Mediamarkt internet sitesinde 2 farklı Worldpuan kampanyası birleşiyor ve 2000 lira üzeri harcamaya 150+50 lira puan kazanılıyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmanyasar -- 26 Kasım 2020; 12:49:14 > |
[26-30 Kasım] Mediamarkt 2000 lira Üzeri Harcama Kombo [200 Worldpuan]
-
-
1) 500 TL ve üzeri internet alışverişlerinize 50 TL Worldpuan hediye!
2) Mediamarkt.com.tr'de 150 TL Worldpuan!
-
Teşekkürler. -
Teşekkürler, kurutma makinesi alacaktım bununla birlikte birleştireceğim.
-
World mobilde göremedim 150 tl wp kampanyasını, aratinca da çıkmadı
-
Sabah kampanyaya katıldım alışveriş yaptım şuan kayboldu ama world bunu yapıyor bazen sonra tekrar gelir diye düşünüyorum
-
Bende sildiler kampanyayı diye 699 liralık alışveriş yaptım. -
Bende de world mobilde görünmüyor ama mediamarkt web sitesinde hala var. Ekran görüntülerini ekledim.
-
Uygulamada kampanya yok gün içinde gelir galiba. -
Sms ile katılabiliyor muyuz hangi numaraya göndermeliyiz
-
Kampanya geri geldi. Sıkıntı yok, ekran görüntüsünü ekledim.
-
İlk mesajda kampanya katılım şartlarını bulabilirsiniz.
-
Katilim şartlarında sms numarası bulamadım, tesekkur ederim
-
quote:
Orijinalden alıntı: osmanyasarİlk mesajda kampanya katılım şartlarını bulabilirsiniz.
World mobil de şu an gözükmüyor.Birde business kartlar dahil mi?
-
Bir de 500/50 kupon kazanma yöntemi vardı forumda var aratın onla da 50tl ucuza alırsınız toplam kazanç 250 olur.
-
2000 tl üzeri siparişi olan varsa 100 tl indirim kodu,ücretsiz olarak verebilirim.
stok 1 adet
az önce bir arkadaşa verdim.hayrını görsün
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi happyfarmer -- 29 Kasım 2020; 16:50:47 > -
quote:
Orijinalden alıntı: happyfarmer2000 tl üzeri siparişi olan varsa 100 tl indirim kodu,ücretsiz olarak verebilirim.
stok 1 adet
az önce bir arkadaşa verdim.hayrını görsün
Hocam merhaba, kodu nerden almıştınız? Maile mi gelmişti?
-
Evet
Bugün gelmişti
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X