Şimdi Ara

32 Mbps'e Kadar 150 GB AKN - 52 TL Netspeed Tahhütsüz Yeni Tarifeler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
3
Favori
5.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Xtracer

@NaRcoss
    hocam saat başı,özellikle akşam 6-24 arası hız testleri yaparmısınız önümüzdeki günlerde.çünkü turknette yaşanan malum hız kısıtlama olayı varmı onu öğrenmek istiyorum..
    @netspeedtr
    öncelikle çalışmalarınızda başarılar diliyorum.bu tür firmaların olması biz kullanıcılar için bir avantajdır.
    muğla ve ilçelerinde hizmet vermeye ne zaman başlarsınız.bodrumda ikamet ediyorum

Merhaba,

Netspeed internet hizmetlerinde hiç bir şekilde kısıtlama bulunmamaktadır. Ancak hizmet vermekte olduğumuz iller pilot bölgelerimiz olup yaşanacak tüm sorun ve problemler için anında müdahale edilmekte ve yaşanan sorunun tekrarlanmaması için gerekli önlemler alınmaktadır.

Muğla ilinde 2018 yılı içerisinde hizmet verilmesi planlanmaktadır.

İlginize teşekkür eder İyi akşamlar dileriz.

Netspeed İnternet A.Ş.
    Müşteri Temsilcisi

• Vaadedilenler harika. Bursa'ya gelince ihtiyaç duyanlar için aklımda olsun. Benim sözleşmem var. Sabit telefon varsa sorunsuz kullanabiliyoruz değil mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nihattr

Vaadedilenler harika. Bursa'ya gelince ihtiyaç duyanlar için aklımda olsun. Benim sözleşmem var. Sabit telefon varsa sorunsuz kullanabiliyoruz değil mi?

Merhaba,

Mevcut sabit telefon hattınız üzerinden veya yalın olarak faydalanabilirsiniz.

Netspeed İnternet A.Ş.
    Müşteri Temsilcisi
  • Aslında somut konuşursanız daha iyi olur açıklayayım.
    2017 Yılında hangi il ve ilçelerde YAPA hizmetiniz mevcut ve 2017 sonuna kadar şu şu il ve ilçelerde hedefleriniz var mıdır?
    2018'de hangi il ve ilçelerde hizmet verecekseniz bilgi verirseniz ona göre 24 ay taahhüt verdikten sonra gelmeniz pek bir anlam ifade etmiyor.

İyi çalışmalar dilerim.
  • Neden daha fazla upload hızı verilmiyor ?
  • Destek için uplıyorum. Umarım en yakın zamanda istanbula da gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NitroNos

Aslında somut konuşursanız daha iyi olur açıklayayım.
    2017 Yılında hangi il ve ilçelerde YAPA hizmetiniz mevcut ve 2017 sonuna kadar şu şu il ve ilçelerde hedefleriniz var mıdır?
    2018'de hangi il ve ilçelerde hizmet verecekseniz bilgi verirseniz ona göre 24 ay taahhüt verdikten sonra gelmeniz pek bir anlam ifade etmiyor.

İyi çalışmalar dilerim.

Merhaba,

--------------------------------------------------------------------------------------------------
    2017 Yılı 8. ayına kadar hizmet verilmesi planlanan illerimiz

ANKARA - İZMİR - ÇANKIRI - KASTAMONU - UŞAK - ÇORUM - BOLU - KIRIKKALE - BARTIN - KARABÜK - HATAY

(MERKEZ VE İLÇELER DAHİL TÜM İL GENELİNDE HİZMET VERİLECEKTİR)

--------------------------------------------------------------------------------------------------
    2017 Yılı 12. ayına kadar hizmet verilmesi planlanan illerimiz

ERZURUM - ERZİNCAN - AĞRI - KARS - VAN - BURSA - YALOVA - BİLECİK - KÜTAHYA

2018 Yılı 6. ayına kadar hizmet verilmesi planlanan illerimiz

ADANA - NİĞDE -OSMANİYE - KAHRAMANMARAŞ - TRABZON - ARTVİN - GİRESUN - RİZE - SAMSUN - AMASYA -
    ORDU - TOKAT - SİNOP - KAYSERİ - MALATYA - NEVŞEHİR - KIRŞEHİR - YOZGAT - AKSARAY - SİVAS

Bu illerimizde VAE kapsamında hizmet verilecektir. 2019 yılından itibaren Penetrasyon oranı yüksek olan illerimizde YAPA şeklinde hizmet vermek için çalışmalara başlanacaktır.

