Şimdi Ara

25bin TL ye 0 km araç önerisi ---birileri yardım etsin çıldırmak üzereyim---

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
5.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bundan 3-4 ay önce emektar fiat uno mu sattım. Satarken yeni araç almayı düşünmüyordum ancak arabasız yapamadım. Şimdi öyle böyle zorlamamla 25000 tl bütçe ayırdım. Bu fiyata uzuun yıllar bine bileceğim bir araç arıyorum. Benim için öncelikler;

Unonun yol tutuşu ve küçüklüğünden bıktığım için yeni aracım biraz büyük ve yol tutuşu iyi olmalı,

Uzun yıllar sorun çıkarmamalı servis bakımı ucuz olmalı, kısacası masrafsız olmalı,

Yılda 7bin km civarı geçtiğim için benzinli olmalı (yakıt tüketimi çokta önemli değil),

Ve yine unoyu korka korka sürmekten bıktığım için güvenilir ve sağlam yüksek hızlarda stabil olmalı.

Chevrolet bayinde lacetti hb 1.4 ve aveo sedan 1.2 fiyatları 24500 civarı fiyat aldım
    Hyundai de i20 25bin tl era team ise 23bin
    Skoda fabia 24.500
    Reno symbol ve clio yu malzeme ve işçilik olarak hiç beğenmedim için sildim. Hele symbolun kapı kolları tutanın elinde kalıyor.

Bunların içinden hangisi bana en uygundur. yada sizin tavsiye edeceğiniz bir araç var mı?

Birde cruze mevzusu var. Bu arabayı çok beğendim ama malım fiyatı. Bayiide En düşük 31.500 e indiler. Aslında 6 ay içinde bu farkı biriktirebilme şansım var. Ama sizce yeni yıldan sonra araçlar pahalanır mı?

Sanırım yazımın karşıklığından kafamın ne kadar karıştığını anlamışsınızdır. Tavsiyelerinizi bekliyorum

• 2009 model bir araç al bence 2009 ve sıfır
  • era'yı tavsiye ederim.
    symbol hariç diğer araçların hakkında fikir sahibi değilim.
    era hakkında sormak istediklerini sorabilirsin.
  • Arkadaşlar birde peugeot 206+ modeli de cazip geldi bana. Bu araç hakkında yorumlarınız nedir acaba?
  • Bence cruze için beklemeye değer fiyatının da pahalanacağını sanmıyorum. Unodan sonra sizi en çok tatmin edecek cruze olur heralde.

Ama ben bekleyemem diyorsanız ve uzun yıllar değiştirmeyip paşa paşa sağlam sağlam binmek istiyorum diyorsanız skoda fabia'yı öneririm.

Ama eğer fabia alacaksanız ve Classic ve Classic plus donanımlar çok boş. Ambiente 1.4 85hp 30.400 liste fiyatı var 30.000e alınır ve yeterli donanıma sahip.

Cruze ise 33.700lük cruze güvenlik önlemleri hariç bomboş. Ancak 36.000lık LS paketiyle alınmali ki tam dolu olmalı ve 36.000 ise size fazla bir rakam. Ama derseniz siyah kapı kollu arka camları manuel sis farsız kısaca boş ama güvenlikli bir arabaya binerim. 33.000 belki çıkılabilir bir rakamdır sizin için bilmem en matıklısı cruze olur bu durumda ama çok yaktığını söyleyeyim her ne kadar önemli değil demişseniz de. yaklaşık 12lt!
  • Hocam cruze için bayii de lpg li olarak 32 000tl fiyat aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeki_gs

Hocam cruze için bayii de lpg li olarak 32 000tl fiyat aldım.

bence cruze alacağına astra h kasa düşün cruze gibi çocukluk çağında değil daha olgun sorun çıkarmaz kanaatindeyim hem cruze control e kadar var

bütçeni mutlaka artır bence çünki 25 civarı araçlar tam teneke modunda 32.5 bi astra 25 civarı olan araçlara 10 basar aradaki farka değer uzun süre binerim dersen muhakkak artır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunter06 -- 17 Aralık 2009; 11:29:04 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunter06

quote:

bence cruze alacağına astra h kasa düşün cruze gibi çocukluk çağında değil daha olgun sorun çıkarmaz kanaatindeyim hem cruze control e kadar var

bütçeni mutlaka artır bence çünki 25 civarı araçlar tam teneke modunda 32.5 bi astra 25 civarı olan araçlara 10 basar aradaki farka değer uzun süre binerim dersen muhakkak artır

+++++1500

Cruze güzel duruyor ama ,sanırım onu almak için biraz erken. ,

Astra H kasa daha olası bir araç .

• quote:

quote:

Hocam 30 000 civarına cruze dan başka araba almam. Beğendiğim 32000 tl lik modelin bile içi beni kendine aşık etti. Opel insigmayla yarışır şekilde. Aynı gün astraya da bindim astra sadece araba cruze bambaşka geldi bana. Ford focusun tüm serilerini, audi a3,a4,a5 bmw 525 gibi araçları günlük olarak kullandım. Niyeyse cruze bana bunlardan bile güzel geldi. Ama benim derdim bu değil. Bir ara lancer 27000 tl idi. Bunun için sattım unomu para biriktirdim şimdi 34 civarı olmuş. Yine 30000 biriktirsem bu araç ta pahalanırsa diye korkuyorum. Boşuna 3-4 ay arabasız durmak var. Bana 25000 civarına bir araç lazım şu an. Bu konudaki görüşleriniz nelerdir.

