Şimdi Ara

Kafayı yedim Mercedes 300 SEL Alıyorum yardım bütçe 11.000 TL :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
137
Cevap
2
Favori
22.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

Eski model üst sınıf araç alacaksan; X para veriyorsan X de cebinde olması lazım. Boşuna 10 bine vermiyorlar bu araçları..

kesinlikle haklısınız bu yüzden bende tecrubesi olanlardan bilgi istiyorum
  • daewoo düşünebilirsin ya da fiesta olabilir
  • arabaya kaç kişi bineceksiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: harunrasit

arabaya kaç kişi bineceksiniz?

Genelde tek fakat arkadaslarım da olur elbette

Uzun yolda da 4 5 kisi olmayı dusunuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 23 yaşa gitmez en başta. Riskli.
  • son sahibi olursun..
  • Konya'da mı km yapmayacaksın
    Çarşı git gel 50 km
    Meram'a hatunla git çay iç gel 70 km

Hep Bosna'da takılırım Mercedes'ten iner çarşıya tramvayla giderim dersen al
  • quote:

Orijinalden alıntı: `bELa

quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

Eski model üst sınıf araç alacaksan; X para veriyorsan X de cebinde olması lazım. Boşuna 10 bine vermiyorlar bu araçları..

kesinlikle haklısınız bu yüzden bende tecrubesi olanlardan bilgi istiyorum

Hiç bir tecrübem yok ama 2 defa binme şansım oldu 89 300sel di araç ama kesinlikle ayrı bir keyif. Bu yaştaki bir arabaya bu kadar zevkle binemezdim heralde
  • aveanın üstüne 11 daha koy cruze alsana
  • Mazda 323 oneririm ama temiz bisey bulabilirsin 280 sec bomba gibidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu yaşta 2 ton arabayı neyapacam evladım.. al temizinden bi tipo tüp taktır demicem çünkü artık hepsi tüplü temiz temiz git gel.. 11 bin tl dediğin için diyorum bütçen 20 civarı olsaydı colt czt yada corsa cdti sport falan derdim ama durumun ve yolun tipo yoludur
  • çok yakar bu biliyomusun
  • 3 seneye yakındır 1990 model w126 kasa 300 SEL sahibiyim (kendisi imza resmimde görünüyor). Kardeşimiz burda bir soru sormuş, açık söyleyecem ağzı olan konuşmuş (birkaç arkadaşımı tenzih ederim benimle aynı fikirdeler). Şimdi ben soruyorum ; w126 kasa neye göre riskli ? ne için alınmaz ? neden macera ? Bakın arkadaşlar kimseyi kırmak istemiyorum ancak insanları yanlış yönlendirmeyin. Kaç kere w126 ya bindiniz, kaç tane w126 sahibi oldunuz veya değiştirdiniz, w126 konusundaki tecrübeniz neyki bu tip kanılara varıyorsunuz. Fikir beyanında bulunmak ayrı şeydir, yanlış yönlendirme ayrı şeydir. genel ön yargılara 3 seneye yakındır w126 300 SEL sahibi bir kişi olarak kestirme cevap verecem ;
    1- w126 300 SEL araçlarda parça sıkıntısı yok
    2- usta sıkıntısı yok
    3- parçalar pahalı değil
    4- aracınız bakımlıysa satarken müşterisi kendi gelir
    5- yakıtı" kartal" kadardır.
    6- yola çıktığında yeni yetmelerin birçoğuna nal toplatır.
    7- yaptığınız bir masrafı veya değiştirdiğiniz bir parçayı unutursunuz yani aynı yerden kolay kolay arıza vermez.
    8- donanım açısından şuan yeni dediğiniz birçok araç ile dahi kıyas edilemez (örneğin şuan kaç araçta arka koltuk elektrikli hareketli)
    9- sadece hafta sonu binilecek kadar pasif bir araç asla değildir, günlük kullanıyorum.
    10- w126 keyif aracıdır, sahip olmanın yaşla başla alakası yoktur.

liste uzarda uzar. w126 300 SEL konusunda ne merak ediyorsanız seve seve cevaplamaya hazırım, herkese iyi geceler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sermerhat -- 24 Ekim 2012; 0:03:06 >

• İzmirliydin yanlış hatırlamıyorsam. Ekonomi üniverstesiyle sakarya caddesi arasında bir bölgeye pus orda bir adam var 300sel sahibi. Petrol kralı gibi arabesk müzik eşliginde aynı yoldan 200 kere geçer. Yakalıyabilirsen bütün sorularına yardımcı olur tek başına taksicilik oynuyor kurdu olmuştur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhannnn_taz

Bende sec hastasiyim.ilerde 2. Araba olarak ciddi ciddi dusunuyorum. ama once 1.yi almak lazım tabi
    ama ogrenciyi aşar bence. 206 ya da corsa alabilirsin van'dan bozma. Az yakar cok kacar

Bende sen gibi SEC hastasıydım, yedek parça fiyatlarını görmemle son buldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sapultra

