Şimdi Ara

Kafayı yedim Mercedes 300 SEL Alıyorum yardım bütçe 11.000 TL :) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
2
Favori
22.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: anlhcylmz

yaw bela. Harbi değişik adamsın. bi aveo aldın. Forumu chevroletten soğuttun hatta b sınıfı araçtan hatta espden euro ncapden soğuttun. yapma etme mercedes chevrolete benzemez. yarın birgün zengin olursam mercedes alma hevesimi kaçırma şimdiden :/

Bence kazalı çürük ölmüş bitmiş bi chevy Aveo al ya da daewoo'nun herhangi modelini. Sana anca onlar gider.

• 90-91 model 190e baksana madem hem daha yeni bi yüzü var

Cidden o fiyatlara 190e daha mantıklı olur çıkmasıda oldukca bol üzmez seni parça konusunda. 2.0 üstü motorda almazsan yakıtında abartılıcak kadar çok olmaz. Yada 190d al dizel koy kızarmış patates yağını oh mis banamısın demez
  • quote:

Orijinalden alıntı: sermerhat

3 seneye yakındır 1990 model w126 kasa 300 SEL sahibiyim (kendisi imza resmimde görünüyor). Kardeşimiz burda bir soru sormuş, açık söyleyecem ağzı olan konuşmuş (birkaç arkadaşımı tenzih ederim benimle aynı fikirdeler). Şimdi ben soruyorum ; w126 kasa neye göre riskli ? ne için alınmaz ? neden macera ? Bakın arkadaşlar kimseyi kırmak istemiyorum ancak insanları yanlış yönlendirmeyin. Kaç kere w126 ya bindiniz, kaç tane w126 sahibi oldunuz veya değiştirdiniz, w126 konusundaki tecrübeniz neyki bu tip kanılara varıyorsunuz. Fikir beyanında bulunmak ayrı şeydir, yanlış yönlendirme ayrı şeydir. genel ön yargılara 3 seneye yakındır w126 300 SEL sahibi bir kişi olarak kestirme cevap verecem ;
    1- w126 300 SEL araçlarda parça sıkıntısı yok
    2- usta sıkıntısı yok
    3- parçalar pahalı değil
    4- aracınız bakımlıysa satarken müşterisi kendi gelir
    5- yakıtı" kartal" kadardır.
    6- yola çıktığında yeni yetmelerin birçoğuna nal toplatır.
    7- yaptığınız bir masrafı veya değiştirdiğiniz bir parçayı unutursunuz yani aynı yerden kolay kolay arıza vermez.
    8- donanım açısından şuan yeni dediğiniz birçok araç ile dahi kıyas edilemez (örneğin şuan kaç araçta arka koltuk elektrikli hareketli)
    9- sadece hafta sonu binilecek kadar pasif bir araç asla değildir, günlük kullanıyorum.
    10- w126 keyif aracıdır, sahip olmanın yaşla başla alakası yoktur.

liste uzarda uzar. w126 300 SEL konusunda ne merak ediyorsanız seve seve cevaplamaya hazırım, herkese iyi geceler...

aracınızda esp varmı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: nanoona

quote:

3 seneye yakındır 1990 model w126 kasa 300 SEL sahibiyim....

aracınızda esp varmı ?

Arkadaşın aracında ESP olduğunu sanmıyorum.

"ın 1995, automobile manufacturers introduced ESC systems. Mercedes-Benz, supplied by Bosch, was the first to implement this with their W140 S-Class model. That same year BMW, supplied by Bosch and ITT Automotive (later acquired by Continental Automotive Systems). Volvo Cars[citation needed] began to offer their version of ESC called DSTC in 1998 on the new S80. Toyota's Vehicle Stability Control system (also in 2004, a preventive system called VDIM) appeared on the Crown Majesta in 1995.[8] Meanwhile others investigated and developed their own systems."

