< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SquallTr -- 5 Mayıs 2017; 18:26:3 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SquallTr -- 5 Mayıs 2017; 18:26:3 > |
Yahu ben bu işi anlamadım, bu nasıl bir kar marjıdır. Devletin bir an önce bu işe el atması lazım. Diğer şirketler 80-90 lira fiyat çekerken bu adamlar 34 lira fiyat koyarak aynı interneti sunabiliyor. Ee bu şirket de zararına abone almayacağına göre birileri bizi fena düdüklüyor !!!
|
Düdüklemek kibar bir tabir, gırtlağımıza kadar öhöm
|
Hizmet verdiği bölgeden çok uzaktayım ama taahhütsüz ve ucuz interneti rekabet açısından destekliyorum
|
Derdin ne senin?
İşine geliyorsa abone olur kullanırsın beğenmezsen yorum yaparsın işine gelmezse de boş yorum yapmaz sayfaya uğramazsın bir daha Başkasının 70 liraya verdiği hizmeti 40 liraya veriliyor 70 lira verince alacağın hizmetin süper olacağının garantisi var mı? Kaldı ki taahhüt veriyorsun sıkıysa boz. Ön yargılı olmak yerine yapıcı eleştirilerde bulunun. Web sitesi kötüymüş sakallı adam başka sitede de varmış. Ekleme: polatlıda hizmet vermenizi bekliyorum. |
ben firmanizi karalayici bir uslup içerisinde olmadim sizinle ilk diyalogumuzu baslatan mesajlara ve sonraki mesajlara bakın. siz sordugum soruları alayci uslubunuzla saptiriyorsunuz. bir onceki mesajda kullandigim arak ifadesini duzeltirim sakal ekimci de kullanmış baskasi da kullanmış madem ucretini odeyerek kullandiniz ama ayni mesajimda bulunan diger hususlara deginilmemis bile. Siz sorduğum sorulara düzgün açıklayıcı cevap verebilir misiniz alaycı uslubunuzdan vazgeçerek? yada neyse bana cevap vermeyin öm de atmayın insanlar görsün muhataplariniza olan davranışınızı.
|
Merhaba,
Yaşanan olumsuz diyalogdan dolayı özür dileriz. Netspeed olarak çok yeni bir firmayız bu süreçte gerek web sitemiz gerek hizmetlerimiz ile ilgili olarak gördüğünüz eksik ve hataları https://www.netspeed.com.tr/bizeulasin/ linkine tıklayarak bize bildirmeniz durumunda problemler tarafımızdan hızla çözülmektedir. -Web sitemizde kullanılan görseller tamamen lisanslıdır. -Web sitemizin basında biz linki altında herhangi bir içeriğin olmaması henüz firmamızın çok yeni olması ve basında haber, makale vb bir içerik yayınlanmaması ile alakalıdır. -Sözleşmeler linki altında bulunan kullanıcı sözleşmesi ve formu ile ilgili içerik BTK'nın yeni AKN uygulaması ile değişmiş olup yeni sözleşme ve form çok yakında yayınlanacaktır. Netspeed İnternet A.Ş. Müşteri Temsilcisi |
@kasvet-efza hacı senin başka derdin yokmu? ben bu firmadan internet kullanıyorum valla şimdiye kadar sorunsuz internet kullandığım tek firma diyebilirim. Sana ne lan adamın sakalından? başka firmalar Ronaldoyu oynatıp reklamlarda sana 80 tl dayadıklarında hoşunamı gidiyor. netspeed kardeş takma sen bunları biz seni çok seviyoruz.
lan yoksa rakip firmanın bayisi falanmısın? |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asarman -- 2 Mayıs 2017; 21:45:28 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Physicist_Emre -- 2 Mayıs 2017; 23:2:18 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|