Konya'da mı km yapmayacaksın
    Çarşı git gel 50 km
    Meram'a hatunla git çay iç gel 70 km

Hep Bosna'da takılırım Mercedes'ten iner çarşıya tramvayla giderim dersen al

haklısın aslında, bosna da oturuyorum kamer sitesinde, haftada 1 merkeze gitsem 40 50 km yapıyor, bosna içinde fazla km yapmam zaten ama az gezcez mecbur

quote:

Orijinalden alıntı: Coşkun

aveanın üstüne 11 daha koy cruze alsana

niyetim buydu aslında fakat aveo dursun diyorum izmirde, annem ayda 1-2 kez olsa da biner elinin altında araba olur

quote:

Orijinalden alıntı: Respect_vti

İzmirliydin yanlış hatırlamıyorsam. Ekonomi üniverstesiyle sakarya caddesi arasında bir bölgeye pus orda bir adam var 300sel sahibi. Petrol kralı gibi arabesk müzik eşliginde aynı yoldan 200 kere geçer. Yakalıyabilirsen bütün sorularına yardımcı olur tek başına taksicilik oynuyor kurdu olmuştur.

evet ekonomi üni. de okudum 3 sene bıraktım, ekonomi ni alt tarafında oturuyorum hemen, dediğin mercedes i hiç görmedim dikkat edeyim bundan sonra görürsem keserim önünü

quote:

Orijinalden alıntı: BiletlerBiletxD

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-hastasina-chevrolet-impala-97866634/detay

impalayı da çok düşündüm aslında ve mercedes den daha çok beğendiğim bir araç, impala nın parçası daha sorun olur gibime geliyor ve daha eski olduğu için yanaşmıyorum pek

quote:

Orijinalden alıntı: sermerhat

3 seneye yakındır 1990 model w126 kasa 300 SEL sahibiyim (kendisi imza resmimde görünüyor). Kardeşimiz burda bir soru sormuş, açık söyleyecem ağzı olan konuşmuş (birkaç arkadaşımı tenzih ederim benimle aynı fikirdeler). Şimdi ben soruyorum ; w126 kasa neye göre riskli ? ne için alınmaz ? neden macera ? Bakın arkadaşlar kimseyi kırmak istemiyorum ancak insanları yanlış yönlendirmeyin. Kaç kere w126 ya bindiniz, kaç tane w126 sahibi oldunuz veya değiştirdiniz, w126 konusundaki tecrübeniz neyki bu tip kanılara varıyorsunuz. Fikir beyanında bulunmak ayrı şeydir, yanlış yönlendirme ayrı şeydir. genel ön yargılara 3 seneye yakındır w126 300 SEL sahibi bir kişi olarak kestirme cevap verecem ;
    1- w126 300 SEL araçlarda parça sıkıntısı yok
    2- usta sıkıntısı yok
    3- parçalar pahalı değil
    4- aracınız bakımlıysa satarken müşterisi kendi gelir
    5- yakıtı" kartal" kadardır.
    6- yola çıktığında yeni yetmelerin birçoğuna nal toplatır.
    7- yaptığınız bir masrafı veya değiştirdiğiniz bir parçayı unutursunuz yani aynı yerden kolay kolay arıza vermez.
    8- donanım açısından şuan yeni dediğiniz birçok araç ile dahi kıyas edilemez (örneğin şuan kaç araçta arka koltuk elektrikli hareketli)
    9- sadece hafta sonu binilecek kadar pasif bir araç asla değildir, günlük kullanıyorum.
    10- w126 keyif aracıdır, sahip olmanın yaşla başla alakası yoktur.

liste uzarda uzar. w126 300 SEL konusunda ne merak ediyorsanız seve seve cevaplamaya hazırım, herkese iyi geceler...

teşekkür ederim sizle özelden konusmustuk msne ekledim en kısa sürede sohbet etmek dileğiyle :)

• ımpalayı geç bence yukarıda bi arkadaşımız çok güzel izah etmiş.kesinlikle parça sorunu ve usta sorunu yoktur.v6 3.0 motoruylada şuanki apaçilerin ağzını açtırır.7 sene önce amcamda vardı 89 gemi gibidir.ben sana ısrarla tayvsiye ederim al paşa paşa bin ayrıca bi havan olur.
  • yaw bela. Harbi değişik adamsın. bi aveo aldın. Forumu chevroletten soğuttun hatta b sınıfı araçtan hatta espden euro ncapden soğuttun. yapma etme mercedes chevrolete benzemez. yarın birgün zengin olursam mercedes alma hevesimi kaçırma şimdiden :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: anlhcylmz

yaw bela. Harbi değişik adamsın. bi aveo aldın. Forumu chevroletten soğuttun hatta b sınıfı araçtan hatta espden euro ncapden soğuttun. yapma etme mercedes chevrolete benzemez. yarın birgün zengin olursam mercedes alma hevesimi kaçırma şimdiden :/

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.