YouTube Kanalı İçin Kurgucu
Merhaba arkadaşlar,
Konuyu açabilecek buradan daha iyi bir yer bulamadım kusura bakmayın.
Yeni açılmış bir YouTube kanalı için video kurgulayabilecek çalışma arkadaşı arıyorum. Kanalın geçmişte bir iki başarılı denemeleri oldu, şu an için kendi bütçemle bir şeyler yapmaya çalışacağım. Bundan dolayı elimden geleni yapabileceğim bir ücret düşünüyorum.
Haftalık 2 video düşünüyorum şu an.
Montajı yapacak kişinin oyunlar konusunda çok fazla bilgisi olması gerekmektedir. Yani ben sadece Free to Play oyun oynuyorum ya da işte sadece AAA oyun oynayabiliyorum maalesef yapacağımız iş için yeterli olmaz.
İleride elbette bazı şeyler yoluna girdiğinde durumlarımızda çok daha iyi olacaktır.
Görüşmeleri Discord üzerinden yapacağım küçük bir oyun sohbeti ve yapılan işler üzerine.
Şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim.
Not: Bilerek buraya bir ücret yazmıyorum, çünkü bunun draması üzerinden tartışma çıksın istemiyorum.
Ek Not: Bir alttaki arkadaşa istinaden belirteyim, bugün Türkiye'de günlük asgari ücret 450TL, çalışacak arkadaş haftada iki gün yapacak ve her videoyu yapması ortalama 4 saatini alsa haftada en az bir günlük ücret alacağının garantisini verebilirim. Bunun yanında ileriye yönelik bu projede emin olun bazı şeyler beraber çalışarak daha iyi oldukça beraber çalıştığımız kişi de bundan faydalanacaktır. 38 yaşındayım, maalesef burada öyle ufak tefek tartışmalara girmeyeceğim. İstediğim tek şey işinde gücünde olan bir çalışma arkadaşı.
YouTube Kanalı İçin Kurgucu
İptal
Dungeons & Dragons: Dark Alliance Ekibi
Arkadaşlar çıktığında Dungeons & Dragons: Dark Alliance oynamayı düşünen var mıdır?
35 yaşında işi gücü oyun olan bir adamım, iletişime geçebiliriz planlıyorsanız :) Nuriyon Xbox adım eklerseniz konuşuruz.
YAZILIM YÜKLEME YARDIMI - Canon EOS 200D
Arkadaşlar merhaba, Canon EOS 200D cihazımı web cam olarak kullanmaktayım. Ancak maalesef Auto Focus açtığımda clean hdmi görüntü alamıyorum. Dolayısıyla cihazın üzerinden manual focusa geçmem gerekiyor, böylelikle odak çizgileri kayboluyor. Aşağıdaki gibi bir kaynak buldum ve insanlar bunu yapabilyor ancak benim kamera için uygun değil, bu konuda bilgisi olan var mıdır?
https://chdk.setepontos.com/index.php?topic=13489.0
Benim uyguladığım yöntem ise bu ama manual focus pek kullanışlı değil:
Canon EOS 200D Adaptör Coupler
Arkadaşlar merhaba,
Bu DSLR işlerinde biraz yeniyim, son zamanlarda DSLR kameramı webcam olarak kullanmaya başladım capture kart yardımıyla. Ancak maalesef USB üzerinden enerji almadığı için bil bittiği anda tripoddan çıkar tekrar şarj et tekrar tak biraz sıkıntı oluyor. Araştırmalarım sonucunda "Eos Adaptör Coupler" diye birşey buldum, kullanan varmı aranızda. Deneyimleri ve ucuz yollu bulabileceğim (son zamanlarda limiti biraz aştımda) yerler var mıdır?
Bu arada kontrol ettiğimde pil türü Lp-E17 olarak görünüyor. Fikir vermesi açısından belirttim.
Şimdiden teşekkürler.
YouTube için Ankara'da Partner Arıyorum
|
Büyük usta JOCK İmzalı poster çekilişi
[YARDIM] Mouse tıklama ve pencere sorun
|
VLog için kamera önerisi
|
65" Televizyon Önerisi
|
Canım imzam... |
Canım 2. el imzam... |
Canım hakkındam... |
Son Giriş: 8 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 11 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.805
İkinci El Bölümü Mesajları: 539
Konularının görüntülenme sayısı: 27.617 (Bu ay: 172)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 756 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun