullanıyorum demişsiniz. Hangi paket bu hocam 58 tl olan mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALBAY -- 9 Haziran 2017; 9:43:13 >

• Iki tane mantıklı soruya mantıklı cevap vermeyip sorularimi saptirip dalga gecip üstüne firmamıza çamur atıyorsun diyerek forumda destek vermeyi birakmislar. Iste bende bunlardan bahsederek endiselerimi dile getirmiştim. Neyse kendilerini göstermiş oldular. Tası tarağı toplayıp gitmişler burdan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kasvet-efza -- 15 Haziran 2017; 21:28:52 >
  • Kesinlikle uzak durulması gerek bir firma. Almayı düşünen arkadaşlar detaylı okusunlar.

Öncelikle konum Gaziantep.
    *Tarifem 32 mbitlik tarife, bize max 16 verebileceklerini söylediler sırf akn daha yüksek olsun diye alamayacağım hızın pakedini tercih ettim.
    *Hız ölçümü yapmak için siteye dahi giremiyorum.
    *Son hızımı ölçebildiğimde 2mbit download , 0.3 mbit upload hızım vardı AKK YOKKEN
    *2 aydan beri milyon kere internet koptu ve kendilerini aradığımda "a evet gün içinde 4 kere kopmuş, düzelteceğiz" dediler ve hiçbir düzeltme olmadı.(Sonraki 10 aramamda da aynıları yaşandı.)
    *2 aydır bırakın 720pde video izlemeyi 480de dahi izlenmiyor hiçbir şey.
    *Pek çok flash içeren siteyi yavaşlıktan dolayı açamıyor, çok acınası.
    *Onlardan önce aynı modemde 16 mbitlik TTNET kullanıyordum ve 15 14 mbit arası hız alıyordum, modemden kaynaklı değil.
    *Sürekli arıza kaydı açtıklarını söylüyorlar, sonra aradığınızda arıza kaydı yok diyorlar.
    *Son aramamda 2 gün içerisinde çözeceklerini, şebekeden kaynaklı olduğunu söylediler.Kendilerine çözülmezse iptal edeceğimi söyledim.
    Bugün ilk gün bitti ve hala acı çekiyoruz.
    *Yapılamayacak bir sorun varsa söyleyin ne siz uğraşın ne biz uğraşalım dememe rağmen hala yalan söylüyorlar ya da çözebilecekken çözmüyorlar.
    *Speedtest sitesine giremediğim için (siz düşünün artık) alternatif siteden aldığım hız sonucu AKK'ye girmedim:Hız testi sonucum

*Kısacası gün içerisinde 10 kere kopma , güvercinlerle iletilen veriler ve hiçbir şeyden haberi olmayan müşteri hizmetleri istiyorsanız netspeed tam size göre.
    *Ha ek olarak otomatik ödemeye verilemiyor bankadan, sitelerinden girip ödemek durumundasınız.
    *Mazoşist dostlarım bu firmayı kaçırmasın.

*+1 atarsanız bu firmayı tercih edecek kişiler için faydası olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zafenate Paneia -- 7 Temmuz 2017; 20:19:54 >

• mehmet_alp M kullanıcısına yanıt
    Afyon da hizmet veriyorlar sikintili oldugu icin satmiyorlarmiş.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.