Şimdi Ara

25bin TL ye 0 km araç önerisi ---birileri yardım etsin çıldırmak üzereyim--- (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
5.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sana Symbol 1.2 16V/75 HP Expression + full paket öneririm. Gerçi bakma ben 2004 Ekimden beri kullanıyorum ve her kapıyı açışımda kapı kolu elimde kalıyor ve kapı kolunu yenilemekten gınaha geldim. Ama şehir içerisinde 550 - 580 km yol yapabiliyorum bir depo ile ve şehirler arası da 750 km yol yapabiliyorum, ortalama 110-120 ile gidip ara ara klima açmama rağmen. Hoş, 16 valflik bir motor değil benim ki 8 valflik 75 HP'lik 1.4 motor ama evelallah şikayetim yok. İzmire girerken Manisa rampasını 3. ve 4. vites ile sorunsuz çıkıyor. Hatta solu kapatıp orta şeride girmeden çıkıyorum o virajlı rampayı. Ve araba da 4 yetişkin + valizleri ile. Bazı rampalarda 5'ten 4'e düşmeden rahatça çıkıyorum. Bazen klima baysada neticede iyidir.
    Tercih ve zevk meselesi tabi. Era sahipleri madem Era diyor, CRUZE hayranları ve aşıkları madem CRUZE diyor, al bende sana 2005 model Symbol sahibi olarak 2010 model SYMBOL diyorum.
    Periyodik bakım harici de servise girmezsin. 48300 küsür km. deyim çok şükür, ne döküldü, ne de kapı kolu elimde kaldı. Ne virajda savrulup tavana yapıştım ne de sağ şeritte kamyon takip ettim.
    Saygılar.

• quote:

Beyler bu gün 26 750 ye essentia modelinin c'mon paketlisini anlaştım. Araç metalik renk opak olsa 26 400 e alırdım. Araçta 16' çelik cant ve direksiyondan ses kumanda var. Pazarlık çok yaptım ama inmedi inmedi. Yerine park sensörü, motor karter koruma ve boya koruma verdiler.

şahane araba almışssın, opel corsayı ilk öneren kişi olarak sevindim

bende gözüme kestirdim bu ara, c'mon paket de ne var? resim video inceleme ne varsa bekliyoruz artık
  • Pardon arabayı almışsın zaten görmedim. Hayırlı olsun, güle güle kullan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soldier_of_fortune

quote:

Orijinalden alıntı: hunter06

bende inceledim cruze u güzel havalı bir araç opel motoru kullanıyor olması bi + kaputu açınca direk yerin görünmesi (karter yokmuş) motor bölümünün gereksiz şeklide gereksiz büyük yapılması bana daha çok hava atmak için yapılmış hissi verdi

bu benim daha mütevazi düşünmemden olabilir zevk meselesi yinede cruze almayın diyemem zaten ikiside GM sonuçta ama 25 lik araçları almayın diyebilirim
    bende hyundai düşünüyordum ama kapı çerçevesine içerden bakınca kibrit gibi birbirine kaynaklanmış ince çitaları görünce vazgeçtim

birde sana octavia tour tavsiye edebilirim 31 bin ytl 1.6 102 beygir baya sağlam bi araç tek - yönü 100 beygir motoru performans beklentin yoksa işini görür vw işi bi araç

http://www.skoda.com.tr/new/fiyatlistesi.asp?islem=fiyatlar&KatID=3

karter yokmuymuş?

evet yok ( muş)

zeki_gs hayırlı olsun o fiyat için en mantıklı araç

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: soldier_of_fortune

quote:

bende inceledim cruze u güzel havalı bir araç opel motoru kullanıyor olması bi + kaputu açınca direk yerin görünmesi (karter yokmuş) motor bölümünün gereksiz şeklide gereksiz büyük yapılması bana daha çok hava atmak için yapılmış hissi verdi

bu benim daha mütevazi düşünmemden olabilir zevk meselesi yinede cruze almayın diyemem zaten ikiside GM sonuçta ama 25 lik araçları almayın diyebilirim
    bende hyundai düşünüyordum ama kapı çerçevesine içerden bakınca kibrit gibi birbirine kaynaklanmış ince çitaları görünce vazgeçtim

birde sana octavia tour tavsiye edebilirim 31 bin ytl 1.6 102 beygir baya sağlam bi araç tek - yönü 100 beygir motoru performans beklentin yoksa işini görür vw işi bi araç

http://www.skoda.com.tr/new/fiyatlistesi.asp?islem=fiyatlar&KatID=3

karter yokmuymuş?

evet yok ( muş)

zeki_gs hayırlı olsun o fiyat için en mantıklı araç

karter korumadır o, karter motorun yağlama elemanlarında biri.

• elbette korumasından bahsediyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeki_gs

Hocam cruze için bayii de lpg li olarak 32 000tl fiyat aldım.

Sanırım Cruze Garantili olarak LPG takılamıyor. Ayrıca hangi bayi'de bu fiyat gayet uygun.
  • hayırlı olsun.zaten şu forumdan fikir sorup da opel ve vw dışında araç alan görmedim.
  • Cevap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McManamann -- 23 Aralık 2009; 9:14:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeKSandDoRT

servislere sadece bakımdan bakıma uğramak istiyorsan japon aracı alacaksın, alman fransız kore vs. olur olmadık zamanlarda saçma sapan arıza çıkartarak başını ağrıtabilirler (kavgada söylenmez ama ne yazık ki böyle), mükemmel yakıt tasarrufuyla ve sorunsuzluğuyla, ya toyota yaris yada mitsubishi colt (coltun arka diz mesafesi de çok geniş) tercih etmelisin, ikisinede bin, kullan, gönlünden hangisi geçerse onu seç, bu iş buralarda çözülmez, belki biraz daha paraya kıyacaksın ama, ömürlük araç alıyorsun...

hocam arkadaş aracı almış haberin olsun

• hocam arkadaş aracı almış haberin olsun

sildim gitti
  • Arkadaşlar bende bu uzun günün sonunda corsa'mın işlerini hallettim artık aranıza katıldım sayılır. Aracı yılbaşından sonra teslim alacağım.

1.2 essentia c'mon paketli şimşek mavisi modeli satın aldım. Araç gerçekten çok hoşuma gitti. Teslim alacağım günü iple çekiyorum : )

Yardımları için herkese teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeki_gs

Arkadaşlar bende bu uzun günün sonunda corsa'mın işlerini hallettim artık aranıza katıldım sayılır. Aracı yılbaşından sonra teslim alacağım.

1.2 essentia c'mon paketli şimşek mavisi modeli satın aldım. Araç gerçekten çok hoşuma gitti. Teslim alacağım günü iple çekiyorum : )

Yardımları için herkese teşekkürler.

Hayırlı olsun, günler geçmek bilmez şimdi.
  • Saolun hocam aynen öyle günler geçmek bilmiyor.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.