Şimdi Ara

25K Savaş, 8000+ Kişisel Reyting, 1800+ WN8, %55 Kazanma Oranı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar World of Tanks EU serverındaki hesabım satılıktır.

Hesabın özellikleri kısaca şunlardır:

• 24900 Savaş
  • 8029 Kişisel Reyting
  • 1812 WN8
  • %54.71 Kazanma Oranı

Garajdaki Tankların Listesi:
    Tier 10

• E50 Ausf. M
  • E 100
  • IS-4
  • IS-7
  • T110E5
  • AMX 50 Foch (155)
  • FV215b (183)
  • Jagdpanzer E 100
  • Object 140
  • T-62A
  • T110E4
  • Bat.-Chattillion 25 t
  • AMX 50 B
  • FV215b

Tier 9

• 212A

Tier 8

• IS-6
  • T-54 first prototype
  • FCM 50 t
  • WZ-111
  • IS-3
  • AMX 13 90
  • TVP VTU Koncept

Tier 7

• SU-122-44
  • T28 Concept
  • AT 15A
  • SU-152

Tier 6

• Dicker Max
  • SU-100Y
  • Cromwell B
  • TOG II*
  • AMX 12 t

Tier 5

• T-25
  • Churchill III
  • StuG IV

Tier 4

• Pz.Kpfw. III

Tier 3

• 43 M. Toldi III
  • FCM 36 Pak 40
  • BT-7 artillery

Tier 2

• T2 Light Tank
  • Cruiser Mk. III

Hesap Özeti:
  • 18 tane Premium Tank ve 14 tane 10 Tier tank bulunmaktadır.
  • Hesapta 1,8 milyon civarı gümüş, 3500 civarı altın, 7500 civarı serbest deneyim ve 37500 civarı dönüştürülmeyi bekleyen deneyim bulunmaktadır. (Civarı yazıyorum çünkü hesap satılana kadar oynamaya ve hesabı geliştirmeye devam edeceğim. Büyük değişikliklerde bu postu da update edeceğim.)
  • Yeni kasılan, premium ve 10 Tier tankların birçoğu çok yenidir ve yüksek kazanma oranı, yüksek maç başı ortalama XP ve yüksek xTE'ye sahiptir. (Aşağıda inceleyebilirsiniz)
  • 10 Tierlerden Maus ve 113 araştırılmış ancak sadece satın alınmamıştır.
  • Hala kasılmakta olan ISU-152, AMX-30, Crusader SP, T-34-1, Chi-To, Skoda T-50 ağaçları mevcuttur. (Kasılan ağaçların 10 Tierleri yerine sıradaki tanklarını yazdım)
  • 10 Tierlerinin en kötü mürettebatı 3 skillidir (FV215b hariç). Bat-chat (Şuanda AMX 13 90) mürettebatı 7 skillidir. 6 Tierlerinden itibaren neredeyse tüm tankların mürettebatlarının 3 skilleri vardır.
  • AMX 12 t tankında 3 mükemmellik çizgisi bulunmaktadır. (Birçoğu tankın haftalık hasar oranı %80 üzerindedir)
  • StuG IV ve T28 Concept (HTC) görevleri tamamlanmıştır. T 55A görevlerinden sadece 7 tanesi yapılmıştır. [68/75 görev yapılmıştır. Yapılmayanlar: 4.-5.-7.-14.-15. Light Tank görevleri ve 12.-15. Artillery (SPG) görevleri]
  • Hiçbir yere hesabın oyun içi fotoğraflarını atmayacağım. Ancak ciddi alıcılar benimle iletişime geçerlerse her türlü yardımda bulunacağım. Hesabın oyun içi fotolarını watermark denilen illet yüzünden atmıyorum. Hesabın BAN yememesi lazım değil mi? :) Ancak dediğim gibi vereceğim iletişim yollarının herhangi biriyle ulaştığınız takdirde fotoğrafları inceleyebilirsiniz.
  • İstanbul Anadolu Yakası ve Sakarya içi alıcılar tercihimdir ancak teferruatlar hem fiyat konusunda hem alım satım, mekan konusunda konuşulur.
  • Tercihen hesap satımı elden ve yüz yüze gerçekleştirilir. Ancak tartışmaya açıktır.
  • Hesabın İstanbul içi satımı kuzenim tarafından gerçekleştirilecek olup iletişim kısmında kendisine de ulaşabilirsiniz.
  • Hesabın belirlenen fiyatı 700 Türk Lirası'dır. Dolar, Euro ve İngiliz Sterlin'i kabul edilir.

Detaylar için aşağıdaki Noobmeter sonuçlarını inceleyebilirsiniz. Hiçbir düzenleme yapılmamıştır.

