Bildirim
26.000 TL'ye araç tavsiyesi (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
sıfır olacaksa corsa 1.2
kolay gelsin. -
http://www.fiat.com.tr/Pages/tr/otomobiller/puntoevo_fiyat.aspx
1.4 77 ps sizin gibi yeni öğrenmiş biri için çok ideal.Eğer illa ki dizel olacaksa biraz risk alarak 2006-2007 Ford Focus ve Cıtroen C4 bakabilirsiniz. -
sıfır Fiesta Trend 5K 1.25i ile Corsa 1.2 arasında kalite,konfor ve güvenlik açısından ne gibi farklar var? -
quote:
Orijinalden alıntı: akınem
sıfır Fiesta Trend 5K 1.25i ile Corsa 1.2 arasında kalite,konfor ve güvenlik açısından ne gibi farklar var?
kalite,konfor ve güvenlik açısından çok ciddi fark yok aslında. corsa biraz daha genişçe ve donanım itibariyle daha dolu diye hatırlıyorum. kişisel tercihinize kalmış bir seçim. bir de corsa daki motor daha yeni bir motor diye hatırlıyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: akınem
sıfır Fiesta Trend 5K 1.25i ile Corsa 1.2 arasında kalite,konfor ve güvenlik açısından ne gibi farklar var?
fiesta 1.4 benzinli kullanıcısıyım. corsaya da bindim. fiesta her dailm alır. kasası güzel. yeterince dolu. b sınıfı bir aracın diz mesafesi var. bagajı 280 litre.yol tutuşu çok iyi. konforlu. eğer aşırı bir performans arayışınız yok ise 1.25 yeter size.
corsa ile fiesta arasında kalırsam kesinlikle fiesta alırdım. -
manuelse mıtsubıshı colt 0km ,ıkınco elde otomatıkde fabia alınır -
Uzun süre kullanım için dizel olmalı ek olarak malzeme kalite fiyat performans olarak seat ibizaları tavsiye ederim.B segmentinde donanım pek farketmiyor vw(basic line pololarda abs yok) gibi markalar hariç.Ayrıca nissan note da aile aracı olarak oldukça iyi bir modeldir. -
Misubishi Colt
Skoda Fabia
Seat Ibiza
3'ü de az yakan benzinli motorlara sahip, eğer çok fazla km yapmıyorsan, 0km al-bin 8 sene sonra sat. -
teşekkürler ncap.
İlan onay sürecindedir -
2006 skoda octavia 1.6 fsi dsg alınabilir -
benimde bütçe o aralarda ama ikinci elde fiyatlar çok şişirilmiş gibi geliyor bana özellikle c sınıfı araçlar. ötv indiriminde alınmış üstüne 30-40bin yol yapmış ve aldığı fiyata veriolar ne kebap iş. bende chevrolet aveo düşünüyorum tüplü -
Vurduğunda içinin yanmayacağı bir araçla başla derim. -
ibiza dsg yada oktavia mpi +lpg triptonik -
-
honda hr-v... -
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X