Şimdi Ara

[26.07.2019][2+ YIL] Donanım Haber için GLOBAL Siyah Tema [330+ Kullanıcı][PORTAL] [v4.5] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
12
Favori
7.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: b0Ni

favoriler sayfasında çalışmıyor mu bende mi sorun var

Favoriler sayfası bozulmuş anlaşılan, yarın ilgileneceğim. Teşekkürler.
  • Evet beyllleeerrr. Konuyu arada uplayım daha çok gören olsun. 1 hafta kadar önce denk gelmiştim konunuza sonra bakarım diye yer sekmesine almıştım. Şimdi denedim. Gayet güzel ve başarılı olmuş, önceden foruma ekran ışığını kısmadan girince bir süre sonra rahatsızlık veriyordu. Şimdiki hali gayet rahat ve göz yormuyor.

Unutmadan; Emeği geçen veya geçenlere teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TITAN291

Evet beyllleeerrr. Konuyu arada uplayım daha çok gören olsun. 1 hafta kadar önce denk gelmiştim konunuza sonra bakarım diye yer sekmesine almıştım. Şimdi denedim. Gayet güzel ve başarılı olmuş, önceden foruma ekran ışığını kısmadan girince bir süre sonra rahatsızlık veriyordu. Şimdiki hali gayet rahat ve göz yormuyor.

Unutmadan; Emeği geçen veya geçenlere teşekkür ederim.
    Güzel yorumun için teşekkür ederim. Bir güncelleme daha hazır aslında, onunla bazı yerleri daha koyulaştırıyorum ama deneme amaçlı biraz beklettim ve beklettiğime değdi sanırım, bazı sıkıntılarla karşılaştım. Aksilik olmazsa bugğn ya da yarın akşam onu yayınlayacağım.

İyi forumlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Söz veriyorum ama tutmuyorum. Sebebi de kendilerinin tablet sürümü kapatmalarıydı. Şu an kendilerinin bu mod için bir çaba içinde olduklarını gördüm, düğme falan koymuşlar. Forumun daha aktif olduğu bir anda güncelleme yayınlayacağım, birçok hata düzeltmesi ile birlikte. Bakalım... Bu da up olsun bari.
  • Seni işe alsınlar kendileride utansınlar bu rezil gece modundan

• quote:

Orijinalden alıntı: Suzuya.Juuzou

Seni işe alsınlar kendileride utansınlar bu rezil gece modundan
    bana deseler "biz bunu kullanıcaz sitede, ok mi?", hayır demem...
  • Görmek istediğiniz şeyleri yazar mısınız bu temada? Elimden geldiğince eklemeye çalışacağım ama sadece css düzenlediğim için kısıtlı yapabileceğim şeyler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Time Lord -- 28 Mart 2019; 16:55:57 >
  • Güncel Söz verdiğim gibi. Uzun süre beklettim ama changelog da o kadar uzun.

v4.3
    - Yeni alıntı görünümündeki hatalar düzeltilmeye çalışıldı. Halen var ama daha okunabilir. Tasarımcılarla alakalı benle değil.
    - Headerin ikinci barında (Anasayfa/Portal/Ayarlar/...) benden kaynaklı görsel bir hata düzeltildi.
    - Yeni gelen saçma buton kaldırıldı.
    - Sayfa yüklendiğinde bir animasyonla mesajlar ve sayfalar yüklenecek.
    - Odaklanmak kolay olsun diye Alıntı/Cevapla seçeneklerinin olduğu bar, sağ alttaki beğeni ve paylaşma butonlarının olduğu kısımlar fare mesajın üzerinde olmadığı sürece silik görünecek. Aynısı üst bardaki çıkış yap ve profil düğmeleri için de geçerli ancak onun için barın üzerine odaklanması yeterli.
    - Beğeni ve paylaşım butonları ve bulundukları kutu siyahlaştırıldı. Önceden griydi.
    - Bildirim düğmesinde hatırlamadığım değişiklikler yaptım. Muhtemelen renk ve görsel hata düzeltmesiydi.
    - Favoriler sayfasında düzeltmeler yaptığımı zannediyorum.
    - Arama/Gelişmiş Arama sayfalarında siyah tema aktif olarak kullanıldı.
    - Butonlarda ayarlamalar yapıldı, ancak daha kapsamlı bir ayarlamaya ihtiyaç var.