Netspeed İnternet A.Ş.
    Müşteri Temsilcisi

• netspeedtr kullanıcısına yanıt
    Kocaeli'ne ve İstanbul'a gelmeyecek misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NitroNos

Kocaeli'ne ve İstanbul'a gelmeyecek misiniz ?

Merhaba,

2018 yılı ikinci yarısında bu bölgelerde hizmet verilmesi planlanmaktadır.

Netspeed İnternet A.Ş.
    Müşteri Temsilcisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukayaz

Destek için uplıyorum. Umarım en yakın zamanda istanbula da gelir.

Merhaba,

2018 yılı ikinci yarısında İstanbul'da hizmet verilmesi planlanmaktadır.

Netspeed İnternet A.Ş.
    Müşteri Temsilcisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: bombombombom

Neden daha fazla upload hızı verilmiyor ?

Merhaba,

Daha yüksek upload hızı içeren tarifeler ile ilgili çalışmalarımız devam etmektedir.

Netspeed İnternet A.Ş.
    Müşteri Temsilcisi
  • Selam arkadaşlar 3 gündür netspeed internet kullanıyorum bazı arkadaşlar mesaj atmıştı performansı hakkında nasıl memlunmusun diye gözlemlerimi aktaracağım ilk gün hız problemi sorunum vardı cuma günü gündüz hızlar iyiydi 92-93 mbit hızları görüyordum akşam 19.30 dan sonra hız 35-40 mbite kadar düştü ve dosya indirirken hızda dalgalanma oluyordu kendi kendime dedim ki galiba bu firmada da turknet gibi akşam saatlerinde hatları kaldırmıyor yoğunlukta hızlar düşüyor sandım sonra burdan netspeed firmasına özel mesaj gönderdim sorun yaşadığım için üzgün olduklarını sorunu teknik birime bildirdikleri sorunun 24 saat içinde kesin olarak çözüleceğini belirttiler diğer bir sorunum gece 2-8 arası yaptığım kullanımlar kotaya yansıdı bu sorunuda kendilerine bildirdim yazılımsal bir sorun olduğunu 48 saat içinde sorunun çözüleceğini yansıyan kota miktarını ise fazlası ile telafi edeceklerini belirttiler cumartesi günü akşam üzeri telefona mesaj geldi sayın müşterimiz kapasite tahsis işleminiz tamamlanmıştır diye sonra tekrar kontrol ettim gerçektende sorun düzelmişlti hız 92-93 mbit civarıydı hemen bazı testler yaptım evimde binet firmasının 100 mbit internetide var hız ondada 92-93 mbit arası ama o hattımda akşam vpn olmadan kesinlikle youtube 1080p videolar izlenmiyordu alsat firması olduğundan turk telekom youtube a hız sınırlaması uyguluyordu şimdi netspeed firmasında vpn kullanmadan 4k videolar nerdeyse 70 mbit hızla aktarım yapıyor diğer hattımda 1 mbiti geçmiyor dosya indirmede idm hızı yurtiçi ve yurtdışı serverlarda 12.200 - 12.250 civarında idi testi 20.15 gibi yaptım ayrıca online oyun oynamam bazı arkadaşlar frankfurt için ping değerini sormuştu 58 - 59 ms ping çıkıyor
    sonuç olarak bu firmayı ilk önce 1-1.5 ay önce falan facebook da reklamlarını gördüm o zamandan beri takip ediyordum ama hizmetleri iyi değildir diye düşündüm burda konusu açıldıktan sonra şeytan dürttü dedim ki mevcut kullandığım intnernet var nasılsa tahaüt yok bağlantı ücretide yok yalın olarak netspeed bağlatayım memlun kalmassam en fazla bana 58 tl ye patlar dedim bağlatmaya niyetlendim perşembe günü 17,30 da başvuruda bulunduk cuma saat 14 te telekom dan gelip hattı bağladılar ve şuan son derece memlunum diğer aboneliğimi ay sonu kapatmayı düşünüyorum bazı testler yaptım merak eden ve soran arkadaşlar vardı inşallah aklında sorusu olana yardımcı olabilirim

