Şimdi Ara

Kafayı yedim Mercedes 300 SEL Alıyorum yardım bütçe 11.000 TL :) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
2
Favori
22.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: manalaus

quote:

Orijinalden alıntı: statükocu

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-the-end-100968926/detay

bu iyiymiş hakkaten..

o fiyata kedi gözü alınır çok istemiş 32 bin.

W210'la W140 bir mi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

quote:

Orijinalden alıntı: manalaus

quote:

Orijinalden alıntı: statükocu

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-the-end-100968926/detay

bu iyiymiş hakkaten..

o fiyata kedi gözü alınır çok istemiş 32 bin.

W210'la W140 bir mi..

o fiyata daha modelli daha genç mercedes alınabileceğini söyledim

• quote:

Orijinalden alıntı: sermerhat

quote:

Orijinalden alıntı: nanoona

quote:

Orijinalden alıntı: ankay2

quote:

Orijinalden alıntı: nanoona

quote:

Orijinalden alıntı: sermerhat

3 seneye yakındır 1990 model w126 kasa 300 SEL sahibiyim....

aracınızda esp varmı ?

Arkadaşın aracında ESP olduğunu sanmıyorum.

"ın 1995, automobile manufacturers introduced ESC systems. Mercedes-Benz, supplied by Bosch, was the first to implement this with their W140 S-Class model. That same year BMW, supplied by Bosch and ITT Automotive (later acquired by Continental Automotive Systems). Volvo Cars[citation needed] began to offer their version of ESC called DSTC in 1998 on the new S80. Toyota's Vehicle Stability Control system (also in 2004, a preventive system called VDIM) appeared on the Crown Majesta in 1995.[8] Meanwhile others investigated and developed their own systems."

arkadas gunumuzun modern arabalarında olan seylerden fazlasının oldugunu soyledı arka koltuklar elektrıklı falanda.. gunumuzdekı cogu aracta hayati gorev tasıyon esp var..

zaten w126 larda yok yok demedim. Günümüz araçlarının bir çoğundan donanımlı dedim. peki o "diğer" araçlarda esp var, bizim araçlar 20 yıldan fazladır günümüze esp siz geldi, o bahsettiğiniz araçlarında üstünden 20 yıl altından da 550.000 bin km geçsin sonra görüşelim. Biz şu aracı bu aracı alın yada almayın diye bir kampanya yürütmüyoruz, kullandığımız araç hakkında yapılan yanlış yönlendirmelere müdahale ediyoruz.

bu da w126 nın kırmızı ışık çarpışma testi.

http://www.youtube.com/watch?v=2jfato_55w8

çürük arabalara vurmuşta mercedese birşey olmamış.. vallahi güzel numara bunlar. ben düz duvar testi istiyorum w126 dan. bakalım şaseleri nekadar dayanıklı ?? bakınız sizin aracınızdan çok daha yeni bir merconun içler acısı hali.. herşey kaborta değildir. sizin verdiğiniz video kaborta testi olmuş. buyrun buda şase testi.

• @nanoona
    sanırım w126 nın güvensiz bir araç olduğunu iddia ediyorsunuz, hatta buna inanmışsınız. ancak verdiğiniz çarpışma testi e-class ın, o halde w126 nın bahsettiğiniz şekildeki bir testini siz paylaşın. şunu demek istiyorum w126 ya yüklenirken, bunu e-class ın çarpışma testini göstererek yapamazsınız.
    siz belli bir hızın üzerinde hangi araçla çarparsanız çarpın sonuç kaçınılmaz olur, bu nedenle bu tip testlerde otorite kabul edilen merkezlerin testleri baz alınır, firmalarda kullanıcılarda buna göre davranır. sizin verdiğiniz videodaki araç kaç km hızla çarpıyor bilemem de aşağıdaki linkte aynı kasa ve segment aracın ncap çarpışma testi var.bir sorun da görünmüyor.

http://www.youtube.com/watch?v=lQSN2eTQItA

aşağıda da IIHS nin aynı kasa için çarpışma testi var

http://www.youtube.com/watch?v=uRX-BGmxQN0

madem siz daha düşük segment (e-class) ancak daha yeni model bir aracı örnek gösteriyorsunuz, o halde bende aynı segment (s-class) yine daha yeni model bir aracın çarpışma testini örnek göstereyim ki daha adil olsun değil mi ? buyrun w221 in çarpışma testi.