• Şu çöp, sözde karanlık mod diye yayınladıkları tema sayesinde olsa da güzel bir şey bulmuş oldum. Hakkını vermek adına mesajım bulunsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raydr1c

Şu çöp, sözde karanlık mod diye yayınladıkları tema sayesinde olsa da güzel bir şey bulmuş oldum. Hakkını vermek adına mesajım bulunsun.
    Güzel yorumun için teşekkürler 2017 Ağustos'tan beri üzerinde çalışıyorum ve aklıma geldikçe de upluyorum ki insanlar görsün, ama işte resmi olmayınca herkesin haberi olamayabiliyor. @gun beyin ilgisini çekmişti bir süre önce ama o da unutuldu gitti.

Karşılaştığınız hatalar ve verebileceğiniz öneriler varsa memnun olurum. İyi forumlar.

Edit: mesaj başlıkları ve navigasyon menüsünün saf beyaz olduğunun farkındayım, o siyah şeyle bozulmuş. Yarın düzelteceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Time Lord -- 29 Mart 2019; 1:16:48 >

• Arkadaşlar sayfa başlıkları ve navigasyonu (Tüm Forumlar >> Konu Dışı / Off Topic >> Konu Dışı >>) düzeltmek için temayı kapatıp standart görünüme (turuncu arkaplana) dönüş yapıp tekrar açın.
  • Bazı turuncu kenarlıkların bazı katmanların üstüne geçtiğinin farkındayım ve düzeltmeye çalışıyorum.
  • Deneyelim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Favoriler sayfasını düzeltmemişim

@Theologist temayla birlikte sitenin kastığını bildirdi, bu sıkıntıyı yaşayıp bildirmeyen var mı? Ne kadar sık yaşanıyorsa ve eski kullanıcılar da ne zamandır yaşadıklarını söylerlerse az çok bir fikrim olur sorunla ilgili. Tahminim yüklenme animasyonları.

Edit: Favorileri yaptım, şu performans sorununu halledip eklicem @b0Ni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Time Lord -- 31 Mart 2019; 0:54:18 >
  • Eline sağlık hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9DE6A5ECA

Eline sağlık hocam.
    Teşekkürler! Eğer üstteki gibi bir performans sorunu yaşarsan bana bildirir misin? İyi forumlar.

• GÜNCEL!

v4.4
    - Favoriler sayfasına gece modu uygulandı.
    - İkinci el bölümüne gece modu uygulandı.
    - Yeni arama barına gece modu uygulandı.
    - Yeni arama sayfasına gece modu uygulandı.
    - Konu içi görünümde sıralama hatası yüzünden oluşan bir hata giderildi.
    - Önceki sürümde eklenen sayfa yükleme animasyonu kaldırıldı.
    - Hatırlayamadığım diğer değişiklikler. Keşfedin. :)
  • Acilen eksi butonu lazım. Deli gibi eksilemek istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CC8BE145A

Acilen eksi butonu lazım. Deli gibi eksilemek istiyorum.
    sebeb?
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Time Lord

sebeb?

Alıntıları Göster
    Forumun temel ihtiyaçlarından birisi olduğunu düşünmem dışında birçok üye eksi butonunun geri gelmesini istiyor. Yani talep edeni çok ve bu talebi karşılayabilecek birisi gibi gördüm sizi. Ayrıca eksi butonu derinlerde birçok üyemiz için önemli şeyi temsil ediyor. Çok fazla deşmek istemiyorum bu yaramızı ancak ifade özgürlüğüne kadar gidiyor durum. Eğer bunları sebep olarak görmezseniz ne sebep olabilir bilmiyorum.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.