dün akşam aralıklarla test yaptım değerler şöyle
    yurtiçi speedtest

32 Mbps'e Kadar 150 GB AKN - 52 TL Netspeed Tahhütsüz Yeni Tarifeler

yurtdışı speedtest

20.15 gibi indirme testi
    yurtiçi pardus sunucusu

yurtdışı sunucusu

youtube test

• quote:

Orijinalden alıntı: NaRcoss

Selam arkadaşlar 3 gündür netspeed internet kullanıyorum bazı arkadaşlar mesaj atmıştı performansı hakkında nasıl memlunmusun diye gözlemlerimi aktaracağım ilk gün hız problemi sorunum vardı cuma günü gündüz hızlar iyiydi 92-93 mbit hızları görüyordum akşam 19.30 dan sonra hız 35-40 mbite kadar düştü ve dosya indirirken hızda dalgalanma oluyordu kendi kendime dedim ki galiba bu firmada da turknet gibi akşam saatlerinde hatları kaldırmıyor yoğunlukta hızlar düşüyor sandım sonra burdan netspeed firmasına özel mesaj gönderdim sorun yaşadığım için üzgün olduklarını sorunu teknik birime bildirdikleri sorunun 24 saat içinde kesin olarak çözüleceğini belirttiler diğer bir sorunum gece 2-8 arası yaptığım kullanımlar kotaya yansıdı bu sorunuda kendilerine bildirdim yazılımsal bir sorun olduğunu 48 saat içinde sorunun çözüleceğini yansıyan kota miktarını ise fazlası ile telafi edeceklerini belirttiler cumartesi günü akşam üzeri telefona mesaj geldi sayın müşterimiz kapasite tahsis işleminiz tamamlanmıştır diye sonra tekrar kontrol ettim gerçektende sorun düzelmişlti hız 92-93 mbit civarıydı hemen bazı testler yaptım evimde binet firmasının 100 mbit internetide var hız ondada 92-93 mbit arası ama o hattımda akşam vpn olmadan kesinlikle youtube 1080p videolar izlenmiyordu alsat firması olduğundan turk telekom youtube a hız sınırlaması uyguluyordu şimdi netspeed firmasında vpn kullanmadan 4k videolar nerdeyse 70 mbit hızla aktarım yapıyor diğer hattımda 1 mbiti geçmiyor dosya indirmede idm hızı yurtiçi ve yurtdışı serverlarda 12.200 - 12.250 civarında idi testi 20.15 gibi yaptım ayrıca online oyun oynamam bazı arkadaşlar frankfurt için ping değerini sormuştu 58 - 59 ms ping çıkıyor
    sonuç olarak bu firmayı ilk önce 1-1.5 ay önce falan facebook da reklamlarını gördüm o zamandan beri takip ediyordum ama hizmetleri iyi değildir diye düşündüm burda konusu açıldıktan sonra şeytan dürttü dedim ki mevcut kullandığım intnernet var nasılsa tahaüt yok bağlantı ücretide yok yalın olarak netspeed bağlatayım memlun kalmassam en fazla bana 58 tl ye patlar dedim bağlatmaya niyetlendim perşembe günü 17,30 da başvuruda bulunduk cuma saat 14 te telekom dan gelip hattı bağladılar ve şuan son derece memlunum diğer aboneliğimi ay sonu kapatmayı düşünüyorum bazı testler yaptım merak eden ve soran arkadaşlar vardı inşallah aklında sorusu olana yardımcı olabilirim

dün akşam aralıklarla test yaptım değerler şöyle
    yurtiçi speedtest

yurtdışı speedtest

20.15 gibi indirme testi
    yurtiçi pardus sunucusu

yurtdışı sunucusu

youtube test

8.8.8.8 ve 4.2.2.2 ye tracert atıp sonuçları paylaşabilirseniz sevinirim hocam.

