Şimdi Ara

25pp iPad-iPhone Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba arkadaşlar. iPad 3'üm var jailbreaksiz ona 25pp ile ücretsiz bir şekilde uygulama,oyun vb. indiriyordum. Sonra baktım 25pp'nin kapladığı yer arttı oyun dosyaları filan gelince sildim,tekrar yükledim 25pp'yi. Oyunların Pcmdeki 25pp ile ayarlarını yapıp her seferinde tekrar tekrar oynuyordum. Geçen yine baktım kapladığı yer artmış,sildim,yükledim ama bu sefer hata verdi ve indirmemeye başladı . Malum program Çince bir şey de anlamadım . Bundan nasıl kurtulabilirim. Yardımcı olan olursa sevinirim .

http://i.hizliresim.com/K6AOZN.png Açıldığında açılan pencere. Belki hata filan değildir ama çince olunca

http://i.hizliresim.com/wv195v.png Buda bir şey yüklerken açılan pencere. Sonrasında yüklenmiyor hiçbir şey.

• Kimse bilmiyor mu
  • Hocam kiyin paraya orijinal alin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pc üzerinden deneyin belki olur yarın bende indiricem işlemi zor mu birde telefon uygulamasınan gta indirebilir myiyim ?
  • Beyler nasıl oldu hala bilmiyorum ama Pc den filan sildim eski haline döndü şu an kullanıyorum :)
  • İşlemin hiç bir zorluğu yok Hocam çince filan olması kafanı karıştırmasın aşırı kolay. Talimatları yerine getirin hiç bir zorluğu kalmıyor. Sonrada telefona yüklersiniz 25pp yi oynarsınız istediğiniz oyunu :) Ben Gta filan oynuyorum. Ama 25pp'den birşey yükledikten sonra AppStore'dan birşey indirirsen 25pp'den indirdiğin hiçbirşey açılmıyor. Tekrar açılması için Pc ye filan bağlamanız lazım. Burada benim anlatmamla olmaz Google amcaya sorarsanız orada çok iyi anlatımlar var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple - iPhone - iPad
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.