Şimdi Ara

Kafayı yedim Mercedes 300 SEL Alıyorum yardım bütçe 11.000 TL :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
2
Favori
22.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar biliyosunuz 2009 aveo hb otomatik vites kullanıyorum. yaşım 23, eğitimim gereği 4 sene Konya'da olcam ve aveo'yu izmir'de bırakıp kendime başka bir araç almayı düşünüyorum. 11.000 TL nakitim şu an hazır.

almayı düşündüğüm tek araç var aslında ama istiyorum ki birileri beni bu araçlardan vazgeçirip daha mantıklı seçenekler sunsun çünkü öğrenciyim neticede bi arıza v.s durumunda altından kalkamayabilirim.

82-90 Mercedes 280 SEL (w126 kasa)
    85-90 Mercedes 300 SEL (w126 kasa)

namı değer balina kasa yada manda kasa mercedesler. Yakıt sorun değil çünkü gerçekten az km yapıcam, kafaya taktığım bazı şeyler var (arıza, parça vs.). arabayla senede 3-4 kez bi 600 km uzun yol yapıcam o kadar.

Sizden ricam

1. 11.000 TL'ye kadar Mercedesten başka ne alabilirim (bilindik markaların bilindik modellerini istemiyorum çünkü model yılları düşük oluyolar ve boş donanımsız ufak arabalar oluyolar)

2. Mercedes 300 SEL almaktan vazgeçip daha mantıklı bir araç almak istiyorum ama içim mercedes SEL al diyor .)

Kafayı yedim Mercedes 300 SEL Alıyorum yardım bütçe 11.000 TL :)  Kafayı yedim Mercedes 300 SEL Alıyorum yardım bütçe 11.000 TL :)  Kafayı yedim Mercedes 300 SEL Alıyorum yardım bütçe 11.000 TL :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi `bELa -- 23 Ekim 2012; 20:21:17 >

• Nereye gidiyosun eğitim için??
  • gerçekten kafayı yemişsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

Nereye gidiyosun eğitim için??

Konya - Selçuk Üniversitesi, burda taksilerin km'si bile 50.000 civarı bu yüzden fazla km yapmıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi `bELa -- 23 Ekim 2012; 21:42:20 >
  • 9 bin lira daha hazırla,ancak masrafını karşılarsın.
    20 bine aslanlar gibi F sınıfı araban olur
    Şaka bir yana macera arama.
    Temiz bir rover bak konyada parçasını da rahat bulursun.
  • Yeni kasalardan Suzuki Alto tam bir bekar ve ekonomi arabası ESP,ABS,klima,16 valf 1.0-1.1 cc motor... lpg lide buldun mu,tadından yenmez. Sadece biraz enine küçük o kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xenon_06 -- 23 Ekim 2012; 20:44:41 >
  • Pederden biraz destek al temiz bir Colt al.Maceraya gerek yok.Bu arabaları 10.000'e alıyorsan 20.000 de yürütmeye lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • LPG'li şöyle bir araç 10 numara.

SEC çok daha mantıklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senersongur -- 23 Ekim 2012; 20:57:13 >

• Vazgeçirmeye çalışmak için bir çaba içine girmiycem çünkü param olsa 1 saniye durmadan alacağım bir araç
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

LPG'li şöyle bir araç 10 numara.

SEC çok daha mantıklı.

vazgeçmek istiyorum senin şu yaptığına bak alınaz mı şimdi bu araba

bunların motorlar 8 silindir bildiğim kadarıyla ve parça durumları sıkıntılı oluyormuş veya arıza durumlarında daha sık sorun yaşanabiliyormuş çünkü yaygın bir motor değil bu yüzden uzak duruyorum biraz bu arabalardan fiyatı da bütçemi aşıyor zaten

• Eski Mercedesler arıza pek çıkarmaz. Kontrol ettirip alabilirsiniz.
    Doğu bloku ülkelerinde bu eski Mercedesler taksi olarak kullanılıyor zaten. Sorunlu olsa taksi olmazdı zaten.
  • konyada hiçb,ir araba için parçaya bakıma daralmazsın yanlız brakacağın araba beklemekten kötü olucaktır
  • 2 ay önce 115 bindeki değişeni olmayan tavan altı boyalı 2000 model alfa 156'mı 14500'e sattım. 2.0 t.spark 150 hp motor. birazcık kasarsın temiz değişensiz bir alfa bulursun mis gibi binersin. Parçasıda öyle korkunç değil. Forumdaki bilmişlere bakma. Ben kendi arabamı 1 günde sattım. Satamazsın dediler aylarca beklersin dediler. Forumda zaten herkes çok biliyor.
    Rot kolunu değiştirdim 70 lira tanesi
    z rotunun birisini değiştirdim 50 lira
    üst kapak (kürbüratör) contasından yağ kaçıyordu sıfırını Ankara'da bulamadım yalan yok istanbulda var dediler. Birazcık aradım 70 lira mis gibi 2 ay kullanılmış çıkmasını buldum taktım. Alan adam 5 kuruş masraf etmeden biniyor şimdi :)
  • şuan imkanın varken hayallerinin peşinde koş ve gerçekleştir , yarın imkan para aile çoluk çocuk belki ömür gibi etkenler var en kötü kaybettiğin bikaç bin olur dersinki zamanında 300sele bile bindim diye hatırası kalır çokta kuruş hesabı yapmamak lazım araç amaç değilse sadece keyfi ise
  • Bende sec hastasiyim.ilerde 2. Araba olarak ciddi ciddi dusunuyorum. ama once 1.yi almak lazım tabi
    ama ogrenciyi aşar bence. 206 ya da corsa alabilirsin van'dan bozma. Az yakar cok kacar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Laguna bak. 2 litre 140 hp olanları var. Hemen herşeyi mevcut.
  • temizini alırsan hiçbir arıza çıkarmaz parçalarıda şahinden biraz pahalıdır
  • Alın bence. Beğenmezseniz nasıl olsa aldığınız fiyattan zarar etmeden rahatça satarsınız.
    Piyasası zaten artık düşmüyor.
  • 94 - 95 model e coupe al

yada 90 civarı 500 sec

yakıt derdinde olmayacakmış nasılsa,

anladığım kadarıylada biraz zevk işi olsun diyorsun, bunlardan vazgeçsen bile yine bu tarz arabalara bak derim
  • Eski model üst sınıf araç alacaksan; X para veriyorsan X de cebinde olması lazım. Boşuna 10 bine vermiyorlar bu araçları..
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.