Şimdi Ara

25K Siteleri Aacil Reklam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar. 25K + Sitelerin Hepsine Reklam Verilecektir.
    Bütçe ile Alakalı Sıkıntımız Yoktur. Lütfen 25K + Olan Siteler Acil Olarak Dönüş Yapabilir mi?

• Konu aktiftir.
  • Özelden m atanlar burayada yazsın lütfen.
  • haberdakik.info siteme reklam almak istiyorum.Haftalık 7.500+ hitimiz var.Sitemiz.daha 2 haftalik olmasina ragmen surekli guncelleniyor.Sitemizi ziyaret ederek banner yerlerini gorebilirsiniz.Ozelden de mesaj attim ama donanimhabere pek sik girmemekteyim bilmezsnkimdir@gmail.com adresinden ulasabilirsiniz.Sitemizin hiti her gün artmaktadır.Günkük olarak 1000-2000 hitimiz var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Controlsuz

Merhaba Arkadaşlar. 25K + Sitelerin Hepsine Reklam Verilecektir.
    Bütçe ile Alakalı Sıkıntımız Yoktur. Lütfen 25K + Olan Siteler Acil Olarak Dönüş Yapabilir mi?

Merhaba;

Talep ederseniz tarafınıza Google Adwords reklamları konusunda danışmanlık hizmeti sunabiliriz. Hizmetimiz çerçevesinde Google Aramalarında ayarlamalar yapabilmekte veya belirleyeceğiniz anahtar kelimelerinde tıklama başına ücret ödeyerek banner reklamlarınızın yayımlanmasını sağlayabiliriz.

Google Adwords ile, yalnızca reklamınızla alakalı olan web sitelerinde reklamlarınızı görüntülemekte ve gerçek ziyaretçiler, ilgili ziyaretçileri web sitenize çekmekteyiz.

Hizmet çerçevesinde Google Adwords hesabınıza siz de erişebilmektesiniz. Analiz raporları ile günlük görüntülenme ve tıklanma oranlarını görebilmektesiniz. Danışmanlık çerçevesinde belirli komisyon oranları alınmaktadır ve bu oran maksimum %10'dur. Bütçe miktarınıza göre değişmektedir. Bütçeniz arttıkça ödediğiniz komisyon oranını azaltmaktayız.

Söylediğimiz gibi yalnızca danışmanlık hizmeti sunmakta ve reklamlarınızın görüntülenebilir hale getirmekteyiz. Minimum maliyetle yüksek performansın sahibi olmanızı amaçlamaktayız.

Bilginize...

ProIrc Hosting ve Internet Hizmetleri
    www.proirc.net / destek@proirc.net

• Arkadaşlar birebir site sahipleri ile görüşmek isterim be 25K+ siteler ulaşsın lütfen.
  • 30k hitim var dedim ozeldenj 100k+ lazim dedin simdi de tekrar 25k+ diyosun bi karar ver dostum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100k olarak değiştim :)
  • geliyorum hocam 75 k ya dayandık nerdeyse günlük 2-2.5 k alıyorum ama bu sefer ben gelmeyecem sana kaybettin ustat :(
  • Günlük 75 mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.