Şimdi Ara

Netspeed - Taahhütsüz Yalın İnternet - Aylık 34 TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
593
Cevap
40
Favori
64.807
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba,

Firmamız Ulusal çapta ADSL/VDSL ve Fiber altaypısı üzerinden hizmet vermektedir. Kablosuz/Wifi vb. hizmetimiz bulunmamaktadır.

İlginize teşekkür ederiz.

Netspeed İnternet A.Ş.
    Müşteri Temsilcisi
  • Merhaba,

Durumu kısaca size izah edeyim.

16mbps adsl tarifelerimizde Upload miktari 801kbps ile 1mbps 'dir.
    16mbps vdsl tarifelerimizde Upload miktari 2mbps 'dir.
    24mbps vdsl tarifelerimizde Upload miktari 3mbps 'dir.
    32mbps vdsl tarifelerimizde Upload miktari 3mbps 'dir.
    35mbps vdsl tarifelerimizde Upload miktari 3mbps 'dir.
    50mbps ve üstü(75Mbps/100Mbps) vdsl/fiber tarifelerimizde Upload miktari 4mbps 'dir.

Yukarıda belirtilen hızlar bulunduğunuz lokasyonun santrale olan mesafesine göre değişiklik gösterebilmektedir.

100mbps 'e kadar paketimiz halen yürürlükte ve aktif abone alımına açıktır. Müşteri temsilcimizin size iletmiş olduğu 50mbps hız profili, muhtemelen sizin belirtmiş olduğunuz lokasyon ile alakalıdır. Dolayısı ile altyapısı 50mbps destekleyen bir noktaya 100mbps satış yapılması uygun olmayacağından 50mbps olarak belirtilmiştir.

Temsilcilerimiz ile yaşamış olduğunuz yanlış anlaşılmanın sizde oluşturduğu olumsuz düşünceyi telafi etmek adına sizinle tekrar iletişime geçip sorularınızı tam olarak cevaplamak isteriz.

Netspeed İnternet A.Ş.
    Müşteri Temsilcisi

• tolder24 kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Avantajlı tarifelerimizden şimdilik sadece pilot bölgelerimiz olan Denizli,Gaziantep ve Aydın illerindeki abonelerimiz faydalanmaktadır. Tüm Türkiye'de hizmet verebilmek için altyapı çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor.

Netspeed İnternet A.Ş.
    Müşteri Temsilcisi
  • Merhabalar,

Sizinle çalışmaktan mutluluk duyarız. Tarifelerimizi hiçbir ek ücret ödemenden deneyip, beğenmemeniz durumunda dilediğiniz zaman iptal edebilirsiniz.

Netspeed İnternet A.Ş.
    Müşteri Temsilcisi
  • istanbul anadolu yakasında yokmu böyle firmalar?
  • Ben gaziantepdeyim acaba en yüksek ne kadar hız alabilirim nerden bakma sansım var
  • quote:

Orijinalden alıntı: netspeedtr

Merhabalar,

Sizinle çalışmaktan mutluluk duyarız. Tarifelerimizi hiçbir ek ücret ödemenden deneyip, beğenmemeniz durumunda dilediğiniz zaman iptal edebilirsiniz.

Netspeed İnternet A.Ş.
    Müşteri Temsilcisi

Sayın firma yetkilisi,

Bütün mesajlara tek tek cevap vermeniz, imlaya, noktalamaya dikkat etmeniz çok güzel. İnşallah bu konu tutar da, hem siz abone kazanırsınız, hem de forum ahalisi hesaplı internet kullanır.
    Aydın'da olmama rağmen SOL taahhütüm olduğu için en azından taahhüt bitene kadar beklemeliyim, inşallah daha sonra.
    Bu noktada özel değil ise bir sorum olacak. Sizin bize vermiş olduğunuz hizmetler için Türk Telekom'a veya varsa diğer altyapı sağlayıcılara abonelik başına vermeniz gereken ücret nedir? Siz bu fiyatlarla kar edebiliyorken, diğer ISS.lerin ne kadar fazla aldığını öğrenmek adına soruyorum. Net rakamlar vermeseniz de diğer sağlayıcılar neyi ne kadar fazla alıyor? Cevabı diğer üyelerin de merak ettiğini düşünüyorum.

İyi çalışmalar.

• merhaba öncelikle foruma hoşgeldiniz mevcutta binet firmasından100 mbit kullanıyorum müşteri temsilcisine bulunduğum bölge 100 mbit kaldırıyor dememe rağmen biz 50 mbit altyapı görüyoruz dedi eğer imkanınız varsa sizde internet kullanmak isterim mevcut hat değerlerimi ekledim görebilirsiniz ayrıca abone olsak turknet firması gibi hız sınırlaması yapıyormusunuz örneğin 50 veya 100 mbit hat değeri tanımlayıp akşamlar saatlerinde hızı kısıyormusunuz bilgi verirseniz sevinirim
    Netspeed - Taahhütsüz Yalın İnternet - Aylık 34 TLNetspeed - Taahhütsüz Yalın İnternet - Aylık 34 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Reaver -- 3 Mayıs 2017; 17:24:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: netspeedtr

Merhabalar,

Avantajlı tarifelerimizden şimdilik sadece pilot bölgelerimiz olan Denizli,Gaziantep ve Aydın illerindeki abonelerimiz faydalanmaktadır. Tüm Türkiye'de hizmet verebilmek için altyapı çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor.