• Informed I kullanıcısına yanıt
  • Fiyatlar cazip olsada AKN ler ise tam bir fiyasko nedeni ise sizinde bildiğiniz gibi satışlarınızın %95 i yada fazlası Adsl olacagı için en düşük AKN ile tarife hazırlamışsınız. Adsl tarafında düşük AKN ile kendi adıma hiç çazip gelmiyorsunuz. Cazip olmak istiyorsanız 300gb AKN ile Adsl tarifeleri çıkarında 6 ay içinde 150gb AKN veren iss leri geçersiniz Bu şekilde malesef düşünmüyorum bile. Vdsl ve Fiber içinse sorun yok AKN sonrası düşecekleri hız fiyatlarına uygundur.

Adsl üzerinde yorum yapmamın sebebide satış yapacagınız en fazla paket olacagı için.

Şunuda belirteyim şimdi bazıları 50 gb AKN yide kullanmıyor diyebilirsiniz belki öyle numuneler hala vardır. Ama ortalama bi kullanıcı kitlesi için 300+ gb AKN ler lazım. 300gb ile 480p çözünürlükten 720p ye geçebiliriz; En azından Göz sağlıgımızın durumunu daha iyi takip etmiş oluruz :)

Adsl= Yüksek GB
    Vdsl & Fiber = Yüksek hız... Lazım . :)

Tek temennimiz AKN ve GB sız günleri görmek dileğiyle. Saygılarımla.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hakko_76

Fiyatlar cazip olsada AKN ler ise tam bir fiyasko nedeni ise sizinde bildiğiniz gibi satışlarınızın %95 i yada fazlası Adsl olacagı için en düşük AKN ile tarife hazırlamışsınız. Adsl tarafında düşük AKN ile kendi adıma hiç çazip gelmiyorsunuz. Cazip olmak istiyorsanız 300gb AKN ile Adsl tarifeleri çıkarında 6 ay içinde 150gb AKN veren iss leri geçersiniz Bu şekilde malesef düşünmüyorum bile. Vdsl ve Fiber içinse sorun yok AKN sonrası düşecekleri hız fiyatlarına uygundur.

Adsl üzerinde yorum yapmamın sebebide satış yapacagınız en fazla paket olacagı için.

Şunuda belirteyim şimdi bazıları 50 gb AKN yide kullanmıyor diyebilirsiniz belki öyle numuneler hala vardır. Ama ortalama bi kullanıcı kitlesi için 300+ gb AKN ler lazım. 300gb ile 480p çözünürlükten 720p ye geçebiliriz; En azından Göz sağlıgımızın durumunu daha iyi takip etmiş oluruz :)

Adsl= Yüksek GB
    Vdsl & Fiber = Yüksek hız... Lazım . :)

Tek temennimiz AKN ve GB sız günleri görmek dileğiyle. Saygılarımla.

Merhaba,

16 mbps'e kadar 75 GB AKN paketimiz tüm vergiler dahil 40 TL'dir. Türkiye'de de taahhütsüz ve yalın olarak verilen en ekonomik ADSL tarifesidir. Ancak çok yakında tamamen AKN'siz paketlerimizden de faydalanabileceksiniz. Size hizmet vermekten mutluluk duyarız.

İlginize teşekkür ederiz

Netspeed İnternet A.Ş

Müşteri Temsilcisi

• Numaramı istediniz adresimi istediniz özelden yazdım cevap gelmedi

• quote:

Orijinalden alıntı: -Columbia-

Numaramı istediniz adresimi istediniz özelden yazdım cevap gelmedi

Merhaba,

Gecikme için özür dileriz. Gerekli kontrol yapılarak size geri dönüş yapılacaktır.

Netspeed İnternet A.Ş

Müşteri Temsilcisi

• şu an hangi illerde hizmet veriyorsunuz?
  • Superonline taahhütüm temmuz sonunda bitecek, dediğinize göre Ağustos ayında Ankara'da hizmet vermeye başlayacaksınız, kesin ise bu dediğiniz beklerim Ağustos ayını. Umarım gecikme olmaz da sizle çalışırız..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.