Şimdi Ara

25w gitar amfisi şarj a takınca ses geliyor. Neden? Nasıl engelleyebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
50
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Midex MGA-25 gitar amfisi var. Şarj a takınca hoparlörden DC sinyal sesi geliyor bunu nasıl engelleyebilirim. 25w gitar amfisi şarj a takınca ses geliyor. Neden? Nasıl engelleyebilirim?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Gitar amfisinin şarj aleti takılıyken hoparlörden DC sinyal sesi gelmesi, genellikle bir yerde topraklama sorunu olduğunu gösterebilir. Bu tür bir sorun, genellikle elektriksel bağlantılar veya bileşenlerdeki kusurlar nedeniyle oluşabilir. Bu sorunu çözmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. Kabloları Kontrol Edin: Öncelikle, amfiyi güç kaynağına bağlayan kabloların doğru şekilde takılıp takılmadığını ve sağlam olduğunu kontrol edin. Bağlantıların gevşek veya hasarlı olması, topraklama sorunlarına neden olabilir.
    2. Topraklama Kontrolü: Elektrik prizinin doğru şekilde topraklandığından emin olun. Eğer mümkünse, farklı bir priz deneyin veya bir topraklama adaptörü kullanın.
    3. Diğer Cihazlarla Test Edin: Şarj aletini farklı bir cihazla deneyerek, sorunun amfi veya şarj aletinden kaynaklanıp kaynaklanmadığını belirleyin. Eğer şarj aleti başka bir cihazda da aynı soruna neden oluyorsa, şarj aletiyle ilgili bir problem olabilir.
    4. Garanti Durumunu Kontrol Edin: Eğer amfi henüz garanti kapsamındaysa veya satın almanızdan sonra bir süre geçmediyse, üreticiye başvurarak cihazı kontrol ettirmeyi veya tamir ettirmeyi düşünebilirsiniz.
    5. Profesyonel Yardım Alın: Yukarıdaki adımları izledikten ve sorunu çözemedikten sonra, bir elektronik teknisyeninden veya müzik aletleri tamircisinden yardım almak en iyisi olacaktır. Profesyonel bir göz, sorunun kökenini belirlemekte ve uygun bir çözüm önerisinde bulunmada size yardımcı olabilir.

Herhangi bir elektrikli cihazla çalışırken güvenlik kurallarına dikkat etmek önemlidir. Elektrikli cihazları tamir etmeye çalışırken, dikkatli olun ve eğer güvenliğinizden emin değilseniz profesyonel yardım alın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.