Şimdi Ara

25Bin tl'ye araba Önerileriniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 25bin tl'ye alabileceğim dizel, 2005 modelden aşağı olmayan araç tevsiyeleriniz nelerdir ?

• çok yardımcı oldunuz saolun arkadaşlar
  • Seçeneklerin sınırlı. Punto, Clio, Corsa, Getz, Rio, Era gibi b sınıfı araçlar. Hangisinin en temizini bulursan onu al.
  • sedan mı hb mi mesela sedan symbol al çok ekonomik tir. hb de aynı.kullandım. km 50 binlerde ise tadından yinmez. yerli istemem dersen fiesta corsa olabilir. gözlemlerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • C segmenti olarak Peugeot 307 bakabilirsin

• Ben daha yeni clio III aldi. O fiyata dizel 60.000 km civari veya benzinli 20.000 km civari bulabilirsin. Sansin varsa Dynamic ve Expression denk getirmeye calis ama Dynamicler icin birazdaha cikman gerekebilir (27.000 falan)
  • 404 not found.

• chevrolet aveo düşünüyorum 2011 benzinli 28 bine ne dersiniz arkadaşlar ?
  • Corsa 2006 1.3 CDTI Kullanıyoruz. Km de 22 Kuruş gibi bişey yakıyor. çokda memnunuz.Masrafsız Güzel Araba. Performansıda gayet tatmin edici. Fiyatları 20-28 arası değişiyor. Temizleerini 25 26 civarina bulabilirsin.Sorun olursa Sormaktan kaçınma.
  • 2005-2006 Ford Focus 1.6 Ghia Hb

• Accent Era'm vardı önceden. Şimdi Corsa sahibiyim. Zaman zaman Era'nın performansını özlüyorum. 5. viteste çıkamadığı yokuş yoktu. Corsa 1.3 dizel ise bazı yokuşlarda 3'e düşüyor.
  • sedan era, symbol, linea

hb punto

• 2006 model alfa 147 dijital klima çelik jant sunroof hız sabitleyici vsvs
  • vectra c
  • sistolit S kullanıcısına yanıt
    megane 2 dci 100 veya 1.6 tdci fiesta fiat punto 1.3 75 lik multıjette olur size
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.