Şimdi Ara

25mbit fiber ve indirme hızı oranı [Cözüldü] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
25.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: srassim

Adam doğru söylemiş. 25mbit ise 25mbit indirmesi lazım. Dolayısıyla 3,125mbyte

Alıntıları Göster
    Şuan TTNET 24 mbit kullanıyorum. Yaklaşık 3 mb/sn hızla indirme yapabiliyorum. TTNET bana 2 sene taahhütle 35 mbit i 70 liraya verecek. TTnet ve süperonline' ın fiber kutuları apartmanda mevut. ancak süperonline daireye kadar fiber optik kablo çekiyor, ttnetin ki bakır kablo. Az evvel Türksel süperonline satış sorumlusuyla konuştum. DEdiğine göre 24 mbit türksel internetiyle 4-5 mb/ sn hızla indirme yapabilirmişim. Ama bu saçma değil mi?! Tamam türkselin fiberi belki sabit 24 mbit internet verebilir ama sabit 24 mbit ile azami 3mb/ sn hızı aşamam değil mi? sanırım arkadaş bana desteksiz salladı. Ne dersiniz? Çünki Süperonline 24mbit de 70 TL 35 mbit TTNET de. Sizce hangisine geçmeliyim? Ve bunları ocak ayında AKK lerin kalkacağını hesap ederek değerlendiriyorum.

• steam ile 5~6MB/s hız görüyorum bence hızın tam...
    @projekta
    SOLNette fiber hızı tam veriyor wifi ile hız kaybı yaşarsan ki verilen routerlar ayarlamadan tam hız veremiyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baltalı-katil -- 22 Aralık 2018; 15:16:42 >
  • hanımneder kullanıcısına yanıt
    yanlışın var, bende de 24mbps internet var, indirme hızı 3,9 mb/sn'ye kadar gördüm. Altyapıyla ilgili sanırım.
  • projekta kullanıcısına yanıt
    daireye kadar fiber ile binaya kadar fiber arasında ping veya hız farkı olmuyor.
    tamamen uydurmuş. 24 mbps diyorsa en fazla 3MB/s hızında indirme yapabilir. turkcell hız kısıtı konusunda da çok katı. 24 mbps diyorsa 25mbps bile vermiyor kesinlikle

sadece daireye kadar fiber çekmek firma için daha ucuza mal oluyor. fiber kabloların bakır kablolara göre maliyeti çok çok düşük.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matterdome -- 12 Ocak 2019; 16:42:12 >
  • Ben de 3-4 görüyorum. Normal o zaman.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ozaman benim net niye böyle 110mb indirme 23mb yükleme

25mbit fiber ve indirme hızı oranı [Cözüldü]

25mbit fiber ve indirme hızı oranı [Cözüldü]

türkcell fiber 100mb kullanıyorum ?

• quote:

Orijinalden alıntı: onurASD

ozaman benim net niye böyle 110mb indirme 23mb yükleme

türkcell fiber 100mb kullanıyorum ?

Ekrana ekmek bandım 25mbit fiber ve indirme hızı oranı [Cözüldü] 

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.