• quote:

quote:

quote:

Hocam 30 000 civarına cruze dan başka araba almam. Beğendiğim 32000 tl lik modelin bile içi beni kendine aşık etti. Opel insigmayla yarışır şekilde. Aynı gün astraya da bindim astra sadece araba cruze bambaşka geldi bana. Ford focusun tüm serilerini, audi a3,a4,a5 bmw 525 gibi araçları günlük olarak kullandım. Niyeyse cruze bana bunlardan bile güzel geldi. Ama benim derdim bu değil. Bir ara lancer 27000 tl idi. Bunun için sattım unomu para biriktirdim şimdi 34 civarı olmuş. Yine 30000 biriktirsem bu araç ta pahalanırsa diye korkuyorum. Boşuna 3-4 ay arabasız durmak var. Bana 25000 civarına bir araç lazım şu an. Bu konudaki görüşleriniz nelerdir.

bende inceledim cruze u güzel havalı bir araç opel motoru kullanıyor olması bi + kaputu açınca direk yerin görünmesi (karter yokmuş) motor bölümünün gereksiz şeklide gereksiz büyük yapılması bana daha çok hava atmak için yapılmış hissi verdi

bu benim daha mütevazi düşünmemden olabilir zevk meselesi yinede cruze almayın diyemem zaten ikiside GM sonuçta ama 25 lik araçları almayın diyebilirim
    bende hyundai düşünüyordum ama kapı çerçevesine içerden bakınca kibrit gibi birbirine kaynaklanmış ince çitaları görünce vazgeçtim

birde sana octavia tour tavsiye edebilirim 31 bin ytl 1.6 102 beygir baya sağlam bi araç tek - yönü 100 beygir motoru performans beklentin yoksa işini görür vw işi bi araç

http://www.skoda.com.tr/new/fiyatlistesi.asp?islem=fiyatlar&KatID=3

• Arkadaşlar öncelikle yardımlarınız için teşekkürler. Bekleme kararı alıyorum. Çünkü 25000 civarı olan araçların da güvenliği ortada. Cruze da 8 hava yastığı +esp + sağlamlık var. Sanırım mart nisan gibi araba için bütçemi 31000 e çıkarabilirim. Sizin mart nisan ayı için tahminleriniz neler?
  • sizinde belirttiğiniz gibi biraz daha maddi bütçeyi yükseltip cruze alın derim fiyatına göre çok estetik ve donanımlı bir araç
  • 25 bine

skoda fabia 1.2 motor az yakar ama performans bekleme. konforlu ve geniştir.

renault clio hb 1.2 16v fabia dan daha atakdır ama biraz daha küçük

hyundai i20 çok yeni ve düzgün bir araç ve fiyat da tam istediğin gibi.

toyota yaris 1.3 101 bg bence alınacak bir araçtır fakat 29 bin. start stop sistemli içi çok geniş

peugeot 206+ dizel 26 lira. abs falan yok onları ekletince 30 u buluyor.

bu devirde 1.6 100 bg araç almak bence gereksiz. çok zengin değilsinki bütçe sınırın var.. niye hem benzinden hem vergiden göçeceksin 1.6 alıp.
  • Bütçeniz biraz daha olsaydı 28.000 TL Hyundai i30 1.4 109HP alınabilirdi.

Yada beklemeden biraz daha borç bulup bu aracı alabilirsiniz.http://www.sahibinden.com/coook_acil_satilik_firsat_araci_daha_uygunu_yok-14WQQaXQQ19567360WQQpXQQdisplayitem
  • opel corsa yı unutmuşum ya baktım fiyata 26 lira. bence şu an koşam lazım opel bayisine
  • quote:

Arkadaşlar öncelikle yardımlarınız için teşekkürler. Bekleme kararı alıyorum. Çünkü 25000 civarı olan araçların da güvenliği ortada. Cruze da 8 hava yastığı +esp + sağlamlık var. Sanırım mart nisan gibi araba için bütçemi 31000 e çıkarabilirim. Sizin mart nisan ayı için tahminleriniz neler?

biraz daha bekleyin,fiyatlarda fark olmaz bence.bu sene istedikleri gibi at koşturdular ama önümüzdeki yıl böyle olmaz,devlet bi kıyak geçmezse bunların işi daha zor olur,35 e satamadığı arabayı 40 yapsa ne olur,üç gün sonra başlarlar bağırmaya 5 bin lira indirim var diye,şu anda yaptıkları gibi.onlar değilmiydi eylülde ötv indiriminde son günler,bu fiyatlara daha alamazsınız diyenler,ne oldu,bizim bi arkadaş i30 aldı 31500,aynı araç şu anda 31200 ,pazarlıkla 30500 alınır.

• Dostum bu pazar baktığımda corsa 28 di en az acaba bi indirim mi geldi. Şu an iceliyorum bayi de de bu fiyata varsa alacağım sanırım.
  • kesinlikle opeli tavsiye ederim rahatını görürsünüz ama krizden etkilenip kaliteden ödün verdiyse bilmem ama elinden çıkarmaya bakdığı için araçları al güzel araçtır saygılarımla
  • quote:

Orijinalden alıntı: grup vitamin

kesinlikle opeli tavsiye ederim rahatını görürsünüz ama krizden etkilenip kaliteden ödün verdiyse bilmem ama elinden çıkarmaya bakdığı için araçları al güzel araçtır saygılarımla

kesinlikle katılıyorum.opel kalitesine güvenin en sorunsuz araçlardan biridir.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.