Şimdi Ara

TV'de seyrettiginiz Otomobil programları?Kanal , gün ve saati?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
25
Cevap
1
Favori
4.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler baslıkta belirttigim gibi , takip ettiginiz izlediginiz otomobil programları? Bi ara showda sol şerit falan vardı uzun süredir izlemiyorum yardımcı olursanız sevinirim

• NTV de, Pazar saat 16:00 da 0 dan 100 'e var.
    Tv8 de program var, galiba pazar 12:00 'da
  • quote:

Orijinalden alıntı: EcheLoN_

NTV de, Pazar saat 16:00 da 0 dan 100 'e var.
    Tv8 de program var, galiba pazar 12:00 'da
    bu kadarmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zouzuni

bu kadarmı

Alıntıları Göster
    hiçbirini izlemiyorum reklam paraları karşılığında yapılan bu programlar aldatıcı dır diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: goro1982

hiçbirini izlemiyorum reklam paraları karşılığında yapılan bu programlar aldatıcı dır diye düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    Çok boş konuşuyolar bu programlarda.Ayrıca nascar falan filan gösterince deli oluyorum.Yollarda görebildiğimiz araç tanıtımları yapsalar olur
  • quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: Michael Wittmann

quote:

Alıntıları Göster
    bbc de "top gear" vardı başlığı görünce aklıma geldi. sanırım cumartesi akşamıydı uzun zamandır izlemedim hatırlayamadım saatini şuan..kaliteli programdır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: smbdy

bbc de "top gear" vardı başlığı görünce aklıma geldi. sanırım cumartesi akşamıydı uzun zamandır izlemedim hatırlayamadım saatini şuan..kaliteli programdır.

Alıntıları Göster
    Arada sırada denk geliyor ama izlemiyorum, çünki çok kalitesiz programlar, genelde bildik şeylerden konuşuyorlar ne araca binip limitlerde kullanıyorlar ne de eksiklerini söylüyorlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Biturbo

Arada sırada denk geliyor ama izlemiyorum, çünki çok kalitesiz programlar, genelde bildik şeylerden konuşuyorlar ne araca binip limitlerde kullanıyorlar ne de eksiklerini söylüyorlar...

Alıntıları Göster
    Araba Sevdası Kanal24 sanırım,tekrarlarını izlemeye çalışıyorum
    özellikle klasik arabaların konuk edildiği bölümler enfes..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dnz60

Alıntıları Göster
    Kanal 24 cumartesi 14:15 otomobil sevdasi, tv8 pazar 10:30 8. etap, ntv pazar 16:15 0'dan 100'e. Benim takip ettiklerim bunlar. Bir de sezon sezon discovery channel'da fifth gear izliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dnz60

Alıntıları Göster
    Samanyolunda Sürücü programı var. Kaliteli bir program, gün ve saatini bilmiyorum. İnternetten takip ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mukeya

Samanyolunda Sürücü programı var. Kaliteli bir program, gün ve saatini bilmiyorum. İnternetten takip ediyorum.

Alıntıları Göster
    discovery channel turbo cuma
  • Bu tür programlar artık eskisi gibi değil. Daha çok reklam yapiyorlar.buyuzden pek izlemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: TAVCI

Bu tür programlar artık eskisi gibi değil. Daha çok reklam yapiyorlar.buyuzden pek izlemiyorum
    cine 5'te otomobil sevdası var eskiden güzeldi artık iyice suyunu çıkartıp saçmaladırlar onun için takip etmiyorum pazar günleri aksam üzeri çıkıyordu hala varmı bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: kritios

Hala devam ediyor mu o ya?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KYgt

quote:

Discovery eskisi kadar otomobil programı yapmıyor nedense.

Turbo Friday yok bildiğim kadarıyla şu an.

Dedektif - cinayet konulu programları fazlalaştırdılar.

Halbuki çok güzel otomobil - motorsiklet progamları vardı. Hatırladığım kadarıyla yazayım :

OCC, Overhaulin, Fifth Gear, American Hot Rod, Chop Shop, bir de adını hatırlamıyorum ama, iki tane adam vardı, biri otomobili buluyor diğeri de orijinal parçalarıyla aracı yeniliyordu. Sonra da satıp para kazanıyorlardı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bergspyder

quote:

Orijinalden alıntı: KYgt

quote:

Discovery eskisi kadar otomobil programı yapmıyor nedense.

Turbo Friday yok bildiğim kadarıyla şu an.

Dedektif - cinayet konulu programları fazlalaştırdılar.

Halbuki çok güzel otomobil - motorsiklet progamları vardı. Hatırladığım kadarıyla yazayım :

OCC, Overhaulin, Fifth Gear, American Hot Rod, Chop Shop, bir de adını hatırlamıyorum ama, iki tane adam vardı, biri otomobili buluyor diğeri de orijinal parçalarıyla aracı yeniliyordu. Sonra da satıp para kazanıyorlardı.

Alıntıları Göster
    quote:

biri otomobili buluyor diğeri de orijinal parçalarıyla aracı yeniliyordu. Sonra da satıp para kazanıyorlardı.

Discoverydeki favori programımdı çok severdim, uzun zamandır izlemedim devam ediyodur umarım

• quote:

Orijinalden alıntı: CThirty

quote:

biri otomobili buluyor diğeri de orijinal parçalarıyla aracı yeniliyordu. Sonra da satıp para kazanıyorlardı.

Discoverydeki favori programımdı çok severdim, uzun zamandır izlemedim devam ediyodur umarım

Alıntıları Göster
    pazar kanal a saat 10:45 oto dünyası
    pazar tv 8 saat 10:30 8. etap
    pazar cine5 saat 17:30 araba takibi

araba ile ilgili bilgileri bulabileceğin video portalı

http://www.tv8.com.tr/v-0-42-tum-videolar

• quote:

Orijinalden alıntı: Sexuality

quote:

o programın adı"wheeler & dealer", malesef şu an yayında yok.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sexuality

quote:

o programın adı"wheeler & dealer", malesef şu an yayında yok.

Alıntıları Göster
    birde discovery'de insanlar 3-4 grup oluyorlardı hurdalıktan parçalar çıkartarak arabalar yapıyorlardı daha sonrada yaptıkları araçlarla yarışıyorlardı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.