Şimdi Ara

TV'de seyrettiginiz Otomobil programları?Kanal , gün ve saati?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
4.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler baslıkta belirttigim gibi , takip ettiginiz izlediginiz otomobil programları? Bi ara showda sol şerit falan vardı uzun süredir izlemiyorum yardımcı olursanız sevinirim

• NTV de, Pazar saat 16:00 da 0 dan 100 'e var.
    Tv8 de program var, galiba pazar 12:00 'da
  • bu kadarmı
  • hiçbirini izlemiyorum reklam paraları karşılığında yapılan bu programlar aldatıcı dır diye düşünüyorum.
  • Çok boş konuşuyolar bu programlarda.Ayrıca nascar falan filan gösterince deli oluyorum.Yollarda görebildiğimiz araç tanıtımları yapsalar olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: goro1982

hiçbirini izlemiyorum reklam paraları karşılığında yapılan bu programlar aldatıcı dır diye düşünüyorum.

• bbc de "top gear" vardı başlığı görünce aklıma geldi. sanırım cumartesi akşamıydı uzun zamandır izlemedim hatırlayamadım saatini şuan..kaliteli programdır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arada sırada denk geliyor ama izlemiyorum, çünki çok kalitesiz programlar, genelde bildik şeylerden konuşuyorlar ne araca binip limitlerde kullanıyorlar ne de eksiklerini söylüyorlar...
  • Araba Sevdası Kanal24 sanırım,tekrarlarını izlemeye çalışıyorum
    özellikle klasik arabaların konuk edildiği bölümler enfes..
  • Kanal 24 cumartesi 14:15 otomobil sevdasi, tv8 pazar 10:30 8. etap, ntv pazar 16:15 0'dan 100'e. Benim takip ettiklerim bunlar. Bir de sezon sezon discovery channel'da fifth gear izliyorum.
  • Samanyolunda Sürücü programı var. Kaliteli bir program, gün ve saatini bilmiyorum. İnternetten takip ediyorum.
  • discovery channel turbo cuma
  • Bu tür programlar artık eskisi gibi değil. Daha çok reklam yapiyorlar.buyuzden pek izlemiyorum
  • cine 5'te otomobil sevdası var eskiden güzeldi artık iyice suyunu çıkartıp saçmaladırlar onun için takip etmiyorum pazar günleri aksam üzeri çıkıyordu hala varmı bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: kritios

discovery channel turbo cuma

Hala devam ediyor mu o ya?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KYgt

quote:

Orijinalden alıntı: kritios

discovery channel turbo cuma

Hala devam ediyor mu o ya?

Discovery eskisi kadar otomobil programı yapmıyor nedense.

Turbo Friday yok bildiğim kadarıyla şu an.

Dedektif - cinayet konulu programları fazlalaştırdılar.

Halbuki çok güzel otomobil - motorsiklet progamları vardı. Hatırladığım kadarıyla yazayım :

OCC, Overhaulin, Fifth Gear, American Hot Rod, Chop Shop, bir de adını hatırlamıyorum ama, iki tane adam vardı, biri otomobili buluyor diğeri de orijinal parçalarıyla aracı yeniliyordu. Sonra da satıp para kazanıyorlardı.

• quote:

biri otomobili buluyor diğeri de orijinal parçalarıyla aracı yeniliyordu. Sonra da satıp para kazanıyorlardı.

Discoverydeki favori programımdı çok severdim, uzun zamandır izlemedim devam ediyodur umarım
  • pazar kanal a saat 10:45 oto dünyası
    pazar tv 8 saat 10:30 8. etap
    pazar cine5 saat 17:30 araba takibi

araba ile ilgili bilgileri bulabileceğin video portalı

http://www.tv8.com.tr/v-0-42-tum-videolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sexuality

quote:

biri otomobili buluyor diğeri de orijinal parçalarıyla aracı yeniliyordu. Sonra da satıp para kazanıyorlardı.

Discoverydeki favori programımdı çok severdim, uzun zamandır izlemedim devam ediyodur umarım

o programın adı"wheeler & dealer", malesef şu an yayında yok.
  • birde discovery'de insanlar 3-4 grup oluyorlardı hurdalıktan parçalar çıkartarak arabalar yapıyorlardı daha sonrada yaptıkları araçlarla yarışıyorlardı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.