Şimdi Ara

TELEVİZYON KANALI AÇMAK. BİR KANAL SAHİBİ OLMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
6.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçen uydudan bir kanalda film izliyorum hangi kanal olduğunu hatırlamıyorum bile öyle denk geldi. Garip gurup isimli değişik bir şey. Vizyondan yeni düşmüş bir filmi veriyordu. film sitelerinde hani film izlerken arada bir film sitesinin adı aşalarda geçer denk gelenleriniz olmuştur. İşte tam olarak da bu oldu, televizyon kanalında bir internet film sitesinin adı geçti. Adamlar siteden indirdiği gibi filmi vermişler hiçbir oynama yapmamışlar :D ya ben de bu olay üzerine merak ettim televizyon kanalı açmak bu kadar kolay mı? Maaliyeti nedir bu işlerin? Ne gerekli? Ciddi ciddi televizyon kanalı açabilir miyim mesela minimum ne kadar bir ücret gerekli?

• kaçak yayın sanırım onlar. detayını bilmiyorum ama
  • Uydu yayını için 10 yıllık lisans ücreti şuan 263 bin TL, yani bunu yıla bölersek senede 26bin TL

aslında söylediğiniz yasak fakat rtük genelde tirajı yüksek kanalları takip ettiği için bu tür kanallar arada kaynıyor
  • kaçak yayının hapse kadar yolu var. başı bu yüzden dertte olan tanıdıklarım var. görüldükleri yerde tutuklanacaklar. sakat iş anlayacağın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

Uydu yayını için 10 yıllık lisans ücreti şuan 263 bin TL, yani bunu yıla bölersek senede 26bin TL

aslında söylediğiniz yasak fakat rtük genelde tirajı yüksek kanalları takip ettiği için bu tür kanallar arada kaynıyor

Hocam bu dediğin Türksat için mi. Çok büyük maliyeti yokmuş aslında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fasist Diktator

quote:

Uydu yayını için 10 yıllık lisans ücreti şuan 263 bin TL, yani bunu yıla bölersek senede 26bin TL

Aynen yılda 26bin gerçekten çok değil aslında Turksat içinse cihazlar falan neler hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fasist Diktator

quote:

Öncelikle bu lisansı rtük veriyor ve frekansıda rtük tahsis ediyor bu yüzden türksattır diye düşünüyorum ama şartları var tam olarak bilmiyorum, lisans bir şirket üzerine alınmalı ve o şirketinde bazı şeyleri uygun olmalı yani kafadan bir şirkete de verilmiyor anlayacağınız sanırım anonim şirketi olmalıydı, şu da var atıyorum show tv'nin lisans ücretiyle adı duyulmamış bir kanalın lisans ücretide bir değildir benim verdiğim rakam minimum rakamlarda olabilir, tv yayını yapmak için cihazlar gerekli onlar çok pahalı biliyorum ayrıca onları işletmesi vs. bir sürü iş. ayda 2-3 bin lira lisans ücreti olsa işletmeside 3 bin lira tutsa 1 kişide sürekli çalışsa ayda minimum 6-8 bin TL masraf olur, artık bunu bal reklamlarından mı çıkarırsın bilemem :), ha birde filmlerden vs. telif cezası yersen tadından yenmez

yukarıda verdiğim bilgilerde yanlışlık olabilir sadece bildiklerimi söyledim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.