İletişim

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhanfaik -- 12 Şubat 2016; 19:48:14 >

• Hesabın belirlenen fiyatı 700 Türk Lirası'dır. Dolar, Euro ve İngiliz Sterlin'i kabul edilir.

Bu kısma koptum. :D

Ben sikke olarak ödemek istiyorum kaça tekabül ediyor ?!
  • quote:

Orijinalden alıntı: neleda

Hesabın belirlenen fiyatı 700 Türk Lirası'dır. Dolar, Euro ve İngiliz Sterlin'i kabul edilir.

Bu kısma koptum. :D

Ben sikke olarak ödemek istiyorum kaça tekabül ediyor ?!

Ahhahaha :D Yukselen enflasyonla birlikte zor bulunmayan bir antik Yunan sikkesi ya da 1500lu yillardan kalma 3 Osmanli sikkesi yaklasik 750-850 liraya tekabul etmekte. Fiyat acigini aramizda kapatiriz dert etme :)
  • Bende onu diyorum karaborsa işlerine aklım ermiyor. Oyun moyun alayım erisin bitsin elimdekiler.

Yalnız antikacıya sordum 30 tl veririm dedi. Sen 700 tl değer biçiyorsan bana hava hoş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neleda

Bende onu diyorum karaborsa işlerine aklım ermiyor. Oyun moyun alayım erisin bitsin elimdekiler.

Yalnız antikacıya sordum 30 tl veririm dedi. Sen 700 tl değer biçiyorsan bana hava hoş.

Hehe :D eskici antik yunan sikkesine mi 30tl veriyomus? Valla hocam sizin eskicinin karaborsa anlayisini bilmem de dunya uzerinde bu sekilde:http://www.ebay.com/bhp/ancient-greek-coins -http://auction.catawiki.com/antique-coinauction/wednesday

Tabii ki cok ucuzlari da var ama onlardan sandiklar dolusu bulundugu icin oyle :) Bu arada cumleni pek cikaramadigimdan soruyorum elinde antik sikke mi var yoksa antikaci WoT oynuyo da hesaba mi deger bictirttin :D ?

• batuhanfaik kullanıcısına yanıt
    I. veya II. Selimin bastırdığı sikkelerden var. Yazı silik ve tam olarak anlayamadım ama Sultan Selim olduğu kısmı çok net.

Elimde var. Tarla sürerken buldum.
  • anneme sordum ortaokuldayken 1 çuval yunan sıkkesını okul arkadaşına hediye vermiş buyuk bır mırasdan oldum nerden gordum konuyu bana yenı soyledı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • neleda N kullanıcısına yanıt
    Ya basina talih kusu kondu ya da 3-5 parca metal buldun :) Paranin donemi kadar bulunma orani da degerlidir. Eger elinde varsa gel birlikte bozduralim 1-2 tanesini bakalim degerleri neymis hem hesabi kap hem de zenginligin keyfini sur :D
    Dedigim gibi hesap hala alicisini bekliyor ve güncel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhanfaik -- 17 Şubat 2016; 19:32:45 >
  • Antika alisverisi icin dogru yerde degilsiniz :) "Yetikili bir abi" bulursam ihbar ederim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: GurcellOnline

Antika alisverisi icin dogru yerde degilsiniz :) "Yetikili bir abi" bulursam ihbar ederim :)

Ahahahahah :D Yok canim biz hesabin satilmasi pesindeyiz. Konu konuyu acti oyle gidiyoruz. Yoksa hesap satilmadi, hala tertemiz mis gibi tanklar garajda duruyo.
  • Tepegözde yok artık hazır =)
  • Ilgilenenler icin hala guncel.
  • Eskicilere sordum en fazla 50 TL veriyorlar. Zengin olmadım yani bilin istedim.
    Yav eskiciler ne anlar internette satisa koy koleksiyonculari vardir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhanfaik

Yav eskiciler ne anlar internette satisa koy koleksiyonculari vardir :)

Cahillik işte. Şimdiki büyüklerin çoğu gençlerin hiçbir şey bilmediğini herşeyi kendilerini bildiğini sanıyor. Amcam bnden izinsiz alıp 30 tl ye eskiciye vermiş sikkeyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neleda -- 15 Mart 2016; 16:23:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GurcellOnline

Antika alisverisi icin dogru yerde degilsiniz :) "Yetikili bir abi" bulursam ihbar ederim :)

:D :D :D Sizin canınız sağolsun hocam. İhbar etmek eyleminizden vazgeçmeyi düşünürseniz 30 tl yi bölüşebiliriz.
    Vaay rusvet ha, bunu degerlendirmek isterdim ama 30tl icin degmez :P
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.