Şimdi Ara

Netspeed - Taahhütsüz Yalın İnternet - Aylık 34 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
593
Cevap
40
Favori
64.822
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende denizlideyim 1.5 aydır bu firma radarımda bana hizmet sağlayabiliyorlar ama geçip geçmeme konusunda çok tereddüt yaşıyorum acaba yoğun saatlerde hız nasıl olur diye bulunduğum bölge 100 mbit destekliyor şimdi mevcut aboneliğimi buraya geçirsem 100 mbit tanımlasalar turknet hesabı yoğunlukta hız 5-10 mbitlere düşürse diye çekiniyorum
  • Diğer firmalara vazgeçilmez olmadığını ispatlamak gerçek..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xbox2 kullanıcısına yanıt
    diğer firmaları gören firmalarda çakal olmaya başlamış hocam şimdi aradım yeni abone olma istiyorum diye 100 mbite kadar olan paketleri kaldırdık dediler en fazla 32 mbite kadar tarife var diyorlar tam piyasadaki çakal firmalar gibiler
  • Firmanın yeri çaybaşı camiinin hemen karşısında. Ziyaret fırsatınız olursa fazlasıyla yardımcı olacaklardır :)

• Denizlide adsl için turk.net e 60 lira boşuna para vermektense buna geçeceğim.
    umarım teknik alt yapıları iyi olur.
    bağlattıktan sonra detayları yazarım.
  • Muğla da olsa iyimiş

• SquallTr S kullanıcısına yanıt
    hocam firmanın yerini biliyorum onda sıkıntı yokta firma direk 100 mbite kadar 200 gb akk olan paketi kaldırmışlar
  • Aydindaki şubeleri daha aktif olmamış. Yarın denizliden ekip gelecekmiş. Irtibatta olacağız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NaRcoss

hocam firmanın yerini biliyorum onda sıkıntı yokta firma direk 100 mbite kadar 200 gb akk olan paketi kaldırmışlar

Bu konuda bir bilgim yok ama firma yetkilileri mutlaka açıklama yapacaktır. Umarım yanlış anlama söz konusudur.

Son düzenleme sonrasında bildiğim kadarıyla, Telekom tarafından kablolu internet servis sağlayıcılığı yapan firmalara ekstra maliyetler bindi. Bu nedenle bir kısım firmalar, kotalı internet, kota aşımından sonra GB başına ekstra ücret gibi yaptırımlar yapmaya çalıştı. Netspeed'de, öncelik her zaman müşteri memnuniyeti üzerine. Kurulum ücreti, aktivasyon ücreti gibi ücretler yok. Ki sadece modem kurulumu için bile Denizli'nin en uzak ilçelerine kadar gittikleri oluyor ve kesinlikle ücret talep etmiyorlar. Yani, 100 MBPS olan paketi kaldırdılarsa bile, kaldırmak istedikleri için değil, kaldırmak zorunda kaldıkları içindir.

Bu arada ben de firmanın internetini kullanıyorum. Bulunduğum adres 8MBPS'e kadar destek verdiği için 34 TL'lik paketi kullanıyorum. 1.5 ay içerisinde henüz hiçbir sorunla karşılamadım. Umarım kısa sürede forumda kullanıcı yorumları daha da artar ve konuya girenler daha sağlıklı referans alabilirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: SquallTr

quote:

Bu konuda bir bilgim yok ama firma yetkilileri mutlaka açıklama yapacaktır. Umarım yanlış anlama söz konusudur.

Son düzenleme sonrasında bildiğim kadarıyla, Telekom tarafından kablolu internet servis sağlayıcılığı yapan firmalara ekstra maliyetler bindi. Bu nedenle bir kısım firmalar, kotalı internet, kota aşımından sonra GB başına ekstra ücret gibi yaptırımlar yapmaya çalıştı. Netspeed'de, öncelik her zaman müşteri memnuniyeti üzerine. Kurulum ücreti, aktivasyon ücreti gibi ücretler yok. Ki sadece modem kurulumu için bile Denizli'nin en uzak ilçelerine kadar gittikleri oluyor ve kesinlikle ücret talep etmiyorlar. Yani, 100 MBPS olan paketi kaldırdılarsa bile, kaldırmak istedikleri için değil, kaldırmak zorunda kaldıkları içindir.

