Şimdi Ara

[26.07.2019][2+ YIL] Donanım Haber için GLOBAL Siyah Tema [330+ Kullanıcı][PORTAL] [v4.5] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
12
Favori
7.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-CC8BE145A

Forumun temel ihtiyaçlarından birisi olduğunu düşünmem dışında birçok üye eksi butonunun geri gelmesini istiyor. Yani talep edeni çok ve bu talebi karşılayabilecek birisi gibi gördüm sizi. Ayrıca eksi butonu derinlerde birçok üyemiz için önemli şeyi temsil ediyor. Çok fazla deşmek istemiyorum bu yaramızı ancak ifade özgürlüğüne kadar gidiyor durum. Eğer bunları sebep olarak görmezseniz ne sebep olabilir bilmiyorum.

Alıntıları Göster
    aklımda bişey var aslında da onu yaparsam 2 gün sonra onu kapatırlar ben de perma ban yerim.

• Up! Gerekli görmediğim için güncellemiyorum. 331 kullanıcıya ulaşmış bile. Bulduğunuz eksik ve hataları bu konu üzerinden bildirirseniz sevinirim. Umarım beğenmişsinizdir. Iyi forumlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İtü bilgisayar okuyacakken şarampole mi yuvarlandın ne yaptın

• quote:

Orijinalden alıntı: Şehmistan

İtü bilgisayar okuyacakken şarampole mi yuvarlandın ne yaptın
    Yazık oldu be

• 2. yılı da doldurmuşuz. Güzel bir güncelleme var, çoğu görsel sorun ortadan kalkacak. Reklamlara müdahale ediyorum, onları gözü rahatsız etmeyecek şekilde duzenliyorum. Ayrıca kutuların köşeleri artık fazla sivri gelmeye başladı,onları da yuvarlayayim dedim. Muhtemelen bu akşam 12 gibi yayınlayacağım 4.5 versiyonunu. Bu post ile de uplamis olalım. İyi forumlar.

Edit: Pek olmadı sanki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Time Lord -- 26 Temmuz 2019; 21:42:56 >
  • GÜNCEL

v4.5
    - Reklamlara siteye zarar vermeyecek şekilde müdahale edildi. Reklamların gözleri çok yorduğu ve çoğu zaman parlak renkte çıktıkları göz önünde bulundurularak karartıldı. İmleç üzerine geldiğinde normal haline gelecek şekilde ayarlandı.
    - Anasayfadaki yazı kalabalığından dolayı göz yormaması için forum isimleri hafif karartıldı. İmleç forum satırlarının üzerinde gezdiğinde düzelecek şekilde ayarlandı.
    - Bildirim ikonunun asimetrik duruşu düzeltildi. Simetri hastaları artık çıldırmayacak.
    - Forum genelinde bütün butonlar elden geçirildi.
    -- Genel olarak hepsinin köşeleri yuvarlandı.
    -- Konu oluşturma ve cevap yazma bölümlerindeki butonlar düzeltildi, yeniden boyutlandırıldı.
    - Konu oluşturma ve cevap yazma bölümlerindeki yazı seçicileri düzeltildi.
    - Konu içi "Konuya Özel" aracının içi düzeltildi.
    - Konu içi albüm görünümüne siyah tema uygulandı.
    - Mesaj içi seçeneklerde "Daha" açılır menüsü imleç mesajdan çıktığında kaybolacak şekilde ayarlandı. O düğmeyle işiniz bittiğinde kapatmaktan üşeniyorsanız buyrun.

• Niye kimse yazmıyor lan

• quote:

Orijinalden alıntı: The Time Lord

Niye kimse yazmıyor lan
    ulan siteyi değiştirmişler sayfaların yarısı beyaz onu bile demiyonuz...
  • Kanka bu eklentilerden çekinmeli miyiz, banka hesap bilgilerimi çalabilirler mi?

• Uzun zamandir kullaniyorum, memnunum. Up.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • En çok beğenilen mesajlar aydınlık şuan, güncelleme bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LazerBülbül

En çok beğenilen mesajlar aydınlık şuan, güncelleme bekliyoruz.
    Ilgilenicem, uyku düzenimle okulu ve diğer işleri çakıştırdığımdan zaman bulamıyorum. Zaten o kısım önceden de çirkindi, bişeyler yapmayı düşünüyordum.

Sanırım alıntılardaki turuncu barım da gitmiş. Bu hafta zaman bulursam uğraşacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Perturbator

Kanka bu eklentilerden çekinmeli miyiz, banka hesap bilgilerimi çalabilirler mi?
    Açık kaynak olduğu için açıp kaynak kodlarına bakabilirsin, bir sorun olacağını zannetmem.

• Eline Saglık. Süpersin
  • Mac için Safari'ye yüklemenin bir yolu var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raydr1c

Mac için Safari'ye yüklemenin bir yolu var mı?
    Tampermonkey, Greasemonkey gibi eklentilerle de yükleyebilirsiniz. Userstyles diye aratırsanız alternatifleri göreceksiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: LazerBülbül

En çok beğenilen mesajlar aydınlık şuan, güncelleme bekliyoruz.
    Güncelleme hazır aslında da ben şu an userscripte dönüştürmeye uğraşıyorum, daha fazla özellikle. Güncellemeyi öyle dağıtmayı planlıyorum.

• up
  • Merhabalar, tema için teşekkürler. Forumlara tema yapmak kadar zor bir şey varsa o da Ay'a araç yollamaktır herhalde.
    Bir önerim vardır ne kadar önemsersiniz bilmem. Daha önce tıklanmış linki farklı bir renk yapmayı sağlayan "Customize" seçeneğini userstyles üzerinden ekleyebilirseniz güzel olur. Kalın ve normal yazı bazen anlaşılamayabiliyor. Sarı, turuncu vs. herhangi bir renk olarak ekleyebilirseniz süper olur. Teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bitik.

Merhabalar, tema için teşekkürler. Forumlara tema yapmak kadar zor bir şey varsa o da Ay'a araç yollamaktır herhalde.
    Bir önerim vardır ne kadar önemsersiniz bilmem. Daha önce tıklanmış linki farklı bir renk yapmayı sağlayan "Customize" seçeneğini userstyles üzerinden ekleyebilirseniz güzel olur. Kalın ve normal yazı bazen anlaşılamayabiliyor. Sarı, turuncu vs. herhangi bir renk olarak ekleyebilirseniz süper olur. Teşekkür ederim.
    Güzel fikir, bu hafta içinde yayınlayacağım userscriptte ekleyeceğim. Artık o saçma siteye gerek kalmadan ayarları yapabileceksiniz ve çok daha güzel özellikler ekliyorum.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.