Merhaba arkadaşlar, Konuyu açabilecek buradan daha iyi bir yer bulamadım kusura bakmayın. Yeni açılmış bir YouTube kanalı için video kurgulayabilecek çalışma arkadaşı arıyorum. Kanalın geçmişte bir iki başarılı denemeleri oldu, şu an için kendi bütçemle bir şeyler yapmaya çalışacağım. Bundan dolayı elimden geleni yapabileceğim bir ücret düşünüyorum. Haftalık 2 video düşünüyorum şu an. Montajı yapacak kişinin oyunlar konusunda çok fazla bilgisi olması gerekmektedir. Yani ben sadece Free to Play oyun oynuyorum ya da işte sadece AAA oyun oynayabiliyorum maalesef yapacağımız iş için yeterli olmaz. İleride elbette bazı şeyler yoluna girdiğinde durumlarımızda çok daha iyi olacaktır. Görüşmeleri Discord üzerinden yapacağım küçük bir oyun sohbeti ve yapılan işler üzerine. Şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim. Not: Bilerek buraya bir ücret yazmıyorum, çünkü bunun draması üzerinden tartışma çıksın istemiyorum. Ek Not: Bir alttaki arkadaşa istinaden belirteyim, bugün Türkiye'de günlük asgari ücret 450TL, çalışacak arkadaş haftada iki gün yapacak ve her videoyu yapması ortalama 4 saatini alsa haftada en az bir günlük ücret alacağının garantisini verebilirim. Bunun yanında ileriye yönelik bu projede emin olun bazı şeyler beraber çalışarak daha iyi oldukça beraber çalıştığımız kişi de bundan faydalanacaktır. 38 yaşındayım, maalesef burada öyle ufak tefek tartışmalara girmeyeceğim. İstediğim tek şey işinde gücünde olan bir çalışma arkadaşı. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jrazrael -- 1 Ekim 2023; 1:17:13 > |
Bildirim