Netspeed İnternet A.Ş.
    Müşteri Temsilcisi

Dostum merhabalar. Bi arkadaşımız 1 aya izmirdede hizmet vereceginizi soylmis. Dogrumudur acaba.?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu firmanın tariflerine geçiş yaptıktan sonra yarın iptal etmek istediğimizde kime nasıl başvuru yapacağız bayinize mi yoksa merkeze mi? Arıza durumunda muhatabımız kim olacak yani Türk telekom ekipleri mi, sizin ekipler mi?
  • outofnick O kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

İlginiz ve iyi dilekleriniz için teşekkür ederiz. Netspeed şirket politikaları gereği her internet kullanıcısına ucuz internet ulaştırmayı hedeflemektedir. Ancak birim maliyetler konusundaki detaylar hakkında müşteri temsilcileri olarak bilgi sahibi değiliz. Konu ile ilgili web sitemizin iletişim bölümü aracılığı ile bilgi talep ederseniz, uygun görülmesi durumunda gerekli cevaplar size ulaştırılacaktır.

Netspeed İnternet A.Ş.
    Müşteri Temsilcisi
  • zorbey27 kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Müşteri hizmetleri hattımızı(444 0 217) arayarak, https:/netspeed.com.tr web sitemiz üzerinden iletişime geçerek,
    Netspeedfacebook
    Netspeed
    https://facebook.com/netspeedtr
    sayfamızdan mesaj göndererek bulunduğunuz lokasyonda sağlanabilecek hız konusunda bilgi alabilirsiniz.

Netspeed İnternet A.Ş.
    Müşteri Temsilcisi

• Merhaba,

Konu ile ilgili detaylı bilgi sağlayabilmek için sizinle pm aracılığı ile irtibata geçmek isteriz. Bize adres ve telefon bilgilerinizi iletirseniz sizinle bizzat ilgilenmekten mutluluk duyarız.

Netspeed İnternet A.Ş.
    Müşteri Temsilcisi
  • @hmT kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Hizmet verebileceğimiz bölgeler konusundaki açıklama yukarıdaki gibi ancak İzmir ve birçok il yakın zamanda hizmet vereceğimiz bölgeler arasında bulunmaktadır.

Netspeed İnternet A.Ş.
    Müşteri Temsilcisi
  • forever27 F kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

İptal talebinizi Müşteri Destek Hattımızı (444 0 217) arayarak ile sesli onayınız vasıtası ile yapabilmektesiniz. Arıza durumunda da aynı şekilde Müşteri Destek Hattımızı (444 0 217) 'dan destek alabilirsiniz. Firmamızın kalite politikaları gereği arıza vb. durumlarda arıza çözüme ulaşıncaya kadar süreç tarafımızdan takip edilmektedir.

Netspeed İnternet A.Ş.
    Müşteri Temsilcisi
  • Başvurduk bakalım.

Bağlanması kaç gün sürer acaba? Ekip hemen yarın gelir mi?

Gaziantepdeyiz.

• Anxiolytic kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Başvuru sürecinde bağlantının tesis edilmesi bölgeye göre, santral sahasının durumuna göre ve altyapının durumuna göre 1 ile 5 gün arasında sağlanmaktadır.

Netspeed İnternet A.Ş.
    Müşteri Temsilcisi
  • atomcu kullanıcısına yanıt
    Hocam bu gerçek fiber mi olayına açıklık getirmek lazım. Önemli olan siz son kullanıcı olarak 100 mbps görüyor musunuz o önemli. Eğer görebiliyorsanız bu ister fiberle eve kadar gelsin, ister bakır kabloyla gelsin, ister pet şişeyle gelsin hiç önemli değil. Kaba tabirle yakında kutu vardır, bakırlar güzeldir interferans yoktur bakırla gelir hiç önemli değil. Ben bakırla 140 mbpsye kadar alabiliyorum şu an mesela.

Gerçi bu karmaşada yine ispler yüzünden çıktı aslında, kullanıcılarda da suç yok.

• O değilde ne kadar kibar bir firma. Son zamanlarda görmeye hiç alışkın olmadığım bir durum. Keşke İstanbul'da da olsanız.
  • Netspeed i bilmemde komşu göknet bağlattı.16 mbps 150 gb akn 42 lira idi.Kablo çektim beraber kullandık 30-40 gb lık oyun indirdim 16 mbps ten aşağı çok nadir düşüyor gayet iyi.Diğerleri resmen adamı enayi yerine koyuyor.aynı tarife 70-80 den aşağı değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.