Evet beyler baslıkta belirttigim gibi , takip ettiginiz izlediginiz otomobil programları? Bi ara showda sol şerit falan vardı uzun süredir izlemiyorum yardımcı olursanız sevinirim
NTV de, Pazar saat 16:00 da 0 dan 100 'e var. Tv8 de program var, galiba pazar 12:00 'da
quote:
Orijinalden alıntı: EcheLoN_
NTV de, Pazar saat 16:00 da 0 dan 100 'e var. Tv8 de program var, galiba pazar 12:00 'da
bu kadarmı
quote:
Orijinalden alıntı: Zouzuni
bu kadarmı
Alıntıları Göster
hiçbirini izlemiyorum reklam paraları karşılığında yapılan bu programlar aldatıcı dır diye düşünüyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: goro1982
hiçbirini izlemiyorum reklam paraları karşılığında yapılan bu programlar aldatıcı dır diye düşünüyorum.
Alıntıları Göster
Çok boş konuşuyolar bu programlarda.Ayrıca nascar falan filan gösterince deli oluyorum.Yollarda görebildiğimiz araç tanıtımları yapsalar olur
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Michael Wittmann
quote:
Alıntıları Göster
bbc de "top gear" vardı başlığı görünce aklıma geldi. sanırım cumartesi akşamıydı uzun zamandır izlemedim hatırlayamadım saatini şuan..kaliteli programdır.
bbc de "top gear" vardı başlığı görünce aklıma geldi. sanırım cumartesi akşamıydı uzun zamandır izlemedim hatırlayamadım saatini şuan..kaliteli programdır.
Alıntıları Göster
Arada sırada denk geliyor ama izlemiyorum, çünki çok kalitesiz programlar, genelde bildik şeylerden konuşuyorlar ne araca binip limitlerde kullanıyorlar ne de eksiklerini söylüyorlar...
quote:
Orijinalden alıntı: Biturbo
Arada sırada denk geliyor ama izlemiyorum, çünki çok kalitesiz programlar, genelde bildik şeylerden konuşuyorlar ne araca binip limitlerde kullanıyorlar ne de eksiklerini söylüyorlar...
Alıntıları Göster
Araba Sevdası Kanal24 sanırım,tekrarlarını izlemeye çalışıyorum özellikle klasik arabaların konuk edildiği bölümler enfes..
quote:
Orijinalden alıntı: dnz60
Araba Sevdası Kanal24 sanırım,tekrarlarını izlemeye çalışıyorum özellikle klasik arabaların konuk edildiği bölümler enfes..
Alıntıları Göster
Kanal 24 cumartesi 14:15 otomobil sevdasi, tv8 pazar 10:30 8. etap, ntv pazar 16:15 0'dan 100'e. Benim takip ettiklerim bunlar. Bir de sezon sezon discovery channel'da fifth gear izliyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: dnz60
Alıntıları Göster
Samanyolunda Sürücü programı var. Kaliteli bir program, gün ve saatini bilmiyorum. İnternetten takip ediyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: mukeya
Samanyolunda Sürücü programı var. Kaliteli bir program, gün ve saatini bilmiyorum. İnternetten takip ediyorum.
Alıntıları Göster
discovery channel turbo cuma
Bu tür programlar artık eskisi gibi değil. Daha çok reklam yapiyorlar.buyuzden pek izlemiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: TAVCI
Bu tür programlar artık eskisi gibi değil. Daha çok reklam yapiyorlar.buyuzden pek izlemiyorum
cine 5'te otomobil sevdası var eskiden güzeldi artık iyice suyunu çıkartıp saçmaladırlar onun için takip etmiyorum pazar günleri aksam üzeri çıkıyordu hala varmı bilmiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: kritios
Hala devam ediyor mu o ya?
quote:
Orijinalden alıntı: KYgt
quote:
Discovery eskisi kadar otomobil programı yapmıyor nedense.
Halbuki çok güzel otomobil - motorsiklet progamları vardı. Hatırladığım kadarıyla yazayım :
OCC, Overhaulin, Fifth Gear, American Hot Rod, Chop Shop, bir de adını hatırlamıyorum ama, iki tane adam vardı, biri otomobili buluyor diğeri de orijinal parçalarıyla aracı yeniliyordu. Sonra da satıp para kazanıyorlardı.
quote:
Orijinalden alıntı: Bergspyder
quote:
Orijinalden alıntı: KYgt
quote:
Discovery eskisi kadar otomobil programı yapmıyor nedense.
Halbuki çok güzel otomobil - motorsiklet progamları vardı. Hatırladığım kadarıyla yazayım :
OCC, Overhaulin, Fifth Gear, American Hot Rod, Chop Shop, bir de adını hatırlamıyorum ama, iki tane adam vardı, biri otomobili buluyor diğeri de orijinal parçalarıyla aracı yeniliyordu. Sonra da satıp para kazanıyorlardı.
Alıntıları Göster
quote:
biri otomobili buluyor diğeri de orijinal parçalarıyla aracı yeniliyordu. Sonra da satıp para kazanıyorlardı.
Discoverydeki favori programımdı çok severdim, uzun zamandır izlemedim devam ediyodur umarım
quote:
Orijinalden alıntı: CThirty
quote:
biri otomobili buluyor diğeri de orijinal parçalarıyla aracı yeniliyordu. Sonra da satıp para kazanıyorlardı.
Discoverydeki favori programımdı çok severdim, uzun zamandır izlemedim devam ediyodur umarım
Alıntıları Göster
pazar kanal a saat 10:45 oto dünyası pazar tv 8 saat 10:30 8. etap pazar cine5 saat 17:30 araba takibi
araba ile ilgili bilgileri bulabileceğin video portalı
o programın adı"wheeler & dealer", malesef şu an yayında yok.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Sexuality
quote:
o programın adı"wheeler & dealer", malesef şu an yayında yok.
Alıntıları Göster
birde discovery'de insanlar 3-4 grup oluyorlardı hurdalıktan parçalar çıkartarak arabalar yapıyorlardı daha sonrada yaptıkları araçlarla yarışıyorlardı