http://www.youtube.com/watch?v=XNCGRaQrDPk

ben bu konuyu daha fazla uzatma taraftarı değilim, zira arkadaşımızın açtığı konu iyice amacından sapıyor. herkesin bildiği kendine diyelim tabi yanıldığıda...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sermerhat -- 24 Ekim 2012; 20:34:52 >

• Üniversiteyi kazanmak için pek aceleci davranmissin maşallah yas 23
    Saka bir yana hakkında hayırlısı olsun..

• Aveo yu tamamen 2. bir zevk aracı alayım diye götürmüyorum yoksa bizimkiler götür diyolar zaten :)

Bugun bir 280 SEL bakmaya pazarlık yapmaya gittim araç dıştan cok guzel fakat ici biraz yıpranmış geldi bana ve nedense cok ama cok hantal geldi. Benim 1.4 Aveo ile 100e kadar fark atarım 280 SEL e.

Birde 300SEL lerdeki motor farklı ve cok daha sorunsuz bir motormus bu yuzden direk 300 SEL e yonlendim

Temiz ve bütçeme uygun bir 300 SEL bulduğum gibi alicam :)

• Ben w126 sahibiyim... Aracımın plakası 06 ZMS 08...Googla yazın o size söyler...Burada bazı arkadaşlar bilmeden etmeden konuştuklarını farkettim...O konuşan arkadaşlar ne arabaya biniyor çok merak ediyorum...Yada arabaya mı bindiklerini zannediyorlar...

Birisi ESP demiş yok birisi vırrık demiş cırrık demiş...ESP dediğin nedir arkadaşım...Arabaya veya başka birşeye çarptığında ESP seni mi kurtaracak? Herkes usta ya çok biliyor ya ESP ESP nedir yani ESP?? Gençleri görüyoruz araba güzel afilli iyi de gidiyor olabilir Allah korusun kaza yapınca da yok bacağım koptu yok şeyime bişey oldu yok vırrık yok cırrık...

Mercedes'in kalitesini bilmiyorsan konuşmayacaksın..Heleki w126'kasada kullanılan malzemenin kalitesini bilmiyorsan hiç konuşmayacaksın...Mercedes kalitesini öğrenmek istersen seni Mercedes-Benz Türkiye Forumumuza bekleriz gel seni orada çok güzel ağarlarız...

Bir gencin binebileceği en güzel ve sağlam w126 kasadır...Gençsen Coupesine binersin orta yaştaysan 4 kapısının kısasına binersin...Ha ben makam istiyorum dersen 4 kapının LONG'unu alırsın sağ arkaya oturursun Arka koltuğunu ayarlarsın (ee tabi elektrikli arka koltuklarda) hava soğuksa birde koltuk ısıtmanın tuşuna basar keyfine bakarsın...Bir kaza oldumu da açar kapıyı babalar gibi aşağıya sapasağlam inersin...

Bilmiyosan susacaksın biliyorsan ztn konuşmana gerek yok w126 kasa kodlu olan Mercedes-Benz'e biner diğer araba markalarını bir kenara bırakırsın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi w126 MB260SE -- 25 Ekim 2012; 1:52:19 >

• 23 yaşında adamsın daha yaşına uygun bir şeyler al. Yakışmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: L.J

23 yaşında adamsın daha yaşına uygun bir şeyler al. Yakışmaz.

Sen benim bindiğim araçtan daha iyisine mi bindiğini zannediyorsun? Bence diğerleri yakışmaz...Siz kendinize yakıştırıyorsanız orası ayrı tabi ona bişey diyemem ama SAYGI DUYARIM... ;) Heralde anlarsınız artık....
  • Ben de kazalı bir adet w126 var motor şanzıman hariç çoğu parçası üzerinde ihtiyaç dahilinde yardımcı olabilirim, bir de şanzımanıyla birlikte 1990 model araçtan çıkma m103 300 makina var ayrıca.
  • dostum sakın vazgeçme mercedes candır
  • quote:

Orijinalden alıntı: w126 MB260SE

quote:

Sen benim bindiğim araçtan daha iyisine mi bindiğini zannediyorsun? Bence diğerleri yakışmaz...Siz kendinize yakıştırıyorsanız orası ayrı tabi ona bişey diyemem ama SAYGI DUYARIM... ;) Heralde anlarsınız artık....

