Bildirim
26.000 TL'ye araç tavsiyesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
(eğer o fiyatlara bulabilirsem) 2002-3-4 model arası 1.8 passat alırdım, dizel olması tercihimdir. km.leri genelde fazla oluyor ama vw kalitesi tartışılmaz diye düşünüyorum.
eğer şoförlüğünüz o kadar iyi değilse, ilk araca o kadar para bağlamayın derim -
şoförlük tecrübem pek yok,ehliyeti yeni aldım. otomobili alınca en az 8-10 sene kullanmayı düşünüyorum o yüzden pek yaşlı olmaması lazım. -
@akınem kardeş bu zamanda dizelden şaşma derim ben ama gene terdih senindir. araç olarak 307 (makyajlı kasa) C4, focus olabilir -
ben de focus bakıyorum ama dizel ya da LPG'li. LPG'nin olumsuz yanı var mı? dizelden daha az yakmaz mı? dizelin bakımları çok pahalı olur derler hep,doğru mudur? -
Focus iyi tercih olabilir hocam -
dizel ve LPG nin olumlu olumsuz yanları nedir? -
quote:
Orijinalden alıntı: akınem
dizel ve LPG nin olumlu olumsuz yanları nedir?
dizelde koyarsın mazotu biner gidersin, ama Lpg de öyle olmuyor muyanesi yoksa ruhsata işletmesi kapalı yerlere park edememesi motorun ömrünü kısaltması 10 yılda bir tankın değişmesi gibi. şuan Lpg nin 2.32TL olmasıyla Dizel bir araç çok daha ekonomik gelir diye düşünüyorum -
dizel focus 1. seçimim olacak galiba... -
dizel araba alırken nelere dikkat etmem gerekir? mesela nelerin bakımının ya da değişiminin yapılmış olması gerekir.satıcıya soracaklarım ne olmalı? -
2. el araba almak riskli bir iş bence. 0 kampanyalar varken b sınıfı guzel bir araç alabilirsiniz. -
Bu fiyata 80.000 km den aşağı Focus yok. Olanlarda Trend donanım.
Çoğu boyalı falan. Boya hadi çok önemli değilde , sonuçta turbolu araç .
Dikkatli kullanılmayanlarda problem oluyor. Şirket araçları gibi.
Aldıktan sonra turbo arızası , mazot pompası gibi dertler çıkarabiliyorlar. Zor bir durum...
Ben Linea ve Accent'lere bakıyorum. Birde Symbol'un 1,5 dci'larına. Bunlarda az km ve temiz olanlar var.
edit : imla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mchll -- 11 Aralık 2010; 17:01:09 > -
2007 model focus trend dizel fazla km yapmamışsa 26-27 bine uygun değil mi? -
-
2.el kesinlikle dizel alırdım.dizel 2. ellerde km ye çok dikkat et masraf çıkartırırsa benzinliye göre çok pahalıdır o yüzden temiz arabaya almaya bak kmsi 40 50 bini geçmesin kaza kesinlikle olmasın boyada olmasın.bu tariflere bakınca en güzel araba focusdur ama 26 bine çok temiz bulablrmsn bilmiyorum bulamazsan megane dizel al paşalar gibi dolaş bedavaya:D -
Focus için konuşuyorum
beyaz ve gümüş gri renkeleri kapatıp aramanı öyle yapacaksın
hele hem trend hem beyaz ve gümüş gri ise kafadan uzak duracaksın
diğer renklere bakmaya özen gösterin
Focusu şirketlere kiralayan veya şirkete focus alanlar %99 beyaz ve gümüş gri alıyor
O yüzden beyaz ve gümüş gri trend lerde %99 kötü kullanılmış şirket arabasına toslanır
Farklı renklere bakacaksın en azından psikolojik olarak rahatlarsın -
1.4 tdi elegance fabia düşük kilometrede düşünülebilir -
eşim de kullanacak o yüzden otomatik vites bakıyoruz,focus veya astra olacak ama astra bulamadık o fiyata daha. -
mondeo olabilir -
yeni kasa LPG'li focus trend 27 bine uygun mu?boyasız kazasız düşük km.
Benzer içerikler
- renault 19 europa en çok tutulan modeli hangisi
- dizel tofaş
- podye ezik ne demek
- passat 1.6 tdi yakıt tüketimi yorumları
- mercedes renault motoru
- sıfır araba fiyatları
- 2025 passat sedan
- togg satış rakamları
- uçan araba fiyatları
- byd han 2025
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X