• Başlığın ilk iki kelimesi herşeyi anlatıyor
  • aveoyu neden gotur muyprsun sanirim ilen izin vermiyordur. cek bi suzuki alto kafqnvrahat olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • başka bir forumda bi arkadaşa 300 sel önermiştim ve kıyamet kopmuştu kıyametin kopma sebebi ise kimsenin sele binmeden özelliklerini bilmeden parça fiyatlarını bilmeden lpg de yakıt durumunu bilmeden bilmeden bilmeden bilmeden..... atıp tutması oldu.
    ben 300 sele çok bindim kullandım. amcamda 90model sel var 460 binde araba.
    gelelim anlatacaklarıma
    1) 300 sel yani balina kasa mercedesin üretimd en çok kalan modelidir 12 yıl. bu 12 yılda 6 kere avrupanın en iyi arabası seçilmiştir ve bu bir rekordur.
    2) 300 seldeki konforuhiç bir b ve c sınıfı arabada bulamazsın bende sıfır yeni i20 var ondan inip arada mercedesi kullanınca abartmıyorum eşekten inip ata binmiş gibi oluyorum.
    3) parçası ise şahinde kadar ucuz değildir wolsvagen bmw kadar pahalı değildir. yani ucuz üstüdür. istanbulda aksarayda istediğin mercedes parçası satan dükkana gir her parçası vardır ve günümüz araçlarınınkinden ucuzdur.
    4) motoruna kimse laf söyleyemez. 460 binde kullandığım mercedesin motoru ve motor ömrü yüzde 70.
    5) bu arabaların üretim amacı en az 40 yıl sorunsuz binilecek otomobil yapmak ve şimdikiler 23 24 lü yaşlarda yani nerden baksan seni 20 sene daha rahat rahat götürecek bi otomobil. ve motoru kolay kolay arıza vermez başka araçların motoruyla karıştırma bu mercedes motorudur.
    6) araç biraz büyük ve ağır ama kesinlikle hantal değildir
    7) vergiisi ise yaşı itibariyle azdır
    8) yakıtı= işte en büyük sorun budur kimine göre. bi kere lpg şart. ama lpg takılmamış bir merco bulursan ve lpg yi sen taktırırsan tadından yenmez. amcamın 300 seline 200 binde lpg takıldı 260 bindir lpg ile giidyor ve kilometrede ortalama 350 bin yakıyor. not = amcam gayet hızlı kullanana birisidir otobanda 170 den 180 den aşa kullanmaz. sen yavaş kullanırsan devirli kullanırsan bu 300e inebilir ama gene tekrar ediyim lpg siz bir 300 sel al kesinlikle lpg ile boğulmamış olsun motor sen kendin taktır lpg yi.
    9) güvenlik ise şimdiki araçlardan daha sağlam olduğu kesin. abs hava yastığı var(daha yeni yeni araçlar bunu baz versiyonunda sunmaya başladı.) ama en önemli güvenlik tedbiri ise sağlam kasası. kocaelinde bi pejo j9 300 sele arkadan çarptı şöför amcamdı. biz sadece bi sarsıntı hissettik ve 5-10 cm ileri gitti araba.indik baktık pejonun önü dağılmış ama öyle böyle dağılma değil :) kastamonu yolunda 4 yada 5 takla attı amcam 300 sel ile yoldan aşa doğru. sadece arka cam kırılmış ve o halde kastamonudan istanbula kadar geldi de tık dememiş araba.

yani dostum alman için sana baya sebeb saydım ben. almaman için gereken sebebleri ise en yukarda söylediğim arabayı bilmeden arabaya binmeden yorum yapanlar der

• Daha temizi olsa, tek kelime "YAKIŞIR"
  • quote:

Orijinalden alıntı: ankay2

quote:

quote:

aracınızda esp varmı ?