Bu arada ben de firmanın internetini kullanıyorum. Bulunduğum adres 8MBPS'e kadar destek verdiği için 34 TL'lik paketi kullanıyorum. 1.5 ay içerisinde henüz hiçbir sorunla karşılamadım. Umarım kısa sürede forumda kullanıcı yorumları daha da artar ve konuya girenler daha sağlıklı referans alabilirler.

hocam sana zahmet olmayacaksa speedtest yapıp ekran görüntüsünü atabilirmisin ping falan nasıl görmek için

• ilk zamanlar birkaç speedtest yapmıştım. Buyrun :)

Netspeed - Taahhütsüz Yalın İnternet - Aylık 34 TL

• quote:

Orijinalden alıntı: SquallTr

Firmanın yeri çaybaşı camiinin hemen karşısında. Ziyaret fırsatınız olursa fazlasıyla yardımcı olacaklardır :)

Adana var mı hocam.

• quote:

diğer firmaları gören firmalarda çakal olmaya başlamış hocam şimdi aradım yeni abone olma istiyorum diye 100 mbite kadar olan paketleri kaldırdık dediler en fazla 32 mbite kadar tarife var diyorlar tam piyasadaki çakal firmalar gibiler

Firma Yetkilisiyle Görüşme Sağladım Şuanda Paketin Satışta Olduğunu Söyledi Yanlış Bilgi Verilmiş Sanırım Size,Ayrıca İzmir İçin 1 Ay İçerisinde Hizmet Aktif Olacak Diyorlar.
    Engelliler İçinde Mevcut Tarifeler Üzerinde Engel Oranına Göre İndirim Sağlıyorlarmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tr123456

quote:

Firma Yetkilisiyle Görüşme Sağladım Şuanda Paketin Satışta Olduğunu Söyledi Yanlış Bilgi Verilmiş Sanırım Size,Ayrıca İzmir İçin 1 Ay İçerisinde Hizmet Aktif Olacak Diyorlar.
    Engelliler İçinde Mevcut Tarifeler Üzerinde Engel Oranına Göre İndirim Sağlıyorlarmış.

valla hocam biraz önce facebook adresleri üzerinden mesaj attım geri dönüş yatılar benim aradığımda bayan temsilci 16 ve 32 mbit paket dışında paket yok dedi şimdide başka bir bayan temsilci 50 mbit alabilirsiniz diyor upload kaç mbit diyorum 2 de olabilir 4 te diyor akk sonrası 24 mbite düşüyor dedi 16 ya düşmesi lazım dedim biz btk kararlarına göre hareket ediyoruz dedi 2 seferinde de 2 bayan temsilciye denk geldim 2 sininde dünyadan haberi yok işini bilen birisine denk getiremedim

• atomcu kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

100 Mbps olarak belirttiğimiz hız altyapınınızın desteklemesi durumunda fiber olarak aksi halde fiber altyapı bulunmaması durumunda VDSL olarak ulaşabileceği en yüksek hız ile sağlanmaktadır.

İlginize teşekkür ederiz.

Netspeed İnternet A.Ş.
    Müşteri Temsilcisi
  • asarman A kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Bahsettiğiniz fiber altaypısında bağlantı sağlayabiliyoruz. İlerleyen dönemlerde sizi aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Netspeed İnternet A.Ş.
    Müşteri Temsilcisi
  • plt13 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Size hizmet sağlamaktan mutluluk duyarız.

Netspeed İnternet A.Ş.
    Müşteri Temsilcisi
  • AdiqeCaLe kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Engelli vatandaşlarımız firmamızın öncelikleri arasındadır. Olumlu düşünceleriniz için teşekkür ederiz.

Netspeed İnternet A.Ş.
    Müşteri Temsilcisi
  • bireysel.emeklilik B kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Sizi aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Taahhütsüz olarak vermekte olduğumuz hizmetlerimizi deneme şansına sahip olabilirsiniz. Bağlantı/iptal etme vb. ek ücretler bulunmadığı için dilediğiniz anda hizmet almayı durdurabilirsiniz.

Netspeed İnternet A.Ş.
    Müşteri Temsilcisi
  • netspeedtr kullanıcısına yanıt
    Adanaya gelme durumu var mı

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.