Sana mı yazmışım? Konuyu açanın fake üyeliği falan mı bu

Benim bindiğim araçla ne alakası var? Tut ki daha iyisine veya kötüsüne biniyorum ne farkeder?

• quote:

quote:

quote:

Sana mı yazmışım? Konuyu açanın fake üyeliği falan mı bu

Benim bindiğim araçla ne alakası var? Tut ki daha iyisine veya kötüsüne biniyorum ne farkeder?

Dikkat et ki bende 23 yaşındayım ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: RqJnr

Ben de kazalı bir adet w126 var motor şanzıman hariç çoğu parçası üzerinde ihtiyaç dahilinde yardımcı olabilirim, bir de şanzımanıyla birlikte 1990 model araçtan çıkma m103 300 makina var ayrıca.

Evet parçalarla ilgilenebilirim...Aracın iç ve dış resimlerini daimlerbenz2600@mynet.com adresine yollayabilirseniz irtibata geçebiliriz...Teşekkürler...
  • 300 SEL 10 numara araç. Bence alın.
  • Lpg ile uyumlu olmadığını duydum bir araştır bence. Lpg lisi bile çok yakıyorken benzinlisi incir ağacı diker.

Edit: yazım hatası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FatihMehmet* -- 25 Ekim 2012; 13:59:41 >
  • K-Jetronik enjektör sistemli Mercedes motorlarına sıralı sistemi yapmayı başardım...Türkiye'de bütün LPG şirketleri uğraştı ama yapamadı...Şu anda sistem günlük kullanımla test ediliyor ve yakında bu motorlara da sıralı sistem takıldığında hiçbir uyumsuzluğu hiçbir sıkıntısı kalmayacak....
  • corolla derim hem az yakar hem konyadan giderken en kisa surede elinden cikartacagin aractir konyada toyota cok tutulur bir konyali olarak bunu iyi biliyorum.

• quote:

Ben w126 sahibiyim... Aracımın plakası 06 ZMS 08...Googla yazın o size söyler...Burada bazı arkadaşlar bilmeden etmeden konuştuklarını farkettim...O konuşan arkadaşlar ne arabaya biniyor çok merak ediyorum...Yada arabaya mı bindiklerini zannediyorlar...

Birisi ESP demiş yok birisi vırrık demiş cırrık demiş...ESP dediğin nedir arkadaşım...Arabaya veya başka birşeye çarptığında ESP seni mi kurtaracak? Herkes usta ya çok biliyor ya ESP ESP nedir yani ESP?? Gençleri görüyoruz araba güzel afilli iyi de gidiyor olabilir Allah korusun kaza yapınca da yok bacağım koptu yok şeyime bişey oldu yok vırrık yok cırrık...

Mercedes'in kalitesini bilmiyorsan konuşmayacaksın..Heleki w126'kasada kullanılan malzemenin kalitesini bilmiyorsan hiç konuşmayacaksın...Mercedes kalitesini öğrenmek istersen seni Mercedes-Benz Türkiye Forumumuza bekleriz gel seni orada çok güzel ağarlarız...

Bir gencin binebileceği en güzel ve sağlam w126 kasadır...Gençsen Coupesine binersin orta yaştaysan 4 kapısının kısasına binersin...Ha ben makam istiyorum dersen 4 kapının LONG'unu alırsın sağ arkaya oturursun Arka koltuğunu ayarlarsın (ee tabi elektrikli arka koltuklarda) hava soğuksa birde koltuk ısıtmanın tuşuna basar keyfine bakarsın...Bir kaza oldumu da açar kapıyı babalar gibi aşağıya sapasağlam inersin...

Bilmiyosan susacaksın biliyorsan ztn konuşmana gerek yok w126 kasa kodlu olan Mercedes-Benz'e biner diğer araba markalarını bir kenara bırakırsın...

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.