"ın 1995, automobile manufacturers introduced ESC systems. Mercedes-Benz, supplied by Bosch, was the first to implement this with their W140 S-Class model. That same year BMW, supplied by Bosch and ITT Automotive (later acquired by Continental Automotive Systems). Volvo Cars[citation needed] began to offer their version of ESC called DSTC in 1998 on the new S80. Toyota's Vehicle Stability Control system (also in 2004, a preventive system called VDIM) appeared on the Crown Majesta in 1995.[8] Meanwhile others investigated and developed their own systems."

arkadas gunumuzun modern arabalarında olan seylerden fazlasının oldugunu soyledı arka koltuklar elektrıklı falanda.. gunumuzdekı cogu aracta hayati gorev tasıyon esp var..

• 10 bin e alırsan 10 bin cebinde olsun diyenler bu arabanın hastası olup almaya kıyışamadıkları ceplerinde 10 bin olsa gözü kapalı dalacakları arabadır bunu arabaya 2012 sıradaan bir modelli araba ver sonra bunu ver gözlerini bağla bunu seçer gözlerini aç yine bunu seçer git bunu al dersen gözüm korktu efsane kasa corolla mera proton 415 glsi colt daewoo 4 tekerleklilere bin bunu al arabaya bin.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ankay2

quote:

quote:

aracınızda esp varmı ?

arkadas gunumuzun modern arabalarında olan seylerden fazlasının oldugunu soyledı arka koltuklar elektrıklı falanda.. gunumuzdekı cogu aracta hayati gorev tasıyon esp var..

zaten w126 larda yok yok demedim. Günümüz araçlarının bir çoğundan donanımlı dedim. peki o "diğer" araçlarda esp var, bizim araçlar 20 yıldan fazladır günümüze esp siz geldi, o bahsettiğiniz araçlarında üstünden 20 yıl altından da 550.000 bin km geçsin sonra görüşelim. Biz şu aracı bu aracı alın yada almayın diye bir kampanya yürütmüyoruz, kullandığımız araç hakkında yapılan yanlış yönlendirmelere müdahale ediyoruz.

bu da w126 nın kırmızı ışık çarpışma testi.

http://www.youtube.com/watch?v=2jfato_55w8

• accent m. al keyfine bak

Kafayı yedim Mercedes 300 SEL Alıyorum yardım bütçe 11.000 TL :)
  • Kapalı garajın ve tanıdığın mercedes ustası yoksa çok pişman olabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: statükocu

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-the-end-100968926/detay

bu iyiymiş hakkaten..

o fiyata kedi gözü alınır çok istemiş 32 bin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: manalaus

quote:

Orijinalden alıntı: statükocu

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-the-end-100968926/detay

bu iyiymiş hakkaten..

o fiyata kedi gözü alınır çok istemiş 32 bin.

katılıyorum, ayrıca bu w126 da değil w140 kasa, w140 kasa da alınacaksa 94 ten sonrası alınmalı diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ncap

w126 alınır, lpg ile kullanılır da 11bin tl ye temizinin bulunması bence zor....ben olsam 20bintl den aşağıya vermem temiz w126 yı kimseye w124 ler de güzeldir ama onun temizi de pek ucuza gelmiyor...sonuçta elinizde başka araç var diğeri zevk için olabilir ama bu fiyata zevk alabileceğiniz araç bulmanız güç...

orası kesin zaten, 11-12 liraya gerçekten oldukça zor temiz ve bakımlı bir w126 bulmak.
  • 3 senedir okuyormuşsun. (sanıyorum özel üniversite). Daha da okumaya devam edeceksin. Bu süreçte

para kazanma imkanı bulamamışsındır . Çalışmışsan da kazandığın okuma masrafına gitmiştir herhalde.

Önünde 4 sene var.

Yani uzun süre çalışma , para kazanma imkanı pek bulamayacaksın. Hazır elinde para varken , kenarda dursun,

arabayı falan boşver. Ailenin durumu iyi ise olabilir, alınabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çardakçı -- 24 Ekim 2012; 14:37:44 >
  • bi tanıdıgın yolda giderken motor alev almıştı 12 bin tl masraf cıktı yaptırdıgına pişman